Acentem Pendik Çarşı'da Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12 - Pendik - İstanbul
Acente Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
mail: goksel@alemdarsigorta.com
Acil teklif almak için 0532 374 02 22 den ulaşırsanız daha hızlı yardımcı olurum.
81 model golfum için sigorta fiyatı sordum inanamadım türkiyenin sol tarafını gezdim ne bir cezam ne bir kazam bırakın tartışmayı polis durdurmuşluğu bile yokbanada yardım edecek birirleri varsa çok iyi olur
![]()
arkadaşlar panamera için güzel bir fiyat çıkarabilir miyiz? 2012 model. biraz muafiyet olsa da olur.
goksel@alemdarsigorta.com bilgileri gonderirseniz en uygun fiyatı çıkartırım.
plakanın ait olduğu şehir sigorta bedelini etkiliyor mu ? yoksa sadece ikametgah mı önemli ?
2. Arabam yasim 27 ve bu arabamin 3. Sigortasi olacak. Gecen sene 415 tl ye yaptirdigim ray sigorta 3bin kusur teklif vermis en ucuzu 900 tl mis 2 senedir yaptirdigim yer aradi ayin 16sinda bitiyor. Ve benim 3 senedir kazam yok. Hasarsizlik indirimi vs nasil.boyle 900 oluyor ha. Aracim 98 model 1.6 fiat bravo. Yasim kucukmus ulan 18 19 yasindamiyiz. Bildigin soygun ya.var mi yardimci olabilecek kimse. Yardimci olacak bi babayigit varsa Ozelden numarasini yollamasini rica ederim![]()
Arkadaşlar Play Station cafeyi bıraktıktan sonra sigorta acentasında çalışmaya başladım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Bilgileri pm atarsanız yardımcı olurum.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
@GKS Göstermiş olduğun ilgi için çok teşekkür ederim. Sayende piyasaya göre çok uygun fiyata çok güzel bir poliçeye sahip oldum. Tekrar ilgi alakan ve günlerdir yorulmadan yardımını esirgemedigin için teşekkürler
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Arkadaşlar "Trafik ve Kasko teklifleri için bilgileri pm atmanız yeterlidir."
Elimden geldiğince en uygun fiyat için yardımcı olurum.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)