ıcıne ne koyacaksın cok merak ettım :D
Printable View
ıcıne ne koyacaksın cok merak ettım :D
Varsa getirebilen 10-20 tane alırım.Hesap no versin bana,parayı yatırayım. :D
Yumurtadan bulabilen varsa bende istiyorum :)
Easter edition , paskalya dönemi için çıkarıyorlar bu tip şeyleri. Bulmak zor şuan. Almanyadayim rewe ve aldi de yok mesela.Kasim sonu istanbulda olacagim , bulabilirsem getiririm isteyene
İstanbul bebekte abbassın az ılersınde sarkuterıde var .daha dun aldım. 29 tl ama yılbaşı ıcın noel babalı temalar var bılgın olsun..
aboo çok kıyakk bulursanız bende alıcam bitane sevgililer günü yaklaşıyor atıcam buzluğa 1 ay kalsın orda gün gelince paketlerim oldu bitti :D
Ankara'da yok mu gören bilen ?
sarkuteri bebekte bildiginiz yolun ustunde sag tarafta. bende aldim gecen hafta 1 tane.
Bebek'teki sarkuteriyi yazicaktim yazmis zaten herkes :D
Arkadaslar ben buldum . Evet bebek teki şarküteri de mevcutmus. 29.50 TL
yumurtadan birisi gönderirse bende alabilirim hani çok süper bir hediye geçenlerde instagramda görüp bende istiyorum diodu güzel bir süpriz olur :D
30liraya bi koli yumurta veriyolar ya la :o
Çağlayan bulsana la şundan bana. Klavye istiyecem karşılığında kızdan :D.
Tamam yaa açıklıyorum benle kız arasında kalmıştı kızı seçti geçenlerde kızla ayrılıp bana işi düşünce işte gönlümü almak için hediyeler vs. bişeyler hevesini kırmiyim yapsın etsin çikolataları yicem ama reddedicem :D
yumurta isteyen yokkı ama kıskandıysanız size özel hayvanat bahçesinden getireyim en büyüğünden :D
Bebek'tek Abbas'ın biraz ilerisinde ki Tekel'i kontrol eden oldu mu hafta sonu ?
Bebek Şarküteri'de vardı bugün geçerken gördüm kapının önündeydi hatta :)
Bebek Şarküteriyi bi ararmısınız arkadaşlar, bakalım fiyat verecek mi? Arıyorum diyorum ki fiyatı nedir cvp "bilmiyorum". Ee diyorum siz orda çalışanmısınız "hayır" diyor. Niye telefona bakıyorsunuz çalışan değilseniz diyorum siz nerden arıyorsunuz diyor :D:D
Sözde fiyatı 29TL imiş..