User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bunlardan hangisi alınır? Polo - 1.16i - cerato koup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu üçü içinden poloyu seçerdim senin yerinde olsam. Çünkü muhtemelen yarın birgün elden çıkarmak istesen nispeten kolay da çıkacak bir araba olmalı. Şekli şemali biraz oynayınca sivri hatlarından dolayı oldukça hoşuma gidiyor poloların.
    Kia görünüş olarak şüphesiz aralarında en iyisi ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla satarken biraz zorlayabilir.
    Bmw de sadece bmw diye bu listede. 116i o motor seçeneğiyle her dışarı çıkma düşüncende sarfiyat bakımından seni iki defa düşünmeye zorlar

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genç adamsın gezeceksin al bi polo, tak bi bbs lm, güzel bi yay. camlara hafif bi film.. mis gibi gezersin.. geri kalan aksesuarıda kafana göre tamamla işte
    Tango-1 never dies.

Şirzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donanım ve prestij haricinde BMW nin Polo'dan üstün yanı yok.

Yakıt çok, konfor desek kütük gibi araba, performans zaten 16i motorda yok.
    Mantıklı olan Polo, kalben 116i diyorum bir de M paketlisi denk gelirse.
    Yani bmw ismi olduğu için bmw alsam zaten m paket yapıcam ben ama yürümeyecekse hiç gerek yok parayı ona bağlamaya

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilinen yanlışlar.. kia da parça sıkıntısı olmaz evet az sattı falan ama istek olursa servisden en geç 2 haftada parça gelir ama gelirmi gelir parçada sıkıntı olmaz.. sıkıntın zaman sorunu olur.. zaten bilişim çağındayız internetten sipariş versen gene gelir..

Bmw 1 kasa ne tipini ne iç tasarımını iç hacmini beğenemedim heleki 1.6 sını müsrif yakıtı gitmeyen motoru ile hiç tavsiye etmem..

polo ideal alınır..

neticede kia ve polo nunda kendine göre avantaj ve dezavantajları var..

polo nun tek avantajı bana göre az yakan motoru.. kasa sıradan öyle dikkat çekici bir özelliği yok..

kia nın avantajı yakışıklı araç neticede coupe yolda güzel duruyor fazlada olmadığı için buda bir nebze artı göz eskimesi denen olay yok araçda bakan tekrar bakıyor yolda çok olan bir araç değil.. kolay kolayda göz eksitmez o araç.. eksisi ikinci eli falan olur.. motoru hakkında bilgim yok..
    Yani abi parçayı istesen hertürlü gettrsn haklısın ama çok acil gereken şeyler için bazen beklemek olmuyo kia çok güzel bi araba seninde dediğin gibi yolda çok yok arabadan anlamayan ufff ne pahalı bi arabadır diyo bu avantajları çok iyi bende polonun stock görüntüsünu sevmiyorum alırsam komple motor ve dış yapıcam o yüzden onuda aldım listeye
    Alıntı Revo55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 116i den yanlama gibi beklenti varsa hayal kırıklığı yaratır.E46 318i 2.0 lt 143 hp sahibiydik onun bile o kadar ahım şahım kayması yoktu sadece alt hızlarda 20-30 gibi kırıp gaz verince birşeyler oluyordu tabii dsc sistemini iki kademe kapatıp deniyordum.Ki 116i de bu olayın da çok farklı olacağını düşünmüyorum.Ayrıca Polo altın gibidir sürekli alıcısı satıcısı vardır ve zarar ettirme miktarı bi kia cerato dan daha düşüktür.Cerato kötü bir araç değil ama ülkemizde çok tercih edilmiyor.
    Benim arkadaşımda e90 3.18i var onunki hiç yanlamıyo hiçte zevk vermiyo işte acaba 1.16 ondan farklı olabilirmi diye düşümdüm aynen dediğinz gibi polo altın gibi direk paraya çevrilebilir buda çok büyük avantaj

Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle öyle, tasarım çok başarılı oturuş pozisyonundan dolayı zevk alıyor insan kullanırken aama hızlanma ve viraj kabiliyeti çok başarısız bir otomobildi benim izlenimim.
    0-100 şöyle 8 saniyenin altında olsa tadından yenmez o araba ama işte

Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu üçü içinden poloyu seçerdim senin yerinde olsam. Çünkü muhtemelen yarın birgün elden çıkarmak istesen nispeten kolay da çıkacak bir araba olmalı. Şekli şemali biraz oynayınca sivri hatlarından dolayı oldukça hoşuma gidiyor poloların.
    Kia görünüş olarak şüphesiz aralarında en iyisi ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla satarken biraz zorlayabilir.
    Bmw de sadece bmw diye bu listede. 116i o motor seçeneğiyle her dışarı çıkma düşüncende sarfiyat bakımından seni iki defa düşünmeye zorlar
    Kia nın son sahibi olmaktan korkuyorum bide ben günlük 100 km yapıyorım abartıyorum gezmeyi ondan biraz yakıt tüketimi beni zorlar gibi bmw nim

Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genç adamsın gezeceksin al bi polo, tak bi bbs lm, güzel bi yay. camlara hafif bi film.. mis gibi gezersin.. geri kalan aksesuarıda kafana göre tamamla işte
    Bbs olmaz abi ya o.z superleggera aldığım gün takıcam aksesuarla harika olur dedğin gibi
    JUST A DRİVE...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu tercih sıralamasında illa bu araçlar olucaksa bende polo yu seçerdim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw 1 Kasanın ne prestiji var gözünüzü seviyim şu her araç için prestij demeyin.. Prestij = saygınlık , itibar demektir kapı açdıran araba demektir..
    Prestij yazınca hakkını yemeyelim dedim diğerlerinin .. Aynen doğru yazmışsın E kasada bile öyle doğru düzgün bir prestiji kalmadı s ve cls panemera falan olucak ancak..
    abi bazen bir plazanın 20. katında rezidansına kendini kapatmış halktan, şehirden kopuk insan olduğunu düşünüyorum prestij için illa maserati sahibi mi olmak gerek? bu ülkenin yarısından fazlası asgari maaşa talim ediyor, gerçek işsizlik oranı çift haneli rakamlarda geziyor. böyle bir ülkede bmw demek doğrudan doğruya prestij demektir. bırak 1 serisini temiz e30, e36'ın olsun yine prestijin olur. hele 19 yaşındaysanız bmw demek 70 yaşındaki fabrikatörün gördüğü muameleyi görür arkadaş çevresinde. illa kapı açtırmaya gerek yok bizim okulda (dokuz eylül) sıradan bir arabayla öğrenci otoparkına girebilirken, bmw'n olursa direk olarak okulun içine bırakabilirsin. al sana babalar gibi prestij örneği..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tercih sıralamasında illa bu araçlar olucaksa bende polo yu seçerdim..
    Polo çok ağır basıyo benim içinde ama coupe arabaya şu yaşta binmek güzel olur ya

Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bazen bir plazanın 20. katında rezidansına kendini kapatmış halktan, şehirden kopuk insan olduğunu düşünüyorum prestij için illa maserati sahibi mi olmak gerek? bu ülkenin yarısından fazlası asgari maaşa talim ediyor, gerçek işsizlik oranı çift haneli rakamlarda geziyor. böyle bir ülkede bmw demek doğrudan doğruya prestij demektir. bırak 1 serisini temiz e30, e36'ın olsun yine prestijin olur. hele 19 yaşındaysanız bmw demek 70 yaşındaki fabrikatörün gördüğü muameleyi görür arkadaş çevresinde. illa kapı açtırmaya gerek yok bizim okulda (dokuz eylül) sıradan bir arabayla öğrenci otoparkına girebilirken, bmw'n olursa direk olarak okulun içine bırakabilirsin. al sana babalar gibi prestij örneği..
    Bmw nin gerçekten kapı açtıran bi özelliği var ama şimdi burda arabadan az çok anlayan insanlarız ben BMW yi arkadan itiş diye listeye aldım bana göre gerçek arabadan anlayan biri dolu polo tdi yı BMW ye tercih eder
    JUST A DRİVE...

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Coupe arabaya bu yaşta binmek istiyorsan C30 1.6D hem dizel hem coupe hem de tarzı olan bir otomobil.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78464316/detay
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coupe arabaya bu yaşta binmek istiyorsan C30 1.6D hem dizel hem coupe hem de tarzı olan bir otomobil.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78464316/detay
    Volvo c30'a çok baktım ama fiyatları biraz yüksek benim bütçeme görede var ama kilometreli ve motora yapılcaklar neler o konuda bilgim yok
    JUST A DRİVE...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neye göre bu yorumlar yapılıyor bilmiyorum ama uzun süre kia cerato koup olmayan modelini sürdüm(lpg li) ve ciddi anlamda keyifli bir araç benim gözümde.

Eğer çok yol yapacaksanız polo tdi

yok eğer görüntü önplandaysa ve az yol yapacaksanız cerato koup

ben olsam bmw i düşünmezdim bile..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cerato koup u elerdim, ilk goruste guzel ama bence detayli bakinca biraz basit duruyor. 1.16i ise hem yuzu eskidi, hemde dusundugunuz gibi rwd performansi kesinlikle beklemeyin polo hem yakit hem model yili olarak avantajli gidiside oldukca tatminkar 1-2 islemden sonra aslinda secenek degil ama cerato koup a bakmayi dusundugunuz icin soyluyorum hyundaki coupe larada bakabilirsiniz bence kia dan daha iyi bir secenek

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cerato koup nedense hiç sevmiyorum onu eledım geriye kaldı polo ve 1.16i eğer gazla tuzla uğraşamam derseniz polo iyidir. şahsen bende buna benzer lpgli bmw mi yoksa orta klas dizelmi diye ikilemde kaldım sonra gittim astra cdti aldım kapalı garaja girerken sıkıntı yaşamıyorum gaz ayarı bilmem ne uğraşmıyorum sonuçta dizel. sende ona göre bir seçim yap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bmw yi 118 yap hem daha az yakar hem de tatmin eder.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cerato koup güzel ama ikinci eli zayıf ve pek o coupe görüntüsünün hakkını veren bir araç değil gibi.

1.6 atmo motorlu bir bmw sadece bmw amblemi taşıyordur yanlama hak getire kıçını oynatamaz ayrıca gereksiz yakar 120i olsaydı ama bmw derdim.

polo iyidir az yakar iyi kaçar sonrası da gelir.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cerato koup güzel ama ikinci eli zayıf ve pek o coupe görüntüsünün hakkını veren bir araç değil gibi.

1.6 atmo motorlu bir bmw sadece bmw amblemi taşıyordur yanlama hak getire kıçını oynatamaz ayrıca gereksiz yakar 120i olsaydı ama bmw derdim.

Okadar hantal araçlar değiler bizde e90 3.16i var manuel lastikleri değiştircez eski ama dtc devredeyken bile arkayı bırakabiliyo ki dtc yi kapatmaya tenezül etmedim bu arada konu hakkındaki görüşüm eğer uzun süre kulanıcaksam ceratoyu alırdım ikinci eli biraz sıkıntılı duruyo onun dışında çok uçsun kaçsın istemiyosam 1 serisiyle yola devam ederim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw ve Polo yu kullanmış biri olarak tavsiyem Polo dur. E90 3.16 aracım vardı 1,5 sene bindim sadece görüntü var. Yakıt olarak çok fazla yakıyor ve kalkışta hantal kalıyor. Bmw alınacaksa enaz 2000cc motorlu olmalı. Bmw yi satıp Polo 6r 1.6 TDİ aldım hemen dp yazılım yaptırdım. Araç şu anda çok keyifli tam şaka makinesi oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neye göre bu yorumlar yapılıyor bilmiyorum ama uzun süre kia cerato koup olmayan modelini sürdüm(lpg li) ve ciddi anlamda keyifli bir araç benim gözümde.

Eğer çok yol yapacaksanız polo tdi

yok eğer görüntü önplandaysa ve az yol yapacaksanız cerato koup

ben olsam bmw i düşünmezdim bile..
    bmw'yi sildim gibi kafadan ama şimdi ceratonun cidden görüntüsü güzel sizde kullanmış biri olarak keyifli bi araç diyosunuz yanni yorumunuz benim için önemli

Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cerato koup u elerdim, ilk goruste guzel ama bence detayli bakinca biraz basit duruyor. 1.16i ise hem yuzu eskidi, hemde dusundugunuz gibi rwd performansi kesinlikle beklemeyin polo hem yakit hem model yili olarak avantajli gidiside oldukca tatminkar 1-2 islemden sonra aslinda secenek degil ama cerato koup a bakmayi dusundugunuz icin soyluyorum hyundaki coupe larada bakabilirsiniz bence kia dan daha iyi bir secenek
    Hyundai coupe görünce midem bulanıyo resmen hiç beğenmediğim bi araba evet ceratonun iç kısmı çok basit ve çok kaliteli durmuyo BMW'yi eledim artık zaten polo her yönden tamam ama piyasada aşırı var

Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cerato koup nedense hiç sevmiyorum onu eledım geriye kaldı polo ve 1.16i eğer gazla tuzla uğraşamam derseniz polo iyidir. şahsen bende buna benzer lpgli bmw mi yoksa orta klas dizelmi diye ikilemde kaldım sonra gittim astra cdti aldım kapalı garaja girerken sıkıntı yaşamıyorum gaz ayarı bilmem ne uğraşmıyorum sonuçta dizel. sende ona göre bir seçim yap
    ee yani tabiki dizelin avantajı çoktur fakat cerato coupe sonuçta yollardada aşırı polo var BMW yı çıkardım kafadan zaten

Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bmw yi 118 yap hem daha az yakar hem de tatmin eder.
    uygun fiyatlı bi bulsam 1.20 alırmda direk işte

Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bence cerato tam bir coupe biraz basılsa o araba çok harika bi görüntüye kavuşur ama doğru dediğinz ikincielde çok zayıf son sahibi olmaktan korkuyorum

Alıntı redbull35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw ve Polo yu kullanmış biri olarak tavsiyem Polo dur. E90 3.16 aracım vardı 1,5 sene bindim sadece görüntü var. Yakıt olarak çok fazla yakıyor ve kalkışta hantal kalıyor. Bmw alınacaksa enaz 2000cc motorlu olmalı. Bmw yi satıp Polo 6r 1.6 TDİ aldım hemen dp yazılım yaptırdım. Araç şu anda çok keyifli tam şaka makinesi oldu
    Dp yazılım ile kaç hp aldınız ben ayrıca cooler egzoz da düşünüyorum tahmini güç ne olur
    JUST A DRİVE...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dumansız soft yazılım mevcut 140 hp civarı şu anda

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116 dünya yakar, öyle hayal ettiğin gibi yanlamaz da.

Cerato da ele, onun yerine Pro Ceed bak hem daha yakısıklı hem dizel, 180hp gibi gücler de alabilirsin 128lik alırsan. 115lik de 170hp falan oluyor inanılmaz keyifli.

Polo zaten bildiğimiz polo.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prestij yazınca hakkını yemeyelim dedim diğerlerinin .. Aynen doğru yazmışsın E kasada bile öyle doğru düzgün bir prestiji kalmadı s ve cls panemera falan olucak ancak..
    istanbul için geçerli bu durum onuda unutmayalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler