Unutmadık Unutmayacağız, Gerçekten yürekten sevenler unutmazlar , Geriye Kalan 3 kişide olsa biz bize yeteriz.
![]()
Unutmadık Unutmayacağız, Gerçekten yürekten sevenler unutmazlar , Geriye Kalan 3 kişide olsa biz bize yeteriz.
![]()
Yazamıyorum. Elim varmıyor birşeyler söylemeye. Nur içinde yat ATAM. Senin mirasını yok etmeye çalışan şerefsizler eninde sonunda başaramayacaklarını anlayacaklar...!
Keşke demeseydin atam Türk milleti zekidir diye...
Sesi bile heybetli ATA'mın...
http://youtu.be/SpNOTZHrml8
Saygı ile anıyoruz. Ruhun Şad olsun ATAM.
Ruhun şad olsun ATAM..
Atam sen rahat uyu diyeceğim ama onu da sana fazla gördük. Siren çalmak da yasaklandı sanırım, yakında seni anmayı da yasaklarlar.
Bu arada, biliyorsundur ama ben yine hatırlatayım; senin adının geçen heryeri yok etmek için uğraş veriyorlar.
Atam! utanıyorum artık resimlerinde seninle göz göze gelmeye verdiğimiz sözleri tutamadığımız, kemiklerini sızlattığımız için utanıyorum. Nerede hata yaptık inan bilmiyorum, şu saatten sonra bu ülkeyi tekrar senin yoluna sokmak zor olacak ama şunu biliyorum ki sen zoru seçtin ve başardın. Ne kadar zor olsa da biz de tekrar başaracağız, rahat uyu!
Cumhuriyet ve atamin duşmanlarinin sevindigi bugunde hepsinin teker teker ta amk
Unutmadık & Unutturmayacağız!!!
Seni hiçe saymaya çalışan, ve adını dahi duymaya tahammül edemeyen şerefsizlerdir eninde sonunda unutulmaya mahkum olanlar...
Çünkü sen, bu kapler attıkça ne pahasına olursa olsun bizim tek liderimiz olmaya devam edeceksin ATA'M!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)