aşağı yukarı maliyet nedir bilen varmı?
Printable View
aşağı yukarı maliyet nedir bilen varmı?
benim arabam komple kırmızı folyo kaplı 1-2 yerinde söküp denedim herhangi vir zarar vermiyor folyo kaliteli ise.biz folyoyu yurtdışından getirdik kaliteli olması için.işçilik çok önemli özenli yapılırsa gayet başırılı olabilir
bi adet civic sport u beyaz'a kaplamışlar, varmı gören duyan bilen HHH plaka diye duydum ama:beuj:
doğrudur ben tavanı kaplatırken o civic sportta kaplanıyordu ,beyaz folyo ile gayet güzel oldu:)
uygulayan arkadaslar 250 mılyona yaptırmadı galıba bu ısı protech 1200 fıyat verıyor aracı kaplamaya pekı zaten araclarımızda ufak tefekde olsa kaportada ufak tefek seyler oluyor tas gelmıs nokta ezıkler folyoyu kaplayınca armut gıbı cıkıcak ortaya zaten reklamcılıkta en buyuk parayı bu kaplama ısınde kazanıyorlar zamanında e5 uzerınde hks reklamda calısmıstım bı donem yurtdısından koca topun metre karesı 5 dolara gelıyor uygulamada 100 mıslı fark oduyoruz.oda kullanılan malzemenın kalıtesıne gore bu dedıgım 5 dolar metre karesı en ıyı olanı.
http://www.protackaplama.net/
cok kalıtelı yaparlar sıtedede yapan ve memnun kalan arkadaşlarda var..
gecen bır a3 geldı bıze arastırdım hata bulamadım araba boyansa hata bulursun cok guzel yapmıslar gercekten..
alper,ferrari TR de ama kullanılan folyo şeffaf,yani boyaya zarar gelmesin diye komple şeffaf folyoyla kaplatmış sahibi.
ali,renk değişikliklerinin ruhsata işlenmesi gerekir,yoksa polisle sorun yaşanabilir.
Oradaki A3 fotosundaki araç bir kaç kere renk değiştirmiş. Firma sahibi söylemişti. Hiçte ruhsata işletmemiş. Polis durdurunca telsiz ile plaka sorup bıraıyormuş. Renge bakmamışlar hiç. Ama bir baksalar :D Direk bağlama sebebi :D
Ne oldu reklam çekimi Mehmet?
Banada sanki kaplanınca boyaya zarar veriyormuş gibi geliyor ama en iyi kullananlar bilir.Bu arada şeffaf kaplama ile ilgili kimden bilgi alabiliriz kullanışlımıdır nasıl bişeydir?