aşağı yukarı maliyet nedir bilen varmı?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benim arabam komple kırmızı folyo kaplı 1-2 yerinde söküp denedim herhangi vir zarar vermiyor folyo kaliteli ise.biz folyoyu yurtdışından getirdik kaliteli olması için.işçilik çok önemli özenli yapılırsa gayet başırılı olabilir
RACE WERKS
doğrudur ben tavanı kaplatırken o civic sportta kaplanıyordu ,beyaz folyo ile gayet güzel oldu![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
uygulayan arkadaslar 250 mılyona yaptırmadı galıba bu ısı protech 1200 fıyat verıyor aracı kaplamaya pekı zaten araclarımızda ufak tefekde olsa kaportada ufak tefek seyler oluyor tas gelmıs nokta ezıkler folyoyu kaplayınca armut gıbı cıkıcak ortaya zaten reklamcılıkta en buyuk parayı bu kaplama ısınde kazanıyorlar zamanında e5 uzerınde hks reklamda calısmıstım bı donem yurtdısından koca topun metre karesı 5 dolara gelıyor uygulamada 100 mıslı fark oduyoruz.oda kullanılan malzemenın kalıtesıne gore bu dedıgım 5 dolar metre karesı en ıyı olanı.
http://www.protackaplama.net/
cok kalıtelı yaparlar sıtedede yapan ve memnun kalan arkadaşlarda var..
gecen bır a3 geldı bıze arastırdım hata bulamadım araba boyansa hata bulursun cok guzel yapmıslar gercekten..
alper,ferrari TR de ama kullanılan folyo şeffaf,yani boyaya zarar gelmesin diye komple şeffaf folyoyla kaplatmış sahibi.
ali,renk değişikliklerinin ruhsata işlenmesi gerekir,yoksa polisle sorun yaşanabilir.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Oradaki A3 fotosundaki araç bir kaç kere renk değiştirmiş. Firma sahibi söylemişti. Hiçte ruhsata işletmemiş. Polis durdurunca telsiz ile plaka sorup bıraıyormuş. Renge bakmamışlar hiç. Ama bir baksalarDirek bağlama sebebi
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
Banada sanki kaplanınca boyaya zarar veriyormuş gibi geliyor ama en iyi kullananlar bilir.Bu arada şeffaf kaplama ile ilgili kimden bilgi alabiliriz kullanışlımıdır nasıl bişeydir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)