User Tag List

Sayfa 11/19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
356 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

vtanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drag pistlerinde ilk 50m den sonra kimse bulunmamali, diger motorsporlarindada, yaris cevresinde kimse bulunmamali, eger seyirciler yaris alani etrafina girebiliyorsa, bu organizasyonun hatasidir. sana katiliyorum, cocuga vurmasiyla ilgili pilotun hic bir sucu yok, cunku cocuk orada olmamasi gerekiyordu. cocugada vurabilirdi baska birine veya birilerinede........

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da hangi işten hayır gelmiş ki bu işten hayır gelsin. Instagram'da video paylaşanlardan bir mal bu videonun altına siz siz olun yanlamayın gençler diye yazmış altına çocukla ilgili durumu yazana aynen aynen biliyorum ölmüş mü öyle bir şey yazmış gülüyor şerefsiz. çok ayar oldum
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara birkez daha Sınıfta Kaldı....
    Ne kadar gereksiz insan varsa yine toplandı

Tribunlerı kırdılar
    Arkadakı bınanın camlarını kırdılar
    Trıbun guneslıklerını kopardılar
    Barikatları yıktılar
    Boç bınaların çatılarına çıktılar

Drift nedir bilmeyen sayısızca ınsan topluluguna ne desenız az...

Kusura bakmayın Ankara nın seyırcısınden bı yol olmaz

Bu organızasyonu Izmır de Istanbul da yapılsaydı boyle uzucu bır olay meydana gelmezdı...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorsporları Tehlikelidir Arkadaşlar bunu unutmayın
    Her zaman tebbiri elden bırakmamak gerekli...

Yaralı cocugun durumu ıyımıs
    şuuru acılmı
    ALLAH yardımcısı olsun ınsallah en kısa zamanda ıyılesır

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbiden su düşüncede insanlar olduğuna şaşırıyorum.Abi ortada bi alan var ve orada bi organizasyon olacak.iceride güvenlik görevlisi bile olmamali. Ki harabelerin arasında yarış yapiliyor bu kadar mi aç pilotlar drifte ? O şartlar altında yapmak icin gercekten biseyleri kabullenmis olmasi lazim pilotlarin.ben aracima bilmemkac lira harcicam ustune de gidip risklerle dolu yerde, onlemlerin alinmadigi yerde, seyirci denen yaratiklarin küfür edip koya koya birakmadiklari yerde yarisacagm.yazik.Ankara tarihi boyunca doğru düzgün yarışlara ev sahipliği edememis bi il.sasirmamak lazim. Pilot orda yaristigi icin, organizasyon sahibi o kadar berbat bi yeri tutup yaristirdigi icin, ordaki çocukta pist icinde bulunduğu için suçlu abi.kim ne derse desin.kaliteli organizasyon yapamiyosan yapmicaksin.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bişey sormak istiyorum izmirde izmitte istanbulda vs vs vs Eşşek kadar pistlerimiz var bu organizasyonların bu pistlerde yapılmamasının sebebi ne? ben mi bilmiyorum bi sebebi var da?

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh sevindim umarım tez zamanda iyi olur. gece gece görünce uykum kaçtı ya cidden !
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi organizasyonunuzu savunurken diğerlerini neden bokladınız ki? Önüne gelen organizasyon yaparsa dediğiniz firma redbull ve dünyada organizasyonlarda kendilerini kanıtlamış bir firma.Nasıl ki o otopark tuzla belediyesininse burda çatılara çıkanlar da redbullun organizasyonunun içeriğinde değil çevre apartmanlar vs.
    Diğer bir konu da drag yaparken piste biri çıkıp atlasa duramayıp vursa bu da mı pilotun suçu olacak.O çocuğun orda işi ne? Orası tribün değil bir şey değil bu konuda pilotun hiçbir suçu yok.Kaldı ki ben kaza yaptıktan sonra devam ettiğini düşünmüyorum sanki hızını alamayıp kurtarmaya çalışmış gibi.Vurduğu saniye nasıl duracak adam.
    Küçük kardeşimizin de sağlığı iyiye gidiyormuş çok şükür.
    Alıntı yaptığın kişinin mesajından biraz daha farklı cevap vermişsin ama bence Bugranın ( ef186 ) yaptığı organizasyonlarda iyidir ve emek harcadığı için savunmakta hakkı..

Senin söylediğin içinde
    RedBull organizasyonları evet dünyaya maal olmuş birşey ama tüm bu organizasyonları hep temsilcilikler yapar yanı REdBull un kendisi değil, şimdi ankarada bu işi alan firma kimse baya birşeylerin üzerine yatıp insanları gazlayarak kalabalığı çekip bedavaya getirmeyi planlamış gibi geldi

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı yaptığın kişinin mesajından biraz daha farklı cevap vermişsin ama bence Bugranın ( ef186 ) yaptığı organizasyonlarda iyidir ve emek harcadığı için savunmakta hakkı..

Senin söylediğin içinde
    RedBull organizasyonları evet dünyaya maal olmuş birşey ama tüm bu organizasyonları hep temsilcilikler yapar yanı REdBull un kendisi değil, şimdi ankarada bu işi alan firma kimse baya birşeylerin üzerine yatıp insanları gazlayarak kalabalığı çekip bedavaya getirmeyi planlamış gibi geldi
    Abi adamlar bu hafta içi üniversitelere simulator standı kurup her zamanki gibi herkese redbull dağıttılar sırf reklam için. Bu kadar reklam yapıp da güvenliği ihmal eden organizatör %100 olmasa da suçta en büyük orana sahiptir.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıradan okudum şimdi bütün yazılanları %90 nınız kuru gürültüde ben şimdi detaylı bir yazı yazıyorum günün özeti olarak...
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eraslanb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isminizi bilmiyorum vtanju bey ama sizi az çok tanıyor yaptığınız işleri biliyorum siz istediğiniz an belki yurtdışına çıkıp yarışabiliyorsunuz gezebiliyoruz ama orada yarışmaya gidenler içinde dubai ye tırla araba gönderip uçakla gidip yarışacak insan sayısı azdır ve böyle fırsat çıkmışken direksiyonuna güvenen abilerimiz kardeşlerimiz kendilerini ispatlamak zorundalar yoksa sıyrılamazlar.
    gerçekten motor sporlarında başarılı isimlerimize bakalım ben şahsım adına Kenan Sofuoğlu'ndan başkasını göremiyorum ve bu uğurda ailecek neler feda ettiklerini biliyorum
    Türkiye de yaşıyorsanız ve bir konuda çok başarılı olsanız bile kendinizi ispatlamanız gerekiyor ve önünüze çok nadir fırsatlar geliyor...
    ismim volkan, motorsporlari maddiyat gerektiren bir spordur, kenan sofuoglu gibi ne yetenekler mevcut tr de ama sponsor yok!! kenan sofuoglu sansliymis bulmus iyi bir sponsor. hic bir zaman insan hayati ikinci planda olmamali, her nekadar para harcanirsa harcansin

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bayramoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bişey sormak istiyorum izmirde izmitte istanbulda vs vs vs Eşşek kadar pistlerimiz var bu organizasyonların bu pistlerde yapılmamasının sebebi ne? ben mi bilmiyorum bi sebebi var da?
    Pist olarak değil de "Car Park" Konseptinde yarısıldığı için olsa gerek.

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin özeti şudur, organizasyonu yapanlar pist alanını tamamen kapatmalıydı, drifte çıkan kişi, kazayı yapan arkadaş değil başka biride olabilirdi, sonuçta düz yolda kullanılmıyor bu araçlar, amaç drift yapmak, orada o kişilerin olması tamamen organizasyon hatasıdır. çatılardaki ateşli gençler emin olun pist alanındakilerden daha güvendeydi, üstelik pistin en sert yanlanılan yerini açık bırakmak bir yana, birde insanların oradan izlemesine izin verdiler, pistin dışını çok önemsemiyorum çünkü ankara gençleri fazla ateşli, ama pist içi tam anlamıyla güvenlik altında olmalıydı. kazayı yapan arkadaşa bişey söyleyemiyorum, o an birine vurduğunu farketmemiş olabilir, farkedipte durmayacak insan evladı yoktur sanırım, o yüzden ben duvara vurdum ama gösterimi tamamlamalıyım diye düşünmüş olabilir o an, bu yüzden onada sen vurdunda durmadın demek haksızlık olur. güzel bir organizasyon olacaktı ama yine ankaranın şanssızlığı olumsuz etkiledi, genç kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını allahtan diliyorum.
    farkı yaratan ayrıntılardır...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza olmus mıllet dısarıyacıkmıs gosterıs olsun dıye hala donmeye calısan cahıl ınsanlar var ......
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Senin söylediğin içinde
    Emeğine bir şey dediğim yok abi zaten sadece ilk satır buğra abiyeydi.Yoksa Buğra abinin yaptığı organizasyonlara kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugra yaptigi organizasyonlar buyuk emek harciyor, ve bence konusma hakkina sahip biraz. guvenligi on planda tutmaya calisiyor herseye rahmen!!! beni, yarismaci olmama ragmen, guvenligimi dusundugu icin uyarmistir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ragmen olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle organizasyonun alanını boklayanlara ithafen konuşuyorum youtube a REDBULL CARPARK DRIFT yazın cıkan videoları izleyin adamların böyle bir alan seçmesi gerekiyodu konsept bu bütün dünyada bunu yapıyolar yani kısa kesersek alan yeterli hatta çok iyiydi bu konsept için

geniş özete gelirsek TR de bence gelmiş geçmiş en güzel organizasyon olacaktı bu olay olmasaydı çünkü herşey okadar profesyoneldiki şaka gibi bir yarış günü geçiriyoduk illaki eksikler vardı ama olabilir + ları - lerini götürüyodu eksilerini anlatmak gerekirse ve kaza ile bağlantı yapmam gerekirse sabah 9 da biz içeri girerken çalışanlar gayet ciddiyetli ve güvenlik hard safhada biz yarışçıların yanında +1 kişi harici kimseyi içeri dahi almadı inanın yalvardık sokmadılar orda anladık ciddi org oldugunu ve saygı duyduk aammmmaaa içeri girdikten 2 saat sonrasına kadar ana baba günü gibi oldu içersi ve volkan ışık ekibi ile redbull iflas etti işte burdan sonra peşi sıra olacaklar kaçınılmazdı redbull organizatörler insanlara müdahale edemiyo söz dinletemiyodu elemeler 3 ayrı gruptan oluşucakken birden bire dedilerki tek yarış olcak ve direk final redbull hissetti olacakları trübünler yıkılmak üzereydi seyirciler barikatları yıkıp içeri girdiler düşünün herneyse bize sabah racon kesen redbull pistin içine o küçük cocuguda soktu kısacası

gelelim bağlantı ya meftun çıktı yanladı etti eyvallah hepimiz kaza yapabiliriz hepimizi geçtim bütün dünyada bu org kaza yapan çok sayıda sporcu var redbull bunu zzaten bekliyo ama bizim insanımız meraklı illa en önde olcak ve sonuç güm kaza oldu coocuk yaralandı... önce org devam edecek gibi oldu baktılar cocugun durumu kritik hayatımda bukadar hızlı toplanan bir firma görmedim 1 saatte dımdızlak kaldık arabalarımızla orda polis geldi ve ilk söylediği şey çarpan kişi nerde değil bu organizasyonu yapan kim ve o çocugun pistte ne işi var diyince şaşırdım ben dedim bittik biz alayımızı bağlayacak ama anladımki işler değişmiş o yüzden bir problem yaşamadık

genel değerlendirmeme gelirsek yine söylüyorum bunca olumsuzluğa rağmen mükemmel bir organizasyondu sadece il olarak yanlıs seçim yaptılar ve patladılar kaza olmasa kavga olacaktı çok az kalmıstı mutlaka bişey olacaktı ve ben 50 kere söyledim olaysız bitmesi imkansızdı herneyse benım tek umudum bu yarıştı çünkü kazanan dubai ye sınırsız sponsorluk alcaktı içimizde patladı yinede söylüyoruz cana gelceene mala gelsin yaralanan kardeşimize ve meftuna geçmiş olsun diliyorum bir an önce herşey bu olaylar hiç yaşanmamış gibi kaldığı yerden tüm güvenlik önlemleriyle devam eder... (tabi bu imkansız gibi bişey ) hayırlısı aklıma gelen başka şeyler olursa yazarım yada sormak istediğiniz bişey
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar beni yorma imla hatalarını düzelt evladım
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)