bladerk Nickli Üyeden Alıntı
Ahm ahmetin yeni ortagiyim araciniz ilk geldigim gunlerde gelmisti hatirliyorum arac arife gunu saat 15:30 civari boyacidan cikip garaja geldi. Ahmet once bozuk olan cam motorunu degistirdi ardinda test surusune cikti geldiginde abi aracin debriyaji kaciriyor bu adam hataya gidecek debriyajinida degistiriyim dedi cevresinde calistigi firmalari aradi butun parcacilar kapali olunca elimde bir adet debriyaj var cikma ama bunu takalim adam yoluna gidebilsin dedi aracin debriyajini degistirdi ardinda siz geldiniz durumu size anlatip cam motorunu cikmasiyla vede debriyaji cikmasiyla degistirdigini soyledi sizde araci alip gittiniz ardindan bazi dostlarimiz arayip ahmet hakkinda soylediginiz kelimeleri soyledi(size atilan mesaj ve cevaplar konuya eklenicek) bugun sizin ile konusurken ahmetin yanindaydim ve gayet sakin konusuyordunuz o esnada bir kamyon biz yolda iken uzerimize kirdi emniyet seridine sikistik oluyodukciddi bir kaza atlattik frene basip direksiyonu kirinca kamyoncuda ne sulale ne ana biraktik ahmetin telefonu elinden dustu kapanmisti sonra tekrar sizi aradi siz sanirim kufuru uzerinize alindiniz yada siz bnu bahane etmeye calisiyorsunuz bilemiyorum. Buna adalet bakanligi karar vericek. Ardindan telefonu kapattiniz ve ahmetin aramalarina cevap vermediniz. Ardindan sizi iki kerede ben aradim hem yanlis anlasilmalari hemde aradaki problemleri duzeltmek adina sizden bir cevap yada donus alamadim.ardindan sizin boyle bir konu acitigi haberinizi aldik konuyu okuduktan sonra ozellikle dolandirici gibi kelimeleriniz uzerine avukatimi yonlendirdim. Sizinle ilgili yapilan islemlere dair kesilen faturayida gonderdim. Insanlari tek tarafli habersiz kayda almak vede bir kisi hakkinda dolandirici iddiasiyla sosyal medyada karalama yapmak ve cesitli sekillerdeki tavriniza karsi size dava aciyoruz. Yapilan hersey ortadadir faturalidir sahitlidir dava sonucu da bu karalama yapmaya calistiginiz siteye bildirilecektir. Bakalim insanlari karalamak bukadar kolaymiymis buna adalet karar versin. Bu konudaki hicbir mesaj silinmesin mahkemece incelenicektir. Herkezin yazdigi postlarin ekran goruntusu alinmistir.