Hahaha anladım şimdi
Zenginler f458 ze bıner bıkerem !! Hıh !!
Gizli zengin o çaktırmıyo
Yav klima var bişey olmaz,titretme derken sertaç ?
Yarama hiç bakma
Valla bende hastayım şu sertacın bakıs acılarına klımayı calıstırmak aklına gelmemiş![]()
430 hakkında sana kıtapcık yazabılırım,1'i spider 1'i sıfır olmak uzere 4 tane 430'a sahıp oldum.
Alman aracını begenıyorsan 430 uzer senı![]()
Alakasız sesler
Cabuk bozulan on takım
Arka tasıyıcılar
Yagmurda ıcerı sızan sular
Debrıyaj muamması
Kavrama vuruntuları
Aksesuar soyulmaları
Kotu derı ve detay ıscılıgı
Sacma ve yersız yanan arıza ısıkları
Daha cok var ama yazarken sogudum
Hangı scud?
430 lar dediğinde cok cacık mevcut piyasada dikkatli olmak lazım .
430 scu Emirin araba alınır binilir saklanır her konuda gözüm kapalı kefil olurum alacaksan onu al konuyu kökten kapat.
Scu ile normal 430 kıyaslanmaz alakasız 2 ayrı otomobil dışı benzerlik gösteriyor okadar altyapı kolleksiyon değeri sağlamlık tartışılmaz derecede Scu dedirtiyor ama ucuz değil.
Ucuz 430 da çok ama turşudan cacık 430 un ucuzundan da bi halt olmaz .
Tecrübe ile sabittir o nedenle benim tavsiyem ya yeni model bir 458 e yükselt bütçeni yada 430 scu emirin arabayı git al bin dua et![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu arada emirin Scu bu sanırım :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86578589/detay
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Debrıyaj 360 gıbı suprız yumurta degıl ama yanlıs hareketlerı tolere etmez malesef.
Sarı serıtlı yadel abının olabılır.
Butcen ne kadar?
Bugranın dedıgı gıbı Scud ıle 430 arasında fark var fakat bırı daha pıst odaklı ama daha saglam![]()
Abi selam,tabiki bugune kadar olan her aracım gibi bunun da inşallah temizini bulma şansım oluraslında sölemem ne kadr dogru bilmiyorum ama 34 frr 34 plakalı titanyum rengi içi bordo recaro koltuklu şirin bir araç var..997 turboyu almadan hemen önce ilgilrndiğim bir araçtı..ne yazıkki benden önce davranıp şuanki sahıbı satın aldı..ancak yerini biliyorum,neyse katılıyorum 109 bın euroya kadar fıyatı düşen f430'lar var..onlarla işim yok..geleyim emirin arabasına,s&s motors'da inceleme fırsatım oldu,gercekten şahane temizlikte bir araba,ancak okadar bütce ne yazıkki bende yok,sonrasında çıkacak herangı bır sorunu karsılayamam,o butcelere cıksam lp-560 4 düşünürdüm sanki,royal motors'da bir scu var,sahibinden.com'da var bi bakarsan tanıma ıhtımalın vardır belki,o aracın fıyatını ıstedıgım rakamlara cekebilirsem gönlüm aslında onda..öle bir araç alırsam sanırım 2 sene kullanırım,yada belli olmaz kullanmaya kıyamadığım için üzülür belkı satarım..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)