Arkadaşlar merhaba Mehmet Duru denilen boyacıyım diye geçinen bu şahsiyet bir zamanlar Güngören class oto'da çalışıyordu oradan ayrılıp kendine dükkan açtı kardeşimde çırak yanına çağırdı çalışsın diye işe girdiğinden beri çalıştırıp parasını vermedi yeni dükkan açtı ilk aydır dedik ikinci aydır dedik 3. aydır dedik ep3'üm varken tamponları falan boyatmak için dükkanı yeni kurdu yardım olsun diye buna boyattım parasını nakit verdim işlerini görsün diye fakat yanılmışım alırken tamponumda çatlak vardı o halde verdi ustalığı işçiliği berbat pasta cila atıcam diye arabanın kaportasını hare hologram içinde bıraktı yaklaşık 1 sene olacak hala paramızı verecek arıyoruz şu gün gel gidiyorsun müşteri gelmedi adam para vermedi diye hep aynı yalanlar dükkanında esrar içen pislik bir tip
daha sonra öğrendim ki herkese borcu var şimdi dükkanının kurulu olduğu yerde topkapı sanayide ne mal sahibi istiyor ne bir başkası uçan kuşa borcu olan herkesi kandıran bir tip siz siz olun dikkat edin kendisine iş yaptırmaya kalkmayın samimiyetine güvenmeyin
Böyle bir konu açmak istemezdim fakat artık canıma tak etti arıyosun geçiştiriyor yanına gidiyorsun geçiştiriyor face'ten yazıyorum engelliyor cevap vermemek için, son çare artık yeter benim başıma geldi forumda sanayilere giden çok arkadaşımız var başkasının başına gelmesin isterim.
Buda kendinin karaktersiz sıfatı iyi tanıyın bilinki kime güveneceğinizi seçin.
![]()