@Onamdar @sportwagon @mert_can 41 pm attım![]()
Konuyu gördüğüm iyi oldu, bende teklif almak istiyorum gelecek ay bitiyor sigortam. Ek olarak güncel kampanya veya indirim kuponu veren yerler var mı?
bakım hiç bir acente indirimi olmaz.
şirketlerin indirim uygulaması yada kişinin mesleği üzerinden indirimlere gidilir.
aynı firma 2 farklı fiyat veremez.
yaptırdığınız firma teminatlar ve kişiler önemlidir
mağdur olmamanız için iyice teminatlara bakmanızı öneririm.
No Comment!
Tech üyesi Cem Bozbey'e buradan teşekkürler yine araştırdı en iyi teklifi o verdi...
BSM PERFORMANCE
Sigortaci arkadaslardan bir ricam olucakti asagida bilgilerini verdigim araci almayi dusunuyoruz pert kaydi olup olmadigi sorgulayabilirlermi acaba birkac kazasi cikiyor tramer sorgusunda
2011 megane sporttourer
Motor no K9KF8D075722
ŞASE NO VF1KZ0A0544744553
34 gh 3487
civic vti var 98 model hic kaza kayiti olmamasina ragmen gecen seneden 30 tl daha az odeme cikti . hemen hemen hic bir degisme yok bu normalmidir mafre sigortaydi simdi samko japonda ebn iyi teklif olarak gozuktu tutar 886 tl arkadasim bakti zam gibi bisi mi var acaba . symbol var sirkete kayitli bide 400 tl gibi bisiydi galiba saka gibi
Vtec
sigortam.net hakkında bilgisi olan varmı ordan kasko yaptırsak herhangi bir problem yaşarmıyız dışardakı acentelere oranlar çok uygun fiyat çıktı axa kaskodan
aynı şirkette fiyat farkı olmaz teminatlar değişmeden acente arkadaştan yaptırın![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
fiyatlar tavan yapmış durumda. 2004 pug 307 hdi, kaza yok, 450 tl ye zar zor yaptılar generali.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Fiyatlar uçmuş resmen
2009 model sciroccoya en uygun fiyatı sampo dan aldım ve yaptırdım 1412 TL
Trafik sigortasıda en uygun maphre den çıktı oda 670 Lira
Yazık ya
Daha önce duymadığım bi sigorta şirketinden yaptırdım yakın zamanda 97 328 e 900 liraya ilk teklifler 1500 civarıydı. Kazaya karışmışlığım yok. Fiyatlara bu ayın başında zam geldi dediler.
Günaydın arkadaşlar sigorta teklifi verebilicek kimse var ise sevinirim.
volkan.kalayli@toyotagurses.com.tr mail atabilirseniz geçice gönderebilirim.
Toyota Forever
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)