User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
129 sonuçtan 115 ile 129 arası

Konu: Kilo Aldırmak

scream3057
    Misafir
    yavuz abi seni sadece spor kesmez sanırsam ...

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scream3057 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.78/50 rüzgarlı havalarda dikkat diyorum...ben 1.78/85 kiloyum...tabi bu kilo vermiş halim ...daha da zayıflarsam kendimi kötü hissederim sanırsam...bu konu harbiden güzel oldu ama...
    bakiim benden hafifi varmı

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    protein-karbonhidrat aynı anda götürün 3ayda göbekten 15 cm ilerleme veriyorm garanti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abur cubur yiyin.. bıde ne kadar hızlı yersenız o kdr kılo alırsınız.. fast fooda abanın
    akşam 8 den sora fılan yemek yıyın falan fılan...
    gıda müh. tavsıyesı euheue

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi delimisiniz ne kilo almasi ya . biz verelim die kasmiyoken siz nie aliosunuz ki ben buraya geldigimde 77 kilo idim suan 110 kiloyum hahaha 10 metre kossam kalpkrizi geciririm eminim
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi delimisiniz ne kilo almasi ya . biz verelim die kasmiyoken siz nie aliosunuz ki ben buraya geldigimde 77 kilo idim suan 110 kiloyum hahaha 10 metre kossam kalpkrizi geciririm eminim
    adresi yolla hemen geliyorum

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim tek tavsiyem yiyin yiyin hareket etmeyin .. hahha
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklasik 3 ay bende yaptim ama duzenli yapmadigim icin fazla ise yaramadi, tekrar baslicam.
    supplement kullananlar whey protein, creatin, glutamine, weight gainer hakkinda biraz bilgi verseler...kullanimi, herhangi zarari varmi vs. vs.

Excursion
    Misafir
    Bu konuda cok okumus, deli gibi kafa yormus biri olarak bende biraz tavsiyelerde bulunayim.
    Saglikli ve kalici bir sekilde kilo alip vermek istiyorsaniz, sabirli ve disiplinli olmaniz lazim. Bu is sabir ve disiplin isidir. Egerki bu iki olayi basarabiliyorsaniz, bu is tamamdir.
    Kilo nasil alinir?
    Mantiksal acidan bakarsak, yaktigimizdan fazla kalori alirsak, kilo aliriz.
    Mesela sizin gunluk kalori ihtiyaciniz 2000 kcal, siz 3000 kcal alirsaniz kilo almaya baslarsiniz.
    Ancak burdaki puf nokta aldiginiz kilolarin yag mi kas mi oldugudur.
    Eger bu yuksek kalorili diyetinizi egzersizler ile birlestirirseniz, bu size adele olarak geri donecektir, ve en sagliklisi da budur. Yag olarak alinan kilolar, ileride bildiginiz uzere kalp damar hastaliklari vs vs gibi saglik sorunlarina yol acar.
    Kas kutlesi yapmak icin alinmasi gereken en onemli sey proteinlerdir. Tabii ki proteinler tek basina ise yaramaz, belli miktarlarda yag ve karbonhidrat olmazsa olmazdir. Mesela kilo vermek isteyenler diyetlerinde hic yag tuketmezlerse, amaclarina ulasamazlar. Hormon sistemlerinin duzgun calismasi icin vucudumuzun kaliteli yaglara da ihtiyaci vardir. Testosteron, en bilindik cinsellik hormonu yag yapidadir.
    Kilo almak, vermek, hic farketmez tum bunlar icin vucut gelistirme egzersizleri yapilmasi gereklidir.
    Bu iste basariya ulasmanin formulu beslenmeden gecer.
    %50 beslenme %30 idman %20 uyku
    ve sanilanin aksine kaslar idman yaparken gelismez, dinlenme durumunda iken gelisir.
    Yani daha fazla idman esit degildir daha fazla kas.
    En ideal idman 45 dk suren idmandir.
    En onemli konu olan beslenmeye gelirsek,
    gunde agirliginizin 1.5 2 kati gram kadar protein almak bu iste basarinin anahtaridir. Karbonhidrat konusuna gelince bu kisiden kisiye gore degisir, kilo almak isteyen adam ile vermek isteyen adamin gunluk alacagi karbonhidrat miktari farkliliklar gosterecektir.
    Baska arkadaslar da yazmis, ilk 3 ay supplement kullanmaya gerek yoktur, kisi oncelikle dogal besinler yoluyla beslenmeyi ogrenmesi gerekmektedir.
    Bazi arkadaslar yazmis, en iyi gainer weider`dir falan diye.
    Kesinlikle yanlis, weider mega mass 4000`in icindeki seker orani fazlasiyla yuksektir.
    Yani verdiginiz paranin neredeyse yarisini sekere verirsiniz.
    En iyi protein tozuna gelirsek, muscletech nitro-tech hardcore`dur.
    En iyi fiyat performansa sahip protein tozu ise optimum`dur.
    Son yillarda amerika`da yilin protein tozu olarak secilir.

Bilgi acisindan benim de uye oldugum bir forumu tavsiye etmek istiyorum,
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/
    ben orada yaklasik 2 seneden fazla zamandan beri yaziyorum, oradaki nickim de ayni excursion.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yağ kas farketmez ya kilo olsn da.. anca içiyoruz göbek çıkıyo başka da bişey yok.. gerçi ramazan geldi göbek de gitti

kaan brımın utku bizi büyütsün lan

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağ kas farketmez ya kilo olsn da.. anca içiyoruz göbek çıkıyo başka da bişey yok.. gerçi ramazan geldi göbek de gitti

kaan brımın utku bizi büyütsün lan
    olm herif fena yemek yapoo
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

Excursion
    Misafir
    Alıntı justin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslarınızdan duyduklarınızı unutun.. işin içine girmeyince ne olup olmadığını bilemezsiniz..
    bende cok duydum, ilerde sıkıntı cekersin, bırakınca sarkarsın, o ilaclar saglıklı deil vs gibi şeyler..
    ama emin olun kullanmasını bilirseniz hicbir zararı olmadığını goreceksiniz. tabi bu soylediklerim supplement hakkında, ve ozellikle protein tozu hakkındadır.. cünkü proteinin fazlasını vücut ayrıstırmadığı zaman atar..
    ama daha baska sevdalara yelken acıp creatin olaylarına girerseniz, onları mutlaka kullanma talimatına gore kullanmalısınız.. yoksa bobreklerinizi bırakabilirsiniz neyse konu da o değildi zaten

vücudun her ogunde alabileceği protein miktarı 20-25 gr'dır arkadaslar.. fazlasını içerseniz, yada yerseniz çope gider. aklınızda bulunsun
    Verdiginiz bilgiler dogru bilgiler, ozellikle supplementlarin halk arasinda kulaktan dolma bilgilerle cok zararli oldugu, kisir yaptigi, karacigeri ve bobrekleri bitirdigi gibi laflar, sadece sacmaliktan ibaret.
    Bunlar elbette dogal maddeler degil, birtakim islemlerden geciyor. Ama sanildigi gibi abarti yan etkileri de yok.
    Bu arada creatine gayet masum bir supplementtir, gunluk 20 gr dozaji asmadiginiz surece bir problem yasamazsiniz.
    Tek ogunde kullanilacak protein miktarina gelirsek, bu kisiden kisiye gore degisir. Anabolizan kullanan adam tek ogunde 50 gr protein kullanabilir mesela.
    Ama genel olarak normal bir insan icin ideal olan 25-30 gr dir.

Excursion
    Misafir
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan 1 buçuk sene önce 90 kilo geliyordum şu anda 76 kiloyum Hazır fazla yağları atmışken bende çalışma olayına girmek istiyorum,özellikle kol bölgesi için konuşuyorum,özellikle tavsiyesi olan varmı kol bölgesi için vede bu bu aminoasit vücutda ileri zamanlarda hasar yaratıyor gibi şeyler duymuştum,doğruluk payı nedir?
    teşekkürker şimdiden cevaplar için
    Vucutta tek bir bolge icin calismak dogru birsey degil, hem goruntu acisindan hos olmaz, hemde verimli olmaz.
    Bunun disinda aminoasit tabletleri olarak bahsettiginiz seylerin hammaddesi wheydir.
    Whey denilen seyin turkcesi, peynir alti suyu tozu.
    Yediginiz cogu cikolata gofret vs vs bunlarin icerigine bakarsaniz gorursunuz peynir alti suyu icerdigini.
    Peki peynir alti suyu tozu nedir?
    Temelinde bu madde suttur.
    Sutun protein degeri peynire ve whey`e oranla cok dusuktur.
    sutun 100 graminda 3 gr protein var ise, peynir alti suyu tozunun 100 graminda, ortalama 80 gr protein vardir. Sutten peynir alti suyu tozuna gittikce protein degeri artar. Whey sutun en son urunudur, bundan oncesi peynirdir. Mesela kuru cokelegin 100 graminda 55 gr protein vardir. 100 gram tavuk gogusunde 20 25 gram civari protein oldugunu dusunursek bu ciddi bir miktar.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KaanKY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm herif fena yemek yapoo
    iyi işte spora gideriz acıkınca da utkuya gideriz

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KFC yiyin.. little caesars a abanın.. haftanın 4 günü kesin yiyin 2 haftada en az 5 kg alırsınız merak etmeyın

Örnek: caddedeki KFC nin önündeki kedilere bakın bi tane normal boyutta yoklar =)
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)