Daha bir işçinin çocuğu yeni Dünya'ya gelmiş zor gerçekten Allah sabır versin ailelerine.
Daha bir işçinin çocuğu yeni Dünya'ya gelmiş zor gerçekten Allah sabır versin ailelerine.
Tikkat Laz
nasıl olsa 2-3 aya unuturlar olan yine garibana öksüz kalana olacak.. Rabbım yardımcıları olsun inşallah, çoluk çocuklarına bağışlasın.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Sabah haberlerde işçilere hala ulaşılamadığı söyleniyordu. Allah ailelerine sabır versin.
bir umut bekliyoruz.
esas kepazlik burda işte çalışma bakanının agzından dökülenler
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten acı itiraf: Benim gördüğüm, bu madene ruhsat verilmemeliydi. Ocağı kapatacağımız zaman işveren 50 kişiyi devreye sokuyor.
1881 - 193∞
haberleri dün izleme fırsatım oldu o teyzelerin anlattıkları feryatları canımı acıtır derecedeydi
allah yardımcıları olsun benim umidim kalmadı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
2010 yılında ÇED raporu var ve diyor ki karaman-ermenek hattında basınçlı su damarları mevcut(göksu nehrinin çıkış kaynagı hadimdedir ki karaman ve ermeneğe yakındır) yer altına indikçe bu risk gün yüzüne çıkabilir su basma tehlikesi vardır diyor..
Netice maaşını düzgün alamayan insanlar birileri keyifle para harcasın diye bedenleri toprağın 100lerce metre altına ailelerini ise toprak üstünde diri diri öldürüyor..
Adaletine tükürdüğümün sistemi..
Ermenek tarafını biliyorunusuzdur ben bozkırlıyım annem hadimli yengem ermenekli o bölgede zaten yeri delsen su çıkar öyle bir yere nasıl maden yapılmasına izin verilmişse artık. Madenin olduğu yere yarım saate kocaman bir baraj var zaten.
Sistemin denetimsiz ve kayırmacı olması , yerli halkın çaresizliği ve vampir patronların yarattığı iğrençliklerden biri daha.
18 kişiden ümidim yok ne yazıkki. Başımız sağolsun![]()
İşçilere ulaşamama riskide varmış, asıl problem o. Dün çalışmanın 6 ay sürebileceğini söylüyordu haberlerde.
o gün zaten ümitler bitti 11 bin ton su dan bahsediliyor,10m su tahliye edildi diye sevinerek açıklama yapıyor ***** kişiler...
aynı süre içinde Rusya'da maden kazası oldu adamlar gülerek çıkıyor..Şunu unutmayalım sadece bizim ülkemizde çalışan değersizdir, diğer hiç bir ülke de bu böyle değildir..
ırgatız dedikleri kadar var çünkü patrona ses gitti mi işten çıkarılma korkusu var..
böyle devam zihniyete ve adalete hakkım helal değil..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)