dün hyundai accet 2005 crdi motor 130ytl ye 800km küsür yol yaptım. salla onları accent al![]()
Fiesta Dizel
A3 1.9 TDi
bmw 120D
bmw 320D
corsa Dizel
Punto dizel
2008 astra dizel kullanıyorum genellikle yakıtı az yakıyor sehir içi normal kullanımda 1000 km yi gördüm en çok, hızlı kullanımda 700 km yaptım en az. Motoru gerçekten çok güzel 2000 deviri yakaladın mı götürüyor 90 bg olmasına ragmen 1248 cm3 hacime göre çok çok iyi bir motor. konforu gayet makul. 6 ileri olması uzun yolda çok büyük avantaj çok rahat uzun yolda. tavsiye ederim...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
auris D4d de olabilir...
neye göre dizel_? ekomomi açısından şuan dizellerin içinde en az yakanı punto opsiyon olarak bi çok seceneği mevcut yanlış hatırlamıyosam 1 ay öncesine kadar anahtar teslim fiyatı 27,000 di şuan astra cdti ve corsa cdti kullanıyorum corsanın keyfi bi başka 130 140 civarı yakıyo astra 150 160 civarı tabi bmw veya audi bunlar biraz daha farklı amaçlara yönelik diye düşünüyorum ekomomi açısından beklentileri karşılamayabilir..
konuyu hortlatalım...
ne dizel alınır bu devirde? az yakmalı sağlam olmalı.. sümbül hariç..
valla yavuzun punto ile şehirler arası tapagaz 4,1 şehir içi ise 2,1 ortalamayı görünce benim fiat aşkım tekrar kabardı![]()
Grande Punto + 1 C.tesi Pazar full test ettim dağ bayır gezdim bayıldım bayıldım hatta aşık oldum. Yol tutuşu, konforu ve donanım seviyesi oha dedirtti
2006 model cam tavan digital klima sub'lı orjinal ses sistemi olan paketti araç. Dynamic sanırım.
1.3 Mjet çok başarılı tatminkar bir motor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
valla yavuza pm de atabilirsin
en basit örneği yaklaşık 200 liraya istanbul-ankara ( ankarada 2 gün sürekli gezi )
ankara-istanbul yaptık ve istanbula geldikten sonra 1 hafta falanda aynı mazotu kullandı
FİAT'ın G.Punto ve Punto Evo'sunu tavsiye ederim.
Seni hem fiyat hem donanım hemde yakıt konusunda sonuna kadar tatmin edecektir.
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)