benimde ekim ortası kasko ve t. sigortası bitiyor. teklif vericek arkadaslar kimler?
benimde ekim ortası kasko ve t. sigortası bitiyor. teklif vericek arkadaslar kimler?
Mail atabilirsiniz bana.
murat@renpar.net
merhabalar bişey sormak istiyorum ;
eşime aracını 2017 ekimde aldık. zorunlu trafik sigortası bir ay içinde biticek. geçen yıl ziraat 900 liraya yapmıştı.
bir yılda hiç bir vukaatı olmadı. aracı kışın kullanmıyoruz , yatıyor. ben bunun zorunlu trafik sigortasını 2018 ekimde yenilemesemde 2019 nisan-mayıs gibi yaptırsam ne olur ?
Sigorta ve kasko konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Sigorta için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Forumdan çoğu kişi beni tanıyor.
Mailde hızlı geri dönüş için cep numarası mutlaka yazalım.
Tüm Sigorta ürünlerinde poliçe kesiyorum.
arkadaşlar merhaba,
0 araç için daha plakası belli olmayan, motor ve şasi numarası olan araca trafik sigortası teklifi verebilecek arkadaşlar mesaj atabilir mi ?
aracın proforma faturasını iletişim bilginiz ile, teklif@gokselsigorta.com mail olarak gönderirseniz yardımcı olurum
Mail yollayabilirsin.
info@renpar.net
Her türlü kasko sigorta vs işleri için öz kuzenim dükkan açtılar iletişim ve bilgi almak için polatlı@idealsigorta.com a mail atabilirsiniz yusuf yani benim adımı söylerseniz elinden geldiğince yardımcı olmak isteriz :) pm den de ulaşabilirsiniz bana
Her türlü sigorta kasko işlemlerinizde yardımcı olabilirim arkadaşlar. :) pm atabilirsiniz.
Merhabalar,
Axa sigortanın yeni ürünü olan Cep telefonu sigortası için isteyenlere teklif verebilirim.
gecen sene 1200tlye yaptırdığım trafik sigortası bu sene 2400tlye çıkmış. 1 tane hasarım var öndeki arabaya dur kalk trafikte dokundum tamponu cizilmişti 3000tl hasar çıkmış. Sigortacım tekrar zam gelicem muhtemelen tavan limit kalkacak dedi. nedir bunun durumu?
Telefondan direkt olarak, bilgisayardan whatsapp açık ise linke tıkladığınızda direk mesaj atabilirsiniz hertürlü sigorta işlemleriniz için;
Barış
Share on WhatsApp
bonus karta maksimum kaç taksit yapabiliyorsunuz sigortacı arkadaşlar? mesela 5 taksitten yukarı taksit yapan sigorta firması mevcutmu?
Bir aracın eski sahiplerinden birine ait sigorta poliçesinden bu kişinin telefon numarasına ulaşılabilir mi ? Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
mevcut aracımın sigortası geçen 2018 ekim ayında bitti ve henüz yaptırmadığım için trafikte kullanmıyorum bilgi amaçlı sbm sitesinden oluşturulan tekliflerin altında bir teklif alabiliyormuyuz?
Aracımın sigorta ve kaskosu önümüzde ki ay bitmek üzere. Fiyat verebilecek arkadaşlar var ise fiyat almak isterim. Yalnız borusan anlaşmalı olacak kasko firması.
selamlar, bir akıl danışmak istiyorum.
babamın uzun yıllardır devam eden hasarsızlık indirimi var ve şu anki aracında kullanmakta.
benim ise daha önceden kasko yapmışlığım yok, şimdi merak ettiğim nokta;arabayı babamın üstüne alsam 2. araç olarak ve ona çıkacak fiyatla benim üstüme ilk kez kasko yaptırmam arasında aşırı bir fark olur mu?
ona göre kendi üstüme yada babamın üstüne alıcam aracı. atıyorum 100-200 lira bişey oyanayacaksa direk kendi üstüme alıcam, uğraşmıyım
1258 TL den aşağı sigorta fiyatı alamadık varmı yardımcı olabilecek babayiğit