1618cc de çok istenilen verimi yakalmış olabilir ama vergi diliminin gazabına uğrayacak. yazık. Konsol da daha güzel olabilirmiş.
1618cc de çok istenilen verimi yakalmış olabilir ama vergi diliminin gazabına uğrayacak. yazık. Konsol da daha güzel olabilirmiş.
http://otogunlukleri.blogspot.com.tr...sar-nismo.html
bu web sayfasında konsept pulsara ait diğer fotolar da mevcut.
"Nissan,Pulsar Nismo'nun motor gücü hakkında bilgi vermese de, 1.8 litrelik 4 silindirli turbo destekli266 beygir güç alacağı gelen haberler arasında."
1.6 mı 1.8 mi olacak orası netleşmemiş.
Araç %90 gelmeyecek arkadaşlar.Türkiye Nissan,Juke Nismo modelinden dili bi kere yandı satışı neredeyse yok gibi o yüzden bu aracı getireceklerini hiç mi hiç sanmıyorum.Ancak özel sipariş üzerine gelir şekerpınarda dağıtım sahasında bekler durur![]()
Bir 1.6 dig-t (1618 cc 190 hp) kullanıcısı olarak motorun performası ,ara hızlanmaları olsun 1.6 turbo (190 hp ) araclar arasında ilk3 ü oynar, heleki pulsar gibi bir araca entegre edilip seri üretime gecerse çok can yakar,
Ama gel gelelim vergi diliminden dolayı 60-70 bin tl olması gerekirken 110 bın tl lik rakamları görür,
ben 2011 modele sırf 18cc farkdan dolayı 6 aylık 700 küsür vergi veriyorum![]()
Nissan Pulsar 1.2digt-1.5dci'lar Türkiye'de satılmaya başlanmış fiyatlarıda şuanki piyasaya göre fena değil, başarılı olacağını düşünüyorum.
Pulsar |
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Baslangic fiyati 80.000tl bence simdiden olu dogmus bile. Merak ediyordum avrupada gordukce neden buraya gelmiyor diye de keske gelmeseymis bu fiyatla zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)