yavaş, yavaş Orçun

elvan ustayı sinan ustayı geçtim ama
benim ustam olan Bülent abiye laf ettirmem

,
elektronik dediğin 3 tane diyottan ibaret yazılım içeren iştir.
elektronik okumaya gerek yok. internet ten incelendiği takdirde herkes yapabilir,
-ki yapabilir dememin nedeni ise kendim ve çevremde 10 yakın kişinin immo ve elektronik sistemler üzerine kendi kendini yetiştirmesiyle alakalı.
sen bir çilingir olarak eğerki - kapınız kapalı kaldığı vakit çilingire gitmeyin diyorsan bu işte bir yanlış var bence.
cümleni şu şekilde yazsan" bilgisi olan, profesyonel çilingir" bulmalısınız desen daha şık olurdu bence.
kapısında elektronik var diye müşteri ne yapacak? servisi arayacak? servis benim 100 liraya yaptığım işi 500 liraya yapacak, ve bende buna yardımcı olacağım. yok öyle bir şey.
sobacılar çarşısı konusunu hiç açmayalım, dilersen...
sobacılar esnafıyım çünkü, ankaranı en eskilerinin çırağıyım-kalfasıyım,
-ha sen dersinki ben, çilingirlik mesleğimin yanında elektronik bilgisi edindim. elektronik üzerinede iyiyim diyebilirsin. amenna derim başım gözüm üstüne; fakat Türkiyenin en eskisi çilingirlerinin ve bu mesleği 50 yıldır babadan kalma şekilde yapan, yeri geldiğinde yurtdışına banka kasaları açmak için çağırılan ustama laf ettirmem.
konu başlığı ve içeriği burada tezata düşer, sen elektronik bilgisi verirsin. özeldende artık fiyatınımı verirsin, adresinimi verirsin o kısım beni alakadar etmez.
sen elektronik bilgisi olan bir kardeşimiz olabilirsin, ama mekanik konusunda bilgisi olan, veyahut her kim olursa olsun, çilingirlere gitmeyin diye genelleme yapıp insanları belirli bir yere yönlendirmemelisin.