Arkadaslar ılgınınz için tesekkur ederım emınolun yardımları kendı okulumla sadce bır tutmuyorum baska okullarada burdan gelen yardımları ulaştrdım cok sevındım spor malzemesi olur forma gıymedıgımız ayakkabılar vs allah razı olsun
Printable View
Arkadaslar ılgınınz için tesekkur ederım emınolun yardımları kendı okulumla sadce bır tutmuyorum baska okullarada burdan gelen yardımları ulaştrdım cok sevındım spor malzemesi olur forma gıymedıgımız ayakkabılar vs allah razı olsun
Hocam Benim Güreş (minder) Ayakkabılarımı Kardeşim Ring'de Kullanmış Sonrasında da Kendi Öğrencilerine Dağıtmış.. Eve Gel Bi Ara Bissürü Bişey Var diyo En Yakın Zamanda İnşallah Büyük bi Kargolama Yaparım
guncel beyler yollayacak arkadasşar vardı haber alamadım bı guncel cekeyım
carolıta nıcklı kaan arkdsım benı funda hanım aradı gıyılmıs esyaları topladıklarında yollayacaklarmıs ama zaman vermedı kampanya yapacaklarmıs
spor malzemesı yardmı konusunda hala beklemedeyım:)
herkese yıne dusuncelerı ve yardımları ıcın tesekkur ederım
guncelllllllllllllllllllllllllll
Guncellllllllll bazı arkdslar yollıycaktı yolladımı acaba bı haber gelmedıde:)))
guncelllllllllllllllll
Gokhan abi facebooka konu aciyorum. Izmirdemisin ? Bendede var bikac bisey yardimci olmak isterim. Cocuklar hepimizin.
urfadayım kardeşim ben urfada gorev yapıyorum:):):) herturlu ayakkabıya açığız gıyılebılcek durumda olsun yeter malzeme ayakkabı gıymedıgınız şort forma:)sporla ılgılı nevarsa
https://www.facebook.com/devran.celi...7?notif_t=like
burada ppaylaştım .yardımcı olucak arkadaşlar bana ulaşır bende sana...
açık adres verirmisin abi 2 kez kargoyla uğraşmayalım. isteyenler direk urfaya yollasın. çorbada tuzumuz olsun. izmirden vericek arkadaşlar varsa . bekleyelim bir müddet sonra toplu kargo geçelim tek seferde olsun :D
yanlış yada eksik yazdığım birşey varsa okuduktan sonra söyle ki düzelteyim hemen abi :D
düzenleme olmadığından tekrar yazıyorum. sımdı bana faceden ulaşanlar var.
takım kaç kişi
yaş grubu
ihitayaç sahibi olan total kişi sayısı .
bu detaylarıda öğrenırsem yazıya güncel çekıcem . bekliyorum
gökhan abi 48 numara basketbol ayakkabım var, çok iyi durumda değil aslında ama yollayabilirim. boyu 1.90 üzerinde kardeşlerimiz varsa bir iki şort tişört falan da yollayabilirim. kendi bütçeme göre para yardımında da bulunabilirim.
Rebel kardesım sanlıurfa viransehır mesleki ve teknik egıtım merkezi gökhan behlül
Burakcım 44 en fazla burda 49 numara yok cocuk daha bunlar ama ılgın için tesekkurler
eyvallah abi, dedigim gibi uzun boylu arkadaslar varsa bi iki tisört şort esofman vs de yollayabilirim.
guncellllllllllllllllll
guncellllllllllllll beyler yazan arkdslar oldu ama ses seda cıkmadı beklemedeyım :):):)
Pm attım
uygunsa ayakkabilar göndereyim haber bekliyorum
sınancım özel kutun dolu aykkabılar işimize yarar tesekkur ederım yollayabılırsın:)
yollayan arkadaşlara çok teşekkur ederım:):):) emınolun ıkıncı el ayakkabıdan bıle sevınen ınsanlar var yardımcı olmak guzel şey
sınan yolladıgın ayakkabılar geldıgı gıbı sahıplerını buldu cok tesekkur ederım fotoları atarım yakın zamanda::):)
Guncel kitap hıkaye roman gunumuz yazarları herturlu gıyılmemiş ayakkbı ıkıncıel malzemeler kullanmadıklarımızı degerlendırelım arkdslar spor mslzemesı vs guncellllll
Sevgili arkadaslar egitim öğretım yılı tekrar baslıyor busenede bbu konuyu güncel tutmak istiyorum bize sımdıye kadar yardım eden tüm arkdaslarımoza abilerımıze cpk tesekkurler allah sızden razı olsun
Busene gıymedıgımız ayakkabılarımozı tekrar bana yollayabılırsınoz ben cumartesı dönuyorum urfaya
Busene kız arkdsımın köy okuluna kars ve ıgdr arasında bir okul okula utphane için kıtap raf vs lazım okulda bılgısayar hiç yok kullanmadıgımız pc olursa masa üstü makbule gecer kütüphane için kitap ansıklopedi be raf lazım eger bunları kullanmıyorsanz yollayabılırsnx kargo vs raflar cok tutabılır yaptrmak vs bagış isyapmak ısteyen arkdslar varsa marangozcuyla konusur fıyat verırız gece dönem mont yardımı yapan abılerımız oldu gercktrn tesekkur edıyrm onlara
Kimse sakın bizi yanlış anlamasın biz eğitim için yapıyoruz bunları :)))) tesekkurler
Abi benim spor ayakkabim yok kucuk gelen ama kundura var birtane isinize yararsa gonderebilirim 42 numara yirtik falan degil ayrica bu forumu cok seviyorum aile ortami herkes biseyler yapmak icin ugrasmis seni de cabalarindan dolayi tebrik ederim.
kundurada olur dostum hiç sorun degıl 28 eylülden sonra yollayabılırsın:):):) teşekkürler
Öncelikle duyarlılığınız için sizi tebrik ediyorum, eğer uygun olursa bir kaç ayakkabının yanında giymediğim temiz ve sağlam durumda olan t-shirt, kazak, pantolon belki mont kabanda göndermek isterim.
Tabİkİde hocam okul adresİm yazili İlk sayfada 28 eylÜlden sonra yollayabİlİrsİnİz
HİÇ sorun deĞİl hocam nezman uygun olursaniz allah mesut etsİn:)
İzmirden yrdm etmk isteyen cuma gdıyorum goturebılırm gıymedgnz esya ayakkabı vs
Güncellllllll
var hocam hepside adidas ve tertemiz. nasıl ulastırabiliriz sana? ve nereye gidecek?
hocam sıze pm attım tesekkur ederım cok sevınırım
arkdslar kız arkdsımın okulunda gecen sene mont ve ayakkabı yardıı yapan arkdslar oldu busene yıne otarz cevresınde ıyılık yapacak arkdslar olursa sevınırım cocuklar ılkokul cocugu bot ve mont yardımı gereklı gercekten bunlar ıhtıyac sahıplerıne ulaşıyor ben ulaştıryrm kız arkdsımın bızzat okul gecen sene 4 5 mont ve bot almıstı bır arkds durumları kötunun kötusu zaten dagın bası kars ıgır arası okul yardımlarınızı beklıyorum:):):):) ansıklopedı ve ılkokul cagıkıtaplarda olur kullanılmayan masa ustu pc felan oda olur
Merhabalar. Ben bir kaç şey ayırdım kendimden. Eşe dostada soruşturucam bu hafta içi. Ne zamandır aklımdaydı eşşekligimden zaman bulamadım. Bu gecede yağmur yağdıgı sırada küçük bir kardeşim abi okullarda açıldı ya diyince dank etti :( neyse uzatmadan bir kaç ayakkabı ayarladım. Birazda tişört ayırdım ***** kış kapıda o yüzden kalın kumaşlardan seçtim içlik olur en azından. P.mden telefon numarasıda alırsam süperiz ben paket yaptıkca gönderirim zaten hızlı hızlı.
Güncellll gönderen varmı acaba beyler:))))
yarın 4 adet ansiklopedi gönderecegim 1 adet cok az giydigim kazagımı gönderecegim sıfır diyebilirim bitane kapsonlu var giyerlermi bilmiyorum ama gönderiyorum onuda
teşekkürler kardeşim güncellll
eevet karstaki köy okuluna yardım yapan dirk ramazan kardeşimizide kutlarım teşekkürler ramazan
Güncellllllll