VIP farklı bır uyelik tipi 532 2xx olanlardi eskiden simdi hala olemı bılmıorum
VIP farklı bır uyelik tipi 532 2xx olanlardi eskiden simdi hala olemı bılmıorum
KA Style
Ben gaza gelip samsung aldım bugun Ama turkcellin hiç bişeyi karsız verecegini dusunmuyorum şimdilik bana cok tatmin edici geldi bu arada yarımsaat içinde 3tane satıldı acıkcası benide o gaza getirdi![]()
vıp ole nurama ıle olmaz...sole saglam bı yada bır kac faturayı uzun yıllar odersenız vıp olursunuz sanırım...
aynen aynenbence cok guzel ama kullanandan fikir edinmek baska birseynetice olarak
valla tunay numara 23x . . . . diye gidiyo. + en az 10 yillik bir numara,belki daha fazlave ilk alindigindan bugune fatura 300kaymenin altina dusmedi hic
her ay en az 1kaat faturasi odeniyo.
bunlarida gectim turkcellin sitesinde bir bilgide bulamadim ki:S
Turkcell nerde aciklamis boyle birseyi Vip uyelerine iphone vericek diye? Bununla ilgilide bir bilgiye ulasamadim.Yardimci olun bir bee![]()
- K -
________
Dr.Ecu
hehe benim peder her ay 20-30 oduyokonusan bi insan degildir 532 23..... numara yoksa bizdemi veri importınt persınız
![]()
1881 - 193∞
Annemle babam senelerdir 532 li hat kullanıyor ve coğunlukla yuksek faturalar ödüyor vıp üyelere ara sıra hediyeler gönderiliyor oradan anlayabilirsiniz mesela kulaklık vs gönderiyorlar aralarda..2 tane ıphone göndericeklermiş bize babam öğrenmiş sorarım nerden öğrendiğini.
evet omnnia aldım ekranın dokunma ozelliği ki iphoneda buna multitouch diolar iphone kadar ii deil ama geri kalan aklınıza gelen herseyde iphonedan cok ustun pili olsun işletim sistemi olsun daha cok yeni cok kurcalıyamadı buarada ustunda 6.1 versiyonu var 7 ile beraber multitouch ın omnidede aktif olacagına dair soylentiler var acıkcası ben şimdilik memnunum ama sizin sormak istediğiniz bişi varsa elimden geldiğince dener sonucunu sizinle paylaşırım![]()
vip olunca arızalı telefonu yerinden alıyolar yerine geçici telefon veriyorlar hediye gönderiyorlar vs.
zaten 180YTL aylık fatura tahattüt edene iphone bedava ben daha yüksek fatura ödüyorum ama genede 754€'ya eşime beyazından aldım tahattüt falan vermem![]()
Evet 180 ytl'lik faturaya iphone bedava oluyor, 18 ay boyunca bu fatura ödenirse. onur mektupla bildiriyor olmaları gerekiyordu bir arkadaşıma gelmişti böyle o da vip.
vip olayını mektupla ve arayarak bildiriyolar ara sıra özel çıkolatalar uyduruk telefonlar fln hedıye edıyolar okadar baska bı ozellıgı yok daha goremedık acıkcası
aman dıkkat bu VIP dedıgımız gold ve platınıumdan farklı![]()
KA Style
i900 şirketten bir arkadasım iphone almaya gittiğinde almıs. İphone dan cok daha güzel diyor. İphone da bluetoothla sarkı alma gönderme diğer cihazlarla bağlantı yokmus ama i900da var. Ayrıca MMS vs..de iphoneda yokmus. Ben sadece söylenenlerin yalancısıyım ama cidden cok güzel bi telefon i900 baya bi kurcaladım
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
yarına kaldı benim alma işi. telefoncuda kalmamış şansıma atliyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)