Bi insan kendi aracına bunu neden yapar ki![]()
Bi insan kendi aracına bunu neden yapar ki![]()
Astra golf yazik walla bu arabalara biri dur demeli bu ise
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
burdan biri yapsa arabayı 50 kat daha güzel olur , modifiye anlayışları 10 yıl geride kalmış ,
ama şunu çözemedim yani karlıkçı halilde eg için mugen ekde var o kötü tamponda var niye ek takmadıda tamponu taktılar gösterişli olsun diyemi
benim paramla baskalarını rezil edıyor trt![]()
golf tecavuz olmus
e yurtdışında yapılan modifiye programlarında da arabalar *** gibi ama abartı olması lazım demek ki ilgi çekmek için.. Adam mugen ek taksa bilmeyen anlamaz ki.. Ben kızarkadaşıma m tamponla normalnin farkını anlatamıyorum mesela bi türlüTork garajda çekilse mesela atıyorum program sen ben izleriz anca..
Beni en çok rahatsız eden cast mast olması arabaların çirkinliği değil de ustaların konuşmaları.. Arabaya bi çizgi çizerim en başta ayradinamik veririm sonuçta ayradinamik takmadan olmaz falan.. Demiyolar mı abi şunu şunu söyle..
Bu nasıl bi tecavüz şeklidir ya
Golfe gti tampon panjur, r32 difüzör falan takarlar demiştim beklentimi çok yüksek tutmuşum. Hele o yay ısıtmaları falan tam fail.
Burdan çıkan tüm araçların katliyam konusundaki yerleri hazır
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
aman allahım o golf ne rezalettir öyle yazık ya allah korusun benim aracım bu hale gelecek sıfırını aldırtırım vallahi onlara![]()
Astra bölümünü izledimde programdaki herşey fail
Egzozu 15 yasındaki çırağın yapmasından
Bölüm sonundaki Pastanın kaşıkla yenmesine kadar
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
golf u görmez olaydim ici tamamda dışını görünce gözlerim yandi
golfe ne olmuş böyle, resmen tecavüz olmuş, bu program adam olmaz yok kesinlikle adam olmaz, karlıkçı halilin yerine işi bilen zevk sahibi birini koymaları lzm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)