saç dökülmesine tek çare saç ekimi başka herşey para tuzağı.. dökülmeyi yavaşlatacak durduracak şeyler var bahsedilenlerde buna yönelik ama hiçbiri dökülen giden saçı kelleşen bölgeyi geri getiremez
saç dökülmesine tek çare saç ekimi başka herşey para tuzağı.. dökülmeyi yavaşlatacak durduracak şeyler var bahsedilenlerde buna yönelik ama hiçbiri dökülen giden saçı kelleşen bölgeyi geri getiremez
xpecia (propecia vb birbirinin muadilidir zaten)
biotin (piyasadaki en kaliteli marka hp )
ek olarak sawpoo şampuan ve HGF Sprey.
hepsi hairpharma ürünü.çok araştırdım çok didikledim.denedim oldu olmadı.
Şuan doktor tavsiyesinde yan etkisiz "takviye" nitelikli en sıkıntısız çözüm
Olmuyorsa zorlayın; kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.
Abilerim ben daha 19 yaşındayım ben napayım saçım her yıkamada avuç avuç gidiyor. Sizinkiler hiçbir şey yani![]()
Çeyrek Mühendis
benden sana bir arkadaş tavsiyesi.Tecrübe ettiğim için söylüyorum yukarıdada yazdım.1 sene boyunca onun bunun dediği ilaçları kullandım.Belki sağlığım zarar gördü ama zaman boşa geçti.Buradaki bir abin kendisine faydalı olan birşeyi tavsiye edecek sana.Fakat muhtemelen sana faydası olmayacak çünkü sorunun başka olucak.Deneme yanılma yöntemiyle para kaybedeceğine 1 kere doktora git 1 kere ilaç al.Ben yanlış doktor seçimiyle bile 3 gün nefes alamadım.Verdiği ilac alerji yaptığı için.Doktorunuda eli yüzü düzgün bir hastaneye giderek seç.
abilerim arkadaşlarım bilmeyeniniz varsa çam terebentinini deneyin. kadın forumlarında en çok göreceğiniz çözüm budur. içinde kimyasal bulunmayan şampuanın içine bir kaç damla döküyorsunuz gerekirse ezcaneden vitamin alıp onu da boca edebilirsiniz biraz araştırırısanız görürsünüz. babam beyaz saçlı üst tarafta kellik vardı bu şekilde kullandı siyah saçlar çıkmaya başlamıştı sonra kullanmayı bıraktı.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
abi onlarda da erkek tipi dökülme oluyor. babam da örnek bu konuya beyaz saçlı ve üst tarafta kellik vardı kullandığı süreden sonra yeni siyah saçlar çıkmaya başlamıştı denemek isteyen dener. çam terebentini zaten 2.5 lira doğal bir şampuan almakta çok para değil kaybedecek bişe yok.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Minoxidil işe kesinlikle yarıyor ama düzenli ve bırakmadan kullanmak gerekli.
@burakk. nekadar ırsi de olsa(bizde de var) bukadar erken dökülmemesi gerekir. Bir sıkıntı var doktora gitmeni ve kan tahlilleri yaptırmanı tavsiye ederim. Çok gençsin ve psikolojik olarak gerçekten farkında olmadan sıkıntı yaratabilir.
Cildiyeye gidip bi kan testi yaptırın. Belki anormal değerler saçınızı döküyordur. Benim gittiğimde b12 ve magnezyum kanımda azdı ilaç verdi 1 ay içinde şaç dökülmesi namına bir şey kalmadı
vay yav ne başa belaymış benim babada kel oldugundan ırsi bence bu durum bosuna sampuan filan para vermenin anlamı yok yani
Teşekkürler bilgiler için bir doktora gitmenin zamanı geldi artık![]()
bende de son 6 aydır stress+b vitamini eksikliği nedeniyle önlerde açılma başladı.
15 gündür usa dan binbir zorlukla geitrttiğim spectral dnc-n nanoxidil ve spectral f7 kullanmaya başladım.
hayırlısı. sonuçları paylaşırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)