Olayın video görüntülerini buldum:
Yalnız link atabiliyorum buraya yapıştırırmısınız.
http://www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI
Printable View
Olayın video görüntülerini buldum:
Yalnız link atabiliyorum buraya yapıştırırmısınız.
http://www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI
yok kamyoncuya kufretmiste
yok oyle olmamista
yanlis anlamista
falan da filanda
okadar bellki gitdilmis birinden akil alinmis.
ve hemen faturalar kesilmis parcalar geri gelmis
ufak bi panik havasi
kim yiyor burda bunu
bence kimse
Küfürü yiyen tirciya da söz hakkı düşer. Bence onuda dinlemek lazım
Hahah tir muhabbet cok iyimis :))
Ya cani yanmayan insan durduk yere burda konu acarmi
bu kadar hikaye kafadan uydurulurmu
Isini duzgun yapmayan burda afise olacak arkadas.
Baskalarininda cani yanmasin.
madem küfür şahsa edilmiş koysun ses kaydını hep birlikte dinleyelim orada fren sesi de gelir telefonun düşme kapanma sesi de adam belki 30 saniye sonra arayıp pardon ya nerde kalmıştık kardeşim dedi yani küçülmeyelim
burayı her ustasıyla atışanın hakkında dolandırdı bilmem ne gibi abuk subuk yazı yazma yerine çevirmek milletin hoşuna gidiyo bu araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış bu adam ne güzel memleket ustaya kızdım konu açarım bi de dolandırıcı derim o zaman ben de dava açarım hesabını sorarım unun haricinde yine diyorum basit saçma sürtüşme yönünüzden vazgeçip bana ulaşın sizin için yardımcı olacağım şey her neyse yapıyım bunun üzerine diyeceğim bişey daha yok
Yaw erkut neyi anlatiyosun daha :)
benzer olay benımde basıma geldı ancak ben 700 tl gıbı bı rakamla kurtuldum aracımda beyın arıza vardı calısmıyodu emanet bır beyın alıp ahm ye gıttım şohretını bıldıgım halde en yakın oydu el mahkum gıttım cıkma beyıne 400 yada 500 tl dedı tam aklımda degıl ama bu rakamlardı aracımı goturdum 10 tane beyın denedı calısmadı abı dedım calısan 106lardan bı tane alıp denesek otoparktan onlarda beyın yok dedı beyınsız arabalar 4 katlı bınanın catısına nasıl cıkacaktı o da ayrı bı muamma ... herneyse dedı kı motor ıcı tesısatın komple sokulcek araba ondan calısmıyo ( EMANET BEYINLE CALISARAK GELDIM AHM YE ) yazılımı uygun degıldı zengın calısyodu ama calısıyodu tamam dedım yapılsın gıttım 2 gun sonra geldım arabam hala yatıyor ben gelınce kurcalamaya basladı ayıp olmasın dıye yıne yapamadı yarın gel dedı bırını yollıycam arabayı yapamayıorum ben dedı okey dedım gıttım geldıgımde allah var araba duzgun calıyodu ama elektrık tesısatı ellenmamıstı bı kablo dahı degısmemıstı + aracmın kendı beyını bozuk olan ustundeydı beyın tamır edlımıs 200 tl masrafı var bızde cahıl degılız denenen beyınlerın hepsı bozuktu aracım ondan calısmadı oyle yada boyle 700 tl ıstedı abı dedım beyın bıle degısmemıs kı beyın alsam 500 dedın 700 ne parası beyın tamırı ve lektrık tesısatına vedım dedı ıkıncı el olarak 300 tl ye beyın ve 300 tl ye komple eletrık tesısatı bulabılırken 700 tl ahm ye verım ısın hakkı 200 300 tl ıken ama sıkayet etmıyorum bızım aptallığımız ...... hayırlı gunler
Yuh, senaryoya bak. İnkar edemiyorsunuz olanları, şimdi de arabaya çamur atıyorsunuz.
Aracım yanık diye değil, kaportadaki sürtme sebebiyle geldi. Arabada yanık var dediğiniz, yakınlarda çıkan bir yangın nedeniyle, sağ ön farın plastik camında leke oluşmuştu ve plastik dodiğin ucu eğrilmişti ısıdan, ben aracı zaten bu halde kullanıyorum aylardır, boyada falan en ufak bir yanık, iz, erime vs. yok, arabadan yanık nedeniyle çıkan herhangi bir parça yok, sigortanın da yanıkla alakası yok, hayal gücünüz kuvvetliymiş.
Sizinle bir problemim yoktu, ta ki yalanlarla dolanlarla bu adamı savunmaya başlamanıza kadar, adam anneme küfür etmiş, arabanın başından geçenler belli, bu adamı köşeye çekip konuşacağınıza şurada avukatlığını yapıp komik duruma düşüyorsunuz.
Allah aşkına bir usta şöyle bir yalan söyler mi:
Yahu benim amortisör takozları amortisörler vs benim arabama takılı değildi ki yanık olsun, kaldı ki araba yanmadı ki parçalar yanık olsun.Alıntı:
araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış
Isıdan camı lekelenmiş arabayı şimdi burada YANMIŞ ARABA diye millete yutturup, üzerine yatılan parçaları "YANIK PARÇALAR" diye nitelendirecek kadar düştüyseniz size diyecek laf kalmamış.
ALLAH'TAN ELİMDE FOTOĞRAF VAR, Evet arkadaşlar işte YANGINDA YANAN, AMORTİSÖR TAKOZLARI BİLE ERİYEN HASAR:
http://i.imgur.com/rIKyTjZ.jpg?1
USTALARI YALANLAYAN (ARACIN YANIK DEĞİL SÜRTME İLE İLGİLİ HASARI OLDUĞUNU GÖSTEREN) EKSPERTİZ RAPORU:
http://i.imgur.com/iZEBC1E.png?1
ARACIMDAKİ SÜRTME HASARI:
http://i.imgur.com/MCPOWtq.jpg?1
Allah'tan herşeyim belgeli kayıtlı yoksa sizin gibilerin karşısında ne hale düşerdim şu forumda kim bilir.
Ayrıca ikide bir, amortisör takozuyla zengin mi olacak Ahmet Usta deyip duruyorsunuz,
O çantanın içinde orijinal sağlam amortisör bilyeleri, sağlam orijinal amortisör takozları, sıfır amortisörler ve daha başka parçalar da vardı.
Önce hurdacıya sattık dediniz, şimdi rafta duruyor diyorsunuz. Ben asla parçanın paranın hesabını yapmadım yapmam, iyi valla; usta madem 2 takozla zengin olmayacak, niye herkes aynı konuda şikayet ediyor o zaman?
Arabadan çıkan inpro farları bile içeri koymuştunuz, geri dönüp almak için içeri girdiğimde "al istiyorsan" dediniz, inprolar da hurdacıya gidecekti maazallah.
Ayrıca parçalar arabadan falan çıkmadı ben kendim getirdim hepsini olayı çarpıtmayın.
Takdiri forum üyelerine bırakıyorum.
dahada konusmayın zart zurt.konu açanın ardından ahm nin sütünden ağzı yanan kaç tane adam yazmış siz hala neyin davasını güdüyosunuz?
yok kamyon çıktı heyelan oldu kakam geldi çişim geldi , bırakın artık bu işgüzarlıklarıda yaptığınızı temizleyin ,
drn 106 ve ahm zedeler bu işin peşini bırakmayın ki ak kara belli olsun
yaptıklarından sonrada san ki bunda birşey yokmuş gibi üstüne senaristlerin bile yazamayacağı bir senaryo üretip insanları embesil yerine koymayın !!!
burda mevzuuda adı geçen Ahmet Mucuk sahsen buraya üye bildiğim kadarıyla. Ortağı cevap yazarken kendisinden bir ses yok.
Valla şahsen benim hakkımda buraya yada X bi forumda böyle konu açılıcak ortağım benim suçsuz olduğumu anlatmaya çalışıcak ben bir kelime cevap yazmıycam..
Enteresan..
Araba gerçekten fena yanmış.. Çekici üzerindemi götürdünüz ?
:cokgreen:
Helikopter ile taşıdık
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...31_634x286.jpg
Ya gerçekten kusura bakmayın ama konuyu okurken çok güldüm. Gerek karşı tarafın savunmaları olsun, gerek video ile desteklenen yorumlar olsun. Şimdide sizin yolladıgınız helikopter.. İnşallah sorununuz çözülür biran önce.
Bu şahıs tarafından "mucuk"lanan başka kişiler de varmış......
Bizde oto tamirhanesi isletiyoruz ama su yazilanlara gercekten cok sasirdim.hicbir usta ! Parcayi incelemeden hurdaya atmaz.hatta aksine hurdada ise yarayacak varsa söker kenara koyar. 1 2 amortisör takozu ya da baska biseyle zengin olma mevzusu degil bu.yalan konuşulması kötü olan. Kimse hicbiseyle zengin olmaz ama bu bi huy haline de gelmis olabilir.hadi 1 şikayet tamam dersin, 2de tamam ama 3 4 5... olmaz abi hata arayin bi yerde..erkut abiden yana bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum..diger kisiyi de tanimam etmem.insallah çözülür.sonucta o garaja 2 3 kez gelmis arac ve guvenmis aracini bırakıp gitmis.. bosa cikarmamak lazim
Konuyu açan üye; sövme içerikli ilk aramanın kesintiye uğramasından sonra yapılan 2. aramada iletişimi kayıt altına aldığını karşı tarafa bildirmiş yani arama kesintiye uğramamış olsa idi ilk aramada kayıt yapıldığını bildirecekti diyebiliriz.
İlk aramanın kesildiğini karşı taraf da ikrar etmektedir.
Hal böyle olunca da; sövme içerikli ilk aramada konu açan üyenin iradesi dışında bir kesinti olduğu ve hemen akabinde yapılan ikinci aramada kayıt yapıldığı bilgisini vermesinin yeterli olduğu kanısındayım.
Sonuç olarak; eldeki kayıtların konu açan üye bakımından suç unsuru oluşturmayacağı kanısındayım.
Benim merak ettiğim şu telefon araç sürerken düşse en fazla 50-70cmden düşer batarya çıkmamışsa telefonun kapanması imkansız.Dokunmatikse kapanması zaten imkansız çünkü parmak dışında çalışmıyor tuşlu olsa kapatma tuşuna bir cismin değmesi filan gerek zor bir ihtimal
Adamın soyadı Mucuk ya ne bekliyordunuz ki çok ilginç değil mi :)
erkut yanlış sularda yüzüyosun haberin olsun. Bence daha fazla savunmaya çalışma. Ben arkadaşın olarak bile sana inanmak istiyorum ama olmuyor. Sokakta derler ya boşuna zorlama girmiyor diye. Bu da o hesap.
Herşey şu imzalara xxxxx PERFORMANCE yazmayla başladı. Adam roll videosu atıyo altına maşallah ustaya diye geliyor. Üyeler hemen profile bakıyor POWERED BY XXX ondan sonra al başına iş :D
ne diye dava açtınız, küfür ettiğimiz telefon görüşmesini kayda aldı diye mi? esnaflık sorun çözmeyi gerektirir, bence dava vs ile uğraşacağınıza, hizmet sektörünün gereklerini yerine getirin, arkadaşın hiç bir sorununa cevap veremiyorsunuz farkında değilsiniz...
Konunun sonunda şöyle bir son bekliyordum 'usta arabamın şasisini bana vererek kalanları fare yedi dedi'.
Ne insanlar var, geçmiş olsun :(
Ahmet ustanın verilmiş sadakası varmışki küfrettiğini tırcı duymamış.............
http://www.youtube.com/watch?v=ZO0ja09_6q0
valla bu zamana kadar bu tarz konuların hiç birine yorum yazmadım
ama bu konuda bazı ilklerle karşılaştım
-bir kişi diğer bir kişiden şikayetçi mağdur vs. ve aynı konudan muzdarip 4-5-6..... kişi daha var yorum yapan sıkıntı çeken mağdur olan
-mucuk beyin en ufak bi yorumu savunması yok avukatı bir demet tiyatro oynuyo
-ve ilk defa bu kadar gülüyorum bu tarz konularda; senaryo efsane
konuyu toparlasan skeç olur dinleyeni izleyeni kahkahaya boğar o derece..
senaryoda eksik var: bir de tırcı gelip, vay sen bana küfretmişsin, ekran görüntüsünü aldım, mahkemede görüşürüz demeli :))
Konuyu ilk okuduğumda mağdur olan arkadaşın yerine koydum kendimi acayip sinirlerim bozulmuştu, ama artık baya komik olmaya başladı, senaryo da müthiş.:) Bu konu ilk değil, kimseyi tanımam ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Umarım arkadaşın mağduriyeti giderilir, geçmiş olsun.
Bu tarz konulara mumkun mertebe yorum yapmam
Ama tirci muhabbetinden hemen sonra birinin bunu yapistirmasi lazimdi. Gec kaldik
http://www.troll.me/images/thumbs-up...-story-bro.jpg
Tabela değişir yakında ama kafalar değişmez.
Kul hakkı yenmiş. Allah korkusu olmayan para kazanmayı insanların
Güvenini çalarak sağlamış birisi.Bu hikayeler doğru ise allah katında yatacak yeri yok.
Sizde dünya üzerinde adaletinizi arayın. Dava açın.