Küf gibi duruyor ne kadar süredir duruyor bir de kapağı ne kadar kapalı o önemli. Ice tea hiç sevmem zaten çay dediğin sıcak olur demli olur.
Küf gibi duruyor ne kadar süredir duruyor bir de kapağı ne kadar kapalı o önemli. Ice tea hiç sevmem zaten çay dediğin sıcak olur demli olur.
kanser olacağız hepımız
Valla arkadaşlar hala gördükçe midem kalkıyor birdaha bende hazır içecek içebilceğimi zannetmiyorum gerçekten çok iğrenç birşey.
Arada bir içerdim de bu fotolardan sonra![]()
Bu tip içeceklerde kutu olanları tercih edin, hava/güneş durumlarından en az etkilenen ve içeceğin en sağlıklı haliymiş.
Ayran dışında tükettiğim tek hazır içecek..Şu zamana kadar ne pütürlenme denk geldi nede başka bir soruun yaşadım..
https://www.facebook.com/cinaraltind...type=1&theater
şöyle birşeye denk geldim demin.coca cola ve içeriği..hepsinde uygundur yazıyor belli aralıklarda olduguğu için.öylesine bir paylaşım..
Hiç eskiden büyükleriniz bitmiş viski şişesine çay doldurmuyorlarmıydı, o şişeyi bir süre sonra açtığınızda bu küfün yeşil hali olurdu şişenin en üstünde
Demlediğiniz çayı 2 gün bir köşede bırakın ice tea'daki gibi aynı oluşum meydana geliyor, bu çayın yaptığı bir küf normal yani. Alacağınız soğuk çayın mutlaka hava almamış olmasına dikkat etmek lazım. Taşıma esnasında ve yükleme esnasında çok atılıp darbe alıyor bu ürünlerin kolileri.
+
=
aslında bu tür şeylerein en ufak bir faydası yok ama içiyoruz malesef, özellikle yazın ice-tea kutu çok tüketirim.
Bir gün arkadaşlar litrelik icetea aldık sallandıkça köpürmeye başladı kola gibi. aldığımız markete gidip değiştirmiştik.
Ice tea hayatim sona erdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)