diğer araçlardan anlamam ama ne olursa olsun puntodan uzak dur. yazık edersin. tam ziya (pert total) kaydı var.
diğer araçlardan anlamam ama ne olursa olsun puntodan uzak dur. yazık edersin. tam ziya (pert total) kaydı var.
Alfa görüntü olarak fena durmuyor iyice baktırılıp alınabilir. Ama bir alfa sahibi olarak ufak bir hatırlatma arabaya gereken ilgiyi maddi manevi göstermezsen oda sana göstermez sonuçta 2000 model bir araç alıcaksın hiç masraf yapmadan biniyim mantığındaysan uzak dur sonra alfalar çok sorunlu araba diye yeni bir konunu görmeyelim sohbet bölümünde![]()
Bu 7. konun.
Eski konularını kaldırdım bu konudan sonra bir konu daha açarsan forumu sadece okumakla yetinirsin haberin olsun .
Ayrıca aracını satmaya çalışan insanları arayıp telefonda pazarlık edip X bir paraya anlaşıp sonra aralarında seçim yapmak ve o insanları boşu boşuna bekletmek doğru bir davranış değil genç arkadaşım .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
parayı çöpe at hiç değilse dert sahibi olmazsın. Hiç birine bulaşma! hepsi kötü araç ve hep sorunlu otomatik vitesler LAGUNA ALFA
Yanlış anlamada bence bütün listen çok kötü.. Benden sana tavsiye model olarak alabilecegin kadar yeni bir otomobil almaya bak.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
hepsi birbirinden sıkınıtlı duruyor sel olan punto yu geç. Komple boyalı olmasa fiesta mantıklıymıs sanırım. Alfa yine düzgün duruyor ama şanzıman sıkıntı çıkarabilir. Bmw lere bakmak lazım ama bakımsız duruyorlar. Bence yarın yola çıkmayın biraz daha araştırma yapınotomatik vites istediğiniz için işiniz baya zor olmuş
![]()
beyler biriniz 17 bine kadar bildiğiniz, güzendiğiniz, favoriniz, temiz araçtır dediğiniz bişeyi tavsiye edin link atın bişey yapın gitsin onu alsın forumca rahatlayalım
Tercihler alakaya maydonoz ciddi gelmedi bana
birde yarın son yok alacam edecem
sanki nette hepsinde ne kusur varsa oda
bir araba alıyorum desem minimum iki gün sürer ikinci elde araştırması baktırması alması
Kardeşim anladığım kadarıyla otomatik araba arıyorsun full hepsi otomatik ama bu arabalar cok kötü... Biraz daha sabır et git hem piyasası olan hemde ilerde satacağın zaman seni uzmeyen bekletmeyen bir araç bak . Liste kendi açımdan söyleyeyim REZALET.
156 selesspeed robotunu 1000 tl değiştim diyorsa yalan söylüyordur 4-5 liradan aşağı değil onun robotu
son baktıgın laguna canlıda görmeni öneririm sıfır km gibibenim semtte bi amcanın
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)