M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
simdi yazmayim yazmayim diyorumda zorla yazdiriyorsunuz ..
oncelikle sitenin su anki halini begenmiyorsan sildirirsin uyeligini . sitede sana ve dergine bi elestri oldu diye neden butun site ne hale gelmis tribine girdin anlamadim . begenmeyen varsa ckere gider arkadaslar bu herkes icin gecerli . biz uye diye geberen adamlar degiliz . kendi icimizde uye alimini kapatmayi bile zaman zaman cok dusunduk . herneyse . ssite hakkinda yorumlarini kendine sakla . siteyi sadece dergini nreklami icin kullanan birisi olarak .
ikinci elestrim derginize . bakiyorumda surekli bir laf sokma pesinde olan sensin . diger dergiye . gecen sayidan imzana efsane yazmalar bi onceki sayfadaki benzetmeler .simdi sen senin derginin bu sektore yarayisli oldugunumu savunuyorsun ? baska bir dergiye laf sokarak ? imzana yazmissin rakipsiz modifiye dergisi diye. rakiplerini kucumsersen laf sokarsan senle kimse rekabete girmez zaten . birisi demiski ciftkapak yapsaydiniz . senin cevabin direk adamlara . olmaz bu boyle . benim ne senin derginle nede diger dergiyle alakam yok . belirteyim . sektoru dusunen kendi isine bakar .laf sokmak yada baska dergiyi elestirmek senin isin degil . adam kapagina efsanede yazar cakma arabada yazar. senin isin duzgun cizgide her dengeyi kollayarak kendine has dergi cikarmak . dergileri yargilamak okuyucunun isidir . editorun yazarin degil . sana biri neden cift kapak olmadi dieye sordugunda verecegin cevap ," bizim konseptimiz boyle " den oteye gitmemeli . baskasini baltalamadan yaparsan isini ozman sektore faydan olur . ozman halkin gozunde " buyuk ve rakipsiz " olursun . cnk karsi dergiyi dusunup duzgun rekabet ortami yaratan sen olursan mukafaatini zaten okuyucun vericektir. agir olduysa kusura bakma . gozlemledigim bir elestiri bu . tekrar soyluyorum kimseyle dergiyle sunla bunla alakam yok . dedigin gibi Turkiyede herkes bildigi isi yapsin , laf sokup ignelemekle is yapilmiyo .