Varex kapalı konumda muayeneden geçer mi ? araç üstünde orj borular mevcut ( orta susturucu üzerinde )
Varex kapalı konumda muayeneden geçer mi ? araç üstünde orj borular mevcut ( orta susturucu üzerinde )
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Geceri yok !
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
10 kilo varex, sök tak , kabloları gizle biraz zor geldiyor açıkcası. Varex çift çıkış. emisyondan yana sıkıntı olmaz![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Söktürmeye üşeniyosan gidip şansını denicen geçersen güzel geçemezsen zaten seve seve söktürcenBurda bazı yerler ses çıkmasa bile mekanizmadan işi uyanıp bırakıyor net geçer yada geçmez demekte zor
Katalitigi ustunde , orta susturucu iptal sonda varex olan ibiza cuprayi gecirdik muayneden bi sıkıntı çıkmadan![]()
Normalde gecemez ama bu is biraz da şansa kalmis. O anda sana denk gelen personel bu islere cok takilmiyosa gecer yoksa gecemez.
Katalizör varsa geçer
ctesi girdim kardeşim skntı yok kapa eksozunu geç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)