Firmaya rica etsem içine tek taş yüzüğü koyup paketlerler mi acaba :)
Printable View
Firmaya rica etsem içine tek taş yüzüğü koyup paketlerler mi acaba :)
An itibari ile migroslarda satışta arkadaşlar. Benim fıstıklara kaptım hemen.
Haftasonu Antalya uncalı 2m migros'ta gördüm hatta bu ne laa demiştim :D
Bende geçen Yenibosna Radar Migros' ta gördüm. Bütün Migros' lara geldi demek ki :)
geçen migrostan aldım ben 2 tane çocuklara. adeti 17.5 tl idi. çocuklar oyuncakları aldı. çikolatanın çoğunu ben yedim. :)
ankarada arayan varsa onetower macrocenter da koli koli vardı girişte :)
Beyler ankara çağdaşlarda var migrosa göre daha ucuz 14.90 dı
Aha güzelmiş bi de bunu deniyim ben ya :D
Moneyclub indirimi ile 14,90TL.
migroslarda var
Bursa - Nilüfer metro istasyonunun karşısındaki migrosda da var.
Edirne balkan yerleşkesindeki migrosda da varmış . Edirnede arayanlara duyurulur.
İnternet üzerinden satın almak isteyenler için:
KINDER SURPRISE MAXI 100 G
migroslarda var orta standlarda.
Ankara çağdaş marketlerde var
Esenkent migrosta var. Girişte hemen. Az önce gördüm. Civarda oturanlar faydalanabilir.
Beşevler çağdaştan az önce aldım ankaralılara duyrulur
eski kız arkadaşınsa boşver değmez :(
Ankara Kırkkonaklar'da ki büyük Çağdaş'ta da var.
Kozyatağı Kozzy AVM' nin içindeki Migros' a gelmiş. O tarafa yakın olan arkadaşlara duyurulur :)
Ankara şaşmaz cağdaş'ta var.
Yumurta lazım kızılay ve kolej tarafında hiç kalmamış bahçeli emek beşevler civarında var mı
Az önce bankaya dışarı çıktım dönüşte capitol migrosa girdim.merak edip baktım. Almak isteyenler için,ekmek standının arkasında içeçeklerin olduğu bölümde mevcut.14,90 fiyatı 2 adet aldım ben.
merak eden varsa hala, yakında geliyor devamlı olacak sanırım.
Önümüzdeki ay ankarada olacagim.gene ama bundan bulup almam lazim :D
Ankara seyranbaglari pazar yerinin altinda cagdas var. Kucukesatin biraz ustu. Orada rahat 10 tane vardi aklinizda olsun.
her markette goruyorum bundan gecen carreforsa da vardı mıgrısta vardı. ayaga dusmus :D
migrostan aldim bende gecen hafta
İstanbul- Anadolu Yakasında hangi Migros, Carrefour'da var ?
Hepsinde var, maltepe park carrefourda var vs
Bursa da hangi migrosda var? Bilen var mıdir arkadaşlar?
Yeri değil ama kinder'lerde yoğun derecede ''palm yağı''kullanılıyor arkadaşlar .
Ben insanlık görevimi yerine getireyim de alıp almamak size kalsın :). Ülker'in bütün ürünlerinde var zaten eti'de kullanmaya başlamış torku'da ucundan kıyısından kullanıyor.
Adamın ocağına incir ağacı diker vallaha, geçen kız arkadaşıma alacaktım kasaya gittik 15 lira dedi, inme indi.Hafiften terleme geldi
Haftada bi kere yesek evin yolunu bulamayız
sadece çikolatada değil cipsten tutta kozmetik ürünlerine kadar her yerde palm yağı var, ntv radyo da bir dr açıkladı onu yerseniz kanser olursunuz vs diye bir olay yok 2 sene önce ki haberi şimdi gündeme getirdiler vs demişti hatta antibakteriyel sabunlar daha tehlikeli kullanmayın da dedi :)
konuya dönersek bahçeşehir migrosta yığın halinde var büyük yumurtalardan