65 yaşındaki babmaın üstüne aracımın sigortası 308 TL'idi. 21 kasımda biten sigortamı yenilemeyi unuttugumdan geçen cuma %5 gecikmeyle Tam olarak 625 TL tuttu ama onu bile düşşem 580 590 lira. ayıp be %80-100 artış nedir ya çüş .
65 yaşındaki babmaın üstüne aracımın sigortası 308 TL'idi. 21 kasımda biten sigortamı yenilemeyi unuttugumdan geçen cuma %5 gecikmeyle Tam olarak 625 TL tuttu ama onu bile düşşem 580 590 lira. ayıp be %80-100 artış nedir ya çüş .
56 yaşındaki babamın üzerine olan arabanın sigortası 160 tl civarından 370 lere çıktı Alanya plakalı araç ve son yıl kaza bela hiçbişey yok şükür. önceki yıl da bi sürtme var sadece kaskoya giden 900 tl faturalı.. :)
sigorta = borsa oldu, fiyatlar acayip şişmiş durumda.
Farklı bir axa var mı bilmiyorum açıkçası,
Belki bana teklif veren firmalar axa ile çalışmıyordu.
Burada mantık şu mu ?
Ben x firmasında a kişisi adına tr nin hangi acentesinden teklif alırsam rakam aynı çıkar.
O zaman neden millet daha uygun sigorta yaptırmanın peşinde koşuyor (ben de dahil), firmadan firmaya teklif değiştiği için mi ?
Geçen sene 370 liraya yaptırmıştım sigortayı 03 Eylülde bitti sigortam ozaman 780 TL fiyat vermişlerdi unuttum gitti bugün aklıma geldi tekrar sorgulayayım dedim en düşük veren 1.580 TL verdi en yüksek 4.000 TL şaka gibi yemin ederim
Sektörde elementer faaliyet gösteren 40 a yakın şirket var hepsinin fiyat tarifesi farklı. Ben 6 tanesinin acentesiyim müşterim geldiği zaman acentesi olduğum 6 şirketten fiyat veriyorum başka acentelerle paslaşma yapmıyorum, tabi bende ki 6 şirketten 1'inin her zaman piyasanın en ucuzu olması beklenemez bazen yukarıda kalabilirim burada önemli olan en ucuzu değil en mantıklıyı satmak o da ayrı bir boyut.
Buna çözüm olarak acenteler kendilerinde olmayan şirketler için başka acentelere poliçe kestirerek aralarında komisyon paylaşıyorlar bence hiç sağlıklı bir uygulama değil canı yananlar oluyor görüyorum duyuyorum.
Sigorta yapan arkadaşlar burada ise absis no vermek istiyorum. Yardımcı olacak var mı ? Motorun satışını bugun aldım
tc asbis plaka yazarsanız yarin fiyat veririm goksel@alemdarsigorta.com
Babam arabanin sigortasini 100kusur tl ye yaptirdim diyordu hep yanlis hatirliyorsundur o fiyatlara sigorta kalmadi diyordum sagda solda okuduklarimdan sonra.Simdi aklima geldi policeye baktim Allianz da Agustosta 166tl ye yaptirmis.
Ikametgahi Canakkale, yas 64, 1999 Audi a4 1.8TQ
hocam 100 200 tl o an cebınden cıkmaz ama seneye x3 alırlar yenılerken,keşke cepten yaptırsaydım dersın,hatta nakıt vermek ıstemıyorum dersen illa çevrende %3-5 komısyonla sana nakıt verıp karta taksıt yapanlar vardır onlardan faydalan,kazası olmayan hatta ındırımı olanlara bıle fahiş fıyat cıkartıyorlar bırde hasar eklersen seneye çok pişman ederler.
Geçen sene 1600 den kasko yaptırdım cla 200 amg için bu sene hasarsızlığım olmasına rağmen 2500 çıktı düşmesini beklerken fiyatlar garip bir şekilde yükseliyor.
eskiden eski aracınızın poliçesini iptal ettirmesseniz yeni araca aktarım yapılmıyordu. şimdi iptal ettirmeseniz bile 10 sene öncesinden bile olsa referans alımı yapıyo tramer. buda önceki araçtan indirim almanız yerine malesef fiyatların daha çok katlanmasına yol açıyo malesef. uygun fiyatı bulduğunuz an yaptırın. ertesi gün bile o uygun rakamı katlanmış şekilde görmeniz olağan.
bende bı fıyatlandırma alabılırmyım acaba 2010 model cıtroen nemo kamyonet olarak gecıyor koltuklu ruhsatta hususı kullanım yazıyor
plaka-tc no-ruhsat belge seri no
goksel@alemdarsigorta.com gönderirseniz yardımcı olurum.
arkadaşlar istanbul plaka basit bir scootara 900 ytl sigorta . çok kötü firmalardan çıkıyor . yardım edecek sigortacı lazım . satığımız motorun 150 ytl idi.
ankaradayım(plaka 35) gecen sene full kasko 1300du bu sene 850 oldu. trafik sigortam 370di 350 oldu. Axadan anadoludan 1450den asagı fiyat alamadım kaskodan o yüzden yine generaliden yaptırdım. Memnunum zaten işim düştüğünde problem olmadı hiç açıkcası, mini onarım cizik icin gitigim anlaşmalı servisleri de düzgün hızlı problem yasamadım.
Bir tana Mazda 3 bir tanede C180 için trafik sigortası yaptırmam gerekiyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim, yabancıya yaptırmayalım.
Yolladım size, şirket üzerine iki araç da, bigileri var geçici ruhsatta. Teşekkürler
Acil sigorta için fiyat almam lazm. Pm atabilir.mi uyguna yapanlar
34VJ5115 Plakalı araç için güneş acentesi arkadaş fiyat verebilir mi
Ocak ayı içersinde sigortamın bitiyor olması lazım, kaskom zaten bitti bir iki ay önce.
34JN9898 plakalı aracım için sigortacı, kaskocu arkadaşlardan yardım istiyorum.
Arkadaşın işini baltalamak gibi olmasın ama sigortam.net'den niye kimse teklif almıyor? Evin de 2 arabası olan veya çevresinde sigorta yaptırmak zor gelen kişilere bile kendinizi referans göstererek sigorta yaptırabilir ve referanslardan kendiniz indirim kazanabilirsiniz. Biz de iki araç var her seferinde evde ki 2. aracı referans gösterip indirim alıyorum.
0532 592 21 doksan9
Numaralı telefona ruhsat fotolarını atan arkadaşlara yardımcı olurum,
sigortam.net te hiç öyle uygun sigorta yaptıramadım. Ayrıca sikayetvar.com daki şikayetleri okuduktan sonra da kolay kolay gidip sigorta yaptıramam.
Ayrıca Antalya'da sıfır motosikletim için Axa sigorta tarafından 300 kusur lira sigorta fiyatı almışken forumdan Göksel (GKS) arkadaşımız 269 TL'ye yine axa sigorta'dan fiyat alıp , sigortamı ona yaptırdım.
İki aracıma da ilgili siteden sigorta satın aldım. Fiyatları benim için gayet makul çıktı.
Hatta 25 Aralıkta 97 model twingoya 371 TL ye Anadolu sigortadan aşağıdaki teminatlar ile poliçe kestirdim.
Hasarlızlık oranı %20 Basamak 7
Sigorta Kapsamı Teminat Limiti (TL)
- Maddi Hasar Araç Basına Limit 29.000
- Maddi Hasar Kaza Basına Limit 58.000
- Ölüm ve Sakatlanma Kisi Basına Limit 290.000
- Ölüm ve Sakatlanma Kaza Basına Limit 1.450.000
- Saglık Gideri Kisi Basına Limit 290.000
- Saglık Gideri Kaza Basına Limit 1.450.000
Ben de kaskoda sigortam.net, trafik sigortasinda generaliciyim
Adamlar hala gibme derdinde vay arkadaş
Trafik ve Kasko Haricinde,
Sağlık Sigortaları - Ev Sigortaları - Dask - Sorumluluk Sigortaları - İşyeri Sigortaları - Seyahat & Yat Sigortaları - Bireysel Emeklilik - Hayat Sigortası - Ferdi Kaza
ve tüm diğer sigortacılık branşlarında teklif almak için ulaşabilirsiniz. Yoğunluktan dolayı foruma pek bakamıyorum. mail ile yada telefon ile ulaşabilirisiniz.
yakın olanlar için Acentem Pendik Çarşı'da herkesi beklerim. Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12 - Pendik - İstanbul Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
goksel@alemdarsigorta.com
Bir parantez açabilirmiyim.Benim arabamı kullandığım falan yok,artı bu zam olayından sonra iyice uyuz oldum.
Trafik sigortası yaptırmasam daha sonra yaptıracağım zaman cezası vs. oluyor mu acaba?Yani misal 500 tuttu yaptırmadım sonra ceza faiz vs. yaşarmıyım?