User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Winamp da kapatılmış :S

PALERMO
    Misafir
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım bunda garipsenicek ne gordun anaamadım acıkcası ?? insanlar albüm yapıyolar binlerce ytl harcanıyo kayıtta stüdyoda produksiyonda..bu arkadaslar yapalımda insanlar korsandan download etsin diye degil para kazanmak adına yapıyorlar...heralde gunah olacak resmen hırsızlık...

Yurtdışında sanatçıların albüm çıkarmasının en önemli amacı tanıtım ve reklamdır. Esas parayı albüm dışındaki ekstralardan alırlar. O yüzden mp3'e isyan eden sanatçılara fazla rastlayamazsınız aksine bu onlar için iyi birer reklam aracıdır.

Bu nedense sadece Türkiye'de oluyor çünkü yeni yetme sanatçılar nasıl albüm çıkarıp satarım da kolay yoldan para kazanırım diye düşünüyor.

Kimse kusura bakmasın ama sadece 1 şarkısı güzel olup da albüm çıkaran bir sanatçının albümüne para verecek değilim.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PALERMO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışında sanatçıların albüm çıkarmasının en önemli amacı tanıtım ve reklamdır. Esas parayı albüm dışındaki ekstralardan alırlar. O yüzden mp3'e isyan eden sanatçılara fazla rastlayamazsınız aksine bu onlar için iyi birer reklam aracıdır.

Bu nedense sadece Türkiye'de oluyor çünkü yeni yetme sanatçılar nasıl albüm çıkarıp satarım da kolay yoldan para kazanırım diye düşünüyor.

Kimse kusura bakmasın ama sadece 1 şarkısı güzel olup da albüm çıkaran bir sanatçının albümüne para verecek değilim.
    ozaman o sarkıcının sarkısını dinlemiceksin arkadasım yada paşa paşa parasını ödiceksin.
    BOZBEY

PALERMO
    Misafir
    ...........

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PALERMO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mp3 tarih üzerinden yok olana kadar download'a devam edeceğim merak etme
    bigün emek verdigin herhangi bi ürün copy paste edilirse bu düşünceni sakın değiştirme tamam dahada tartısmıcam anlayıs farkı var armızda sen sömürmeden yanasın ben saygı duymaktan yana=)
    BOZBEY

PALERMO
    Misafir
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bigün emek verdigin herhangi bi ürün copy paste edilirse bu düşünceni sakın değiştirme tamam dahada tartısmıcam anlayıs farkı var armızda sen sömürmeden yanasın ben saygı duymaktan yana=)
    Eminim ki senden daha fazla orjinal albüm arşivim vardır.

Sen gidip Yeliz Yeşilmen'in albümünü de alıyorsan emeğe saygı adına ona bişey diyemem tabii

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)