@GKS Göksel abi iyidir, sağolsun liste halinde en uygununu söylüyor,2 senedirde ona yaptırıyorum, yaklaşınca haber verir.
@GKS Göksel abi iyidir, sağolsun liste halinde en uygununu söylüyor,2 senedirde ona yaptırıyorum, yaklaşınca haber verir.
Trafik - Kasko - İşyeri - Konut - Sağlık - Seyahat teklifleri için mail yada pm'den ulaşabilirsiniz.
murat@renpar.net
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Ben teşekkür ederim.Elimden geldiğince her zaman.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Murat Selam @ProdriveSTI mail adresinede yazdım ama trafik sigortası konusunda destegini rica ederim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Murat Selam @ProdriveSTI mail adresinede yazdım ama trafik sigortası konusunda destegini rica ederim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
sigortacı arkadaşlara soralım;
2008 punto aracım vardı kasko yıllardır var en üst seviyede hasarsızlık. 2011 bravo aldım aralarında şimdi netten baktım kasko değeri olarak 17500 tl fark var. Sorum şu;
Aksesuar işli puntoya ödediğim rakam 900 tl idi. Poliçe martta kesilmişti.
Zeyil yapıldı 100 tl alındı. (normal mi ? )
Bravodaki multimedya ekran işlendi 35 tl alındı.
Zeyil esnasında aracı punto olarak yazmışlar poliçeyi almaya gidnce gördüm. Düzeltin diye söyledim HDİ sigorta dönüş yapmış şimdi lpg için 32 tl, araç değişikliğinden dolayı da 190 tl istiyor şimdi de.
Tüm bunların ışığında fazla mı mıkiyolar poliçe iptal edip yeni teklif mi alayım ? yoksa kasko değerindeki aradaki farktan dolayı alınan prim parası normal midir ?
Ya sigortaciyla 2-3 yıldır çalışıyoruz bı yanlışını görmedim bugüne kadar ama bu değişim sürecinde anlam veremediğim yukarıdaki işlemler oldu. Yanlis zeyilden odedigim 100 +190 ile araç değişimi için 290 TL ödemiş oluyorum. Artı olarak ekran ve LPG işleme de 70 TL yapıyor. Şimdi hasarsizligi kaybetmemek için istediği 220 TL yi de vericem. Sonra poliçeyi iptal etme durumum olur mu ? Hasarsizligim devam eder mi bu durumda ? Nasıl bir yol izlenmeli ?
benimde bu ay kasko ve sigortami yenilemem gerek yardimci olabilecek arkadas var mi ?
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Önce zeyilleri iptal edecek sonra poliçeyi eski araç satıldığı için satıştan iptal edecek, Olmuyorsa bugünden kısmı iptal edecek. Yeni araca satılan aracın hasarsızlığını yeni poliçede ekleyebilir. Hasarsızlığınız kaybolmaz şirketine göre değişmekle beraber 3ay 6 ay 1 yıla kadar indirim hakkı geçerli oluyor![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Trafik-Kasko teklif için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Mailde hızlı geri dönüş için cep numarası mutlaka yazalım.
Arkadaşlar henüz üzerime almadığım bir aracın kaskosu ne kadar çıkar nasıl hesaplarız? Araç 2010 model Mercedes C180 Amg (hasar kaydı mevcut) kendimde 32 yaşındayım 4 yıldır önceki aracıma kasko yaptırarak bindim. Kaskom hiç bozulmadı. Tahmini bir rakam olarak ne kadar kasko çıkar. Yardımlarınızı bekliyorum.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
4 yıldır kaskolu binilip herhangi bir hasar sözkonusu diyilse hasarsızlık kademeniz %60 tır.
son aracınız yakın tarihte satış yapıldı ise önceki kaskonuzun hasarsızlığını yeni aldığınız araca aktarırız.
risk priminide, aracın tsb kasko değer listesindeki değeri ve sizin kaskodaki hasarsızlık kademeniz belirler.
aracı aldığınız zaman ruhsatı mail olarak teklif@gokselsigorta.com gönderin çalıştığım şirketlerden teklif çıkartırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)