Biraz gecikmeli de olsa bu gün bir kaç çift ayakkabı gönderiyorum. İlerleyen zamanda devamı gelir inşallah. İyi günler
Printable View
gökhan göndereceğimiz adres hakkında bilgi verir misin ?
Abi adres burası. Yarın ben de 2 adet erkek spor ayakkabı 1 tane de 37 numara cat bayan bot göndereceğim.
Adres: Gökhan behlül viranşehir mesleki ve teknik eğitim merkezi urfa viranşehir
Beyler tesekkr ederim allah razı olsun bnde bugun yazıcaktım gönderen varmı diye:)))
Abi şimdi seçiyorum dolaptan ayakkabı falanda bakcam tşört falan olur mu onlarıda gönderiyimi ?
şortlar kapriler falanda var olur dersen onlarıda gönderiyim
Olur dostum yollayabilirsin
Bugun alper kartal isimli arkadas ayakkabı yollamış 45 numara olsada hemen alıcı buldu tesekkur edıyorum :)))
gönderim için adres alabilir miyim?
Gökhan behlül viranşehir mesleki ve teknik eğitim merkezi şanlıurfa viranşehir
arkadaslar kargo yollayan varsa eger bana burdan pm atarsa bende ona göre okulda olayım bazen okulda olamıyorum burada kargolar kaybolabiliyor
buarada malzeme konusunda busene futsal topu masatenısı raketi ve badmınton malzemelerıne ıhtıyacımız var gecen sene yollayan dostlarımız oldu sıteden ama ***** yetişmiyor parçalanıyor 1 senede tekrar yardım yapan dostlarıma teşekkür ederim:):):):)allah daha çok versin allah razı olsun
guncel gönderi yapan varmı acaba :)
guncelllllllllllllllllllllllll
Güncel kargo yapan arkadasların kargo gelmedı bılgı almak istedım. Burdan:)))
Guncellllllllllllllllllllllll
Dostum giymediğim 3 tane spor ayakkabım var 43 numara eski yeni demezsen yırtığı söküğü yok, 2 tane termal alt içlik, 1 adet mont, birkaç tane sweet artık ne çıkarsa haftasonu toparlayıp pazartesi salı kargonun çıkışını yapıyorum bnd Denizli de beden eğt. öğretmeniyim Allah kolaylık versin sanada çocuklar güle güle giysin inş..
TeŞekkÜr ederİm zÜmrem allah razi olsun arkadaŞlar kargo yapacak dostlarim vardi yapmadilarmi acaba bana haber verirlerse sevinirim:)
Öğretmenler günümüz kutlu olsuntardım kundura vs gönderen sadık özter arkadasımıza teşekkür ederiz
Buradan da yazayım öğretmenler günün kutlu olsun kardeşim,
Bende toparlayıp kargo yapacağım sana
Güncellll karstaki okula a4 kagıdı vs lazım dostlar yardımlarınızo beklıyorum gıymedıgımız ayakkabılarıda unutmayalım tesekkurler
gökhanım iş yerimdeki arkadaşlara da söyledim toparlayıp kargolayacağım sana.
Köy knka pm atıyorum ilçeninde köyü
attım kanka yardımları beklıyoruz nişanlmın okulu dağın başında kışın kar kış yollar kapanıyor kırtasıye malzemesı a4 kagıdı vs vs seyler cok ıhtıyac şimdi bazı arkdslar merak edıcek devlet vermıyormu ... arkdslar okulun aıdat dıye bır kısmı var oda zorla deıl gonul rızasıyla ama aykkabıs olmayan cocuk aıdatı nasıl versın benım nısanlım kars ıgdır arası bır köyde okul müdürü batı gıbı değ,l herşey gecen techturkey sayesınde gecen sene yardım yaptık mont ve bot aldık ama kısıtlı 5 10 kişiye hatta fotoları dıger sayfalarda mevcut ... ben bu konuyu kac senedır guncel tutarım ve herkeste bılır para toplamam ıhtıyacları soylerım onların gonderılmesı taraftarıyım ıkıncı el kıyafetlere bıle sevınen bu cocuklarımız var ...neyse demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır umarım yardım yapan herkese cok tesekkur ederım ve ben eger gelen malzemeler artıyorsa kendı okulumun cevresındekı dıger cocuklara bıle vermısımdır... tesekkurler
Günceşlllllllll
arkadaşlar cocuklara kıyafet yardımı yapabılcek varsa bana burdan ulaşabılır ılkokul ve ortaokul kademesı emınolun çok ihtyaçları var
Güncelllllllllll yollayan arkdslar varsa kargo hiç gelmedı
Güncellllllll :)
arkadaşlar gıymedıgımız spor kundura bot vs tarzı ayakkabıları eger kullnmıyorsak kullanabılecek öğrencılerım var yollayabilirsiniz:):):)
numara 38-43 arası
guncelllllllllllllllllllll var sa kullanmadıklarımız işe yarasın dostlar
bendede 4-5 tane vardır iletişimi özelden atarsan bende yollarım
teşekkür ederim hocam
ArkadaŞlar okullar aÇildi busenede yardimlarinizi beklİyorum yardim yapan tÜm Üye dost ve abİlerİmİze bİnlercekez teŞekkÜr ederİyorum
44 45 giyen ogrenciniz varsa pull and bear sneakers var gonderebilirim
adres bilgisi paylaşırmısın sana zahmet
Arkadaslar tesekkur ederim viranşehir şehit enes çiçek mesleki ve teknik anadolu lisesi
Gökhan behlül
Viranşehir şanlıurfa
Tel bumaram 554951 17 seksenbeş
bu hafta kargo yaparım