Ya kaza olmuş yaptığınız yorumlara bakın ya YAZIK HEPİNİZE... Siz makas atarken drift yapayyııım yanlayaım derken kaza yapsanız burda herkez geçmiş olsun kardeşim yazar sizde iş yaptım olursunuz!!!
Ya kaza olmuş yaptığınız yorumlara bakın ya YAZIK HEPİNİZE... Siz makas atarken drift yapayyııım yanlayaım derken kaza yapsanız burda herkez geçmiş olsun kardeşim yazar sizde iş yaptım olursunuz!!!
sabah ordan geçtiğimde büyük bi kaza oldugunu farketmstim simdi haberlerde gördm
haberlerde çelişki var kimisi metrobus yoluna servis girdi kimisi ise metrobus yoldan cıktı yazmıs
allah rahmet eylesin büyük felaketten az kayıpla dönülmüş
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
http://www.mynet.com/haber/guncel/me...-olu-1558953-1
Minibüs tanınmayacak hale gelmiş.
Metrobüsler nasıl kontrolden çıkıyor anlamıyorum her kazada 'metrobüs kontrolden çıktı'
bence o kadar küçümsenecek bir iş değil o dev gibi arabayı daracık yolda sürekli aynı hızada sürmek de irade ister. Adam kafayı yer bütün gün dön dur dümdüz çizginin üstünde. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil bu kadar küçümsemeyin insanların işlerini bence.
Yahu kaza olmus ok de bi sacmalamak var senin yazdigin gibi birde assagidaki post var. Ak ım derken .okum demissin haberin yok arkadas seninde. Simdi konu sen hicmi yanlamadin etmedine gelmesin ya da makas atmadina ama azcik mantikli yorumlar yapin yahu. Ben metrobusu dogru bulmuyorum,cok yanlis bir proje en basiti trafigin tersine akmasi,rayli sistem yap robotic sistem makinist dahi koyma ok ama canli olunca kullanan alkollude olabilir,uykusuzda,dikkatide dagilabilir. Yazicklarim cok var da mobilde yoldyim kalin saglicakla gecmiss olsun diyelim.
- K -
________
Dr.Ecu
Bilip bilmeden yorum yapmak ne güzel,
Vito metrobüs yoluna giriyor ve vuruyor gördüğünüz gibi metrobusun solundaki hasarı.Vurunca metrobus ters tarafa hamle yapıyor.
şeritte tutamıyorlarmış,kaç para maaş alıyorlarmış vs vs boş muhabbetler
Gerçekten tebrik ediyorum bu yorumunuzdan dolayı...
Haberi incelemeden yorum atmacaaaaakomik valla herkese giydirilmiş resmen.. Ölenin yakınlarına sabır, yaralılara şifa diliyorum..
kazasında değilim kazadır olur herkese geçmiş olsun.. ama metrobüs hattı iplik gibi dümdüz bir hat değil bazı yerlerde açılıyor bazı yerlerde daralıyor bu dışarda gidenede olumsuz etki yapıyor içerde metrobüsü süren şöförede yapıyordur kesin.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Vitonun şoförü ölmüş babam söyledi. arkadaşıda ağır yaralıymış. güya servisi başka araba sıkıştırmışta metrobüs yoluna girmiş. allah bilir nasıl hızda mınıbusle gidiyorduda metrobus yoluna kadar girdi.başkası şıkıştırdı ise kameralardan bulsunlar o lavuğu oda makasmı atıyodu napıyodu o saatte kimbilir.
hakan bey,
bence o kadar küçümsenecek bir iş değil o dev gibi arabayı daracık yolda sürekli aynı hızada sürmek de irade ister. Adam kafayı yer bütün gün dön dur dümdüz çizginin üstünde. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil bu kadar küçümsemeyin insanların işlerini bence.
sizdemn böyle bir yorum görmek beni şaşırttı ama doğru söylemişsin. millete kolay geliyor arkadan sofore bagırıp cağırmak.kolay gören başvursun iett de şoför olsun bizde onun otobusune binip ya zevk alalım yada küfür edelim arkadan onada.
iki tane büyük kütleli araç kafa kafaya70 80 le girince bu sonucun cıkması normal , dedikleri gibi minibüsün en fazla 90 la falan gittiğine inanıyorum cünkü karsısında koca kütleli birşey var oda ilerliyor ve kafa kafaya giriyorlar
asıl hata metrobüsü trafiğin akışına ters şekilde yerleştiren zihniyette bence, eğer kafkafaya gelmeseler bu kadar kötü olmayabilirdi sonuçları..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)