@onur_S; rolls royce ya da bentley klasmanı demiyorum, a3 sınıfının en iyi aracı bence.
hissettiklerimden ve incelemelerimden yola çıkarak söylüyorum bunu.
kimine göre kia ceed iyidir, kimine göre civic; o da onların düşüncesi.
kimine de bentley'den başkası tıraş gelir...
tek kapılı olmasaydı golf'ün önündeydi bakın şu testte.
bir de fiyatı düşük olsa daha da önüne geçerdi vw'nin.
tek kapılı haliyle bile 1er ve a klasse'ye fark atmış puanlamada:
http://www.auto-motor-und-sport.de/v...33.html?show=2
volvo hariç kıyaslamadakilerin hepsi alman menşeili araçlar olduğu için testte araç kayırmaca yapmadıklarını var sayıyoruz.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Dergileri ciddiye almıyorum abi maalesef taraflı oluyorlar, golfü de iyi biliyorum a3 ü de , yaşım genç olabilir ama çoğu arabayı tecrübe ettim golf çok umrumda değil açıkçası bizde zaten leon varonun süslüsü kalkıpta a3 ten, a serisinden 1 serisinden iyi olamaz
, golfu olan arkadas benim aracımın icine oturması yetiyor neyin ne olduğunu anlıyor, bu testi ciddiyemi almalıyız?
a3 üm vardı, 5 serisi bmw'm de vardı, su an f20 1 serisi kullanıyorum ve diyorum ki neye göre kime göre a3 daha iyi, dizel olsun az yaksın otomatik olsun diyorsa birisi a3 iyi ama ben diğer yönlerden audiyi tercih etmem. Sportiflik konusunda audi sonları oynuyor, amg bir a serisi a3 ten daha spor, sınıfın en spor aracı bmw 1. Bmw nin sürüşü başka, audinin aradığım bi özelliği yok açıkçası kapılarının tokluk hissinden başka. Gülle gibi kapıları vardı bmw de o yok onun haricinde a3 ü hiç aramıyorum desem yeridir. Sonuç olarak iyi araç var ama her yönden iyi araç maalesef yok beklentilere göre araçların sundukları var, ben bmw yi spor olduğu için tercih ettim audideki kapılar bunda yok ama arkadan itiş olduğu için ettim çok mutluyum başkasının hoşuna gitmeyebilir. Kızlara yakısıyor ama a3 yada a serisi
Marka bazında da bakınca audi kan kaybetti, inşallah yeni kasalarında bu durumu toplar..
Volvo hayırlı olsun bu arada konu amacından saptı![]()
Maşallah çok güzel bir otomobil almışsın güle güle kullan, yazılımda yaparsan eğer gayet yeterli ve keyifli bir araç haline gelir.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
teşekkür ederim
aracı annem kullanıcağı için yazılım işi belki çok sonra.
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Bence hyundai i30 larada bakın isterseniz ben çok begeniyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)