Bu şekilde öğrenim kredisini yapılandıran oldumu 10 yıl onceki kredi dutuyor bende yapılandıracağım faiz silinyor diye duymuştum varmı böyle birsey sadece anaparayımı ödüyoruz
Bu şekilde öğrenim kredisini yapılandıran oldumu 10 yıl onceki kredi dutuyor bende yapılandıracağım faiz silinyor diye duymuştum varmı böyle birsey sadece anaparayımı ödüyoruz
ben yapılandırdım, 2şer ay aralıklarla 12 taksit yaptırdım, ilk ödemem 31.12.1014e kadar
faiz değil de ceza siliniyor, aşağıdaki broşürde ilgili bilgiler var:
http://www.gib.gov.tr/fileadmin/mevz...nimkredisi.pdf
Ben numaramı girdim ancak geri dönüş yapacağız diye mesaj gelmedi. Mail olarak dönüş istedim ben ondan dolayı olabilir mi acaba ?
" 6552 Yapılandırma Talebiniz/Talepleriniz alınmış ve aşağıdaki evrak numaraları ile kaydedilmiştir. "
diye bir mesaj geldi şimdi burada listede 3100 tl borcum çıkıyor direk bu rakamı mı taksitlendirecekler yoksa bu rakamdan silinenler olacakmıdır ?
linkten önce talep oluşturdum, oluşturduğum talebi direkt karttan ödedim. zaten borcun vadesi 31/12/14 olarak gözüküyordu. geçmiş borçlarla ilgili arkadaşlar bigilendirir.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
askerlikten kalan 100 tl borç ve kgs de kaçak geçiş diye eskiden kalma bi borcum vardı 57 mi 70 ne onlar silinmiş sistemden. Tek borç çıktı sevindim diğerlerinin silinmiş olmasına.
Başvuruyu yaptıktan sonra mail falan beklemeyin tekrar basvuru sorgulama seceneğine girin benim yapılandırma tamamlanmış baktım![]()
Ben de yapayım şunu, 2010 yılından ceza gelmis 100 liraya dünya faiz işletmiş.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
** Bu alana babanızın, annenizin, eşinizin ya da çocuğunuzun T.C. Kimlik numarasını yazmalısınız.
Hiçbiri yoksa nasıl olcak bilen varmı? giriş yapamıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)