Bende ayni motor ve sanzumana sahip vtec sport var Hiç sorunsuz diyebilirim arabayi çok sert kullanıyorum tık demiyor maşallah performans olarakta gayet memnunum gayet seri tavsiye ederim pişman olmazsiniz
Bende ayni motor ve sanzumana sahip vtec sport var Hiç sorunsuz diyebilirim arabayi çok sert kullanıyorum tık demiyor maşallah performans olarakta gayet memnunum gayet seri tavsiye ederim pişman olmazsiniz
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Diyelim ki aracı aldım önyargılarında haklı çıktım aracı manuelleri gibi hızlı satabilirmiyim ? Tabi aldığım paranın üstüne 2bin koyup değil aldığım paraya
Çabuk satabilirsin diye düşünüyorum. Fakat o paraya sadece önü makyajsız olup içi ve stopları makyajlı olan 2004 model yakın kmde araç mevcut. Manuel olduğu için bakmanı tavsiye ederim biraz daha. Vereceğin para az değil. Otomatiği evet çok tutulur , sorunsuzdur , rahattır. Ama manueli çok daha kendine bağlar kalkışıyla özellikle![]()
Onun dışında 30000 lira verecekseniz , Alfa Romeo 156 1.6 alın. Üst segment araç , konforu , yol tutuşu , direksiyonu bambaşka vtec2 kıyasında sadece kalkışı kaybediyor , geri kalan çoğu yönde üstün. Ve 30 liraya en temizini alırsınız![]()
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)