Fiyat sabit 29.50 tl ben aradım siparisi verdim .abi sen bu no yu mu aradin peki ? 0212 263 5245 . ? Dün hesaplarına parayi yatirdim adresi verdim. Bugün tekrar aradılar kargoya verdim kardeşim dedi .
Printable View
sevindim hallettiginze : ) baya kısıde yararlanmış ıyı olmuş : )
Bende 10 dk önce bebek ve santral şarküteriye gittim. 1 hafta da gelir dediler. Çoğu macro centerda da yokmuş bu arada
Turgay bunuda eksile lan :D
Runo neyseki bu bilgiyi verdi, bende iş çıkışı bi uğrayacaktım :D Benim durum farklı ama, kendim koleksiyon yapıyorum :)
Harbi bunun oyuncağı nedir bilen var mı ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=MaiFgHHNe9k
Oyuncağını ve açılışını merak edenler için :D
Sonunda geldi yumurtam.herkese teşekkür ederim :D
Hadi hayırlı olsun :)
büyük olan oyuncak hayal kırıklığı :D
Dün Akasya Acıbadem MacroCenter'a gitmiştim orda aklıma geldi sordum görevliye vardı dedi ama kalmamış, Macro'larda da var sanırım arayanlar için.
O zaman sadece İstanbul'da olan bir yumurta. Dış kabında da almanca yazıyor zaten tüm bilgiler. Antalya Macro center'e sordum ama yok demişlerdi.
ey maşallah deve kuşu yumurtası gibi :D
Abi nerden aldınız yumurtayı hangi yollarla söylermisiniz , bak benide heycanlandırdınız iyi bir fikir 3:)
Ankara da bulacağımız bir yer var mı ? ***** gün yaklaşıyor :)
Gecen zorluda buldum ben yalnuz 35tl dediler. Daha uyguna var mi istanbulda?
İzmir'de gören duyan bilen var mıdır?
İstanbul içi arayanlar için capitol avm içindeki migrosda var bugün görmüştüm 12 lira civarıydı sanırım
Dip not : sadece çikolatası fazla içinden yine aynı boyutlarda oyuncak çıkıyor.
Yılbaşında migrosta 9-10 liraydı fotoğrafı telefonda vardı hatta.
Macro Centerlarda bende gördüm sanki, ayrıca hala var mı bilmiyorum, Ankara Kentpark'ta en alt katta tamamen yurtdışı çikolata satan bir dükkan vardı. Fiyatlar biraz uçuk ama özel günler için değer.
Şöyle bir şey buldum ama stok bitmiş.
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/p...ise-maxi-100-g
bebekte starbucksı geçince (emirgan istikametine doğru) bir kaç bina sonra bi bakkalda var 15 tl
hala arayanlar var ise kadıköy akmarın üst kapısının yanındaki büyük kırtasiye var adını hatırlamıyorum ama içinde çikolatalar flan satan bi kırtasiye.. Orada vardı, fiyatı çok pahlıydı ama ..