MBuğra Nickli Üyeden Alıntı
Referandumun tanımını yazarken umarım parmaklarınız çok yorulmamıştır. Zira ne olup - ne olmadığını çok iyi biliyorum.
Diğer hususta sizlerin aksine, böylesine büyük bir insan topluluğunun yönetiminde "yönetimin kendi kafası" denilen belirsiz bir şablon üzerinden değilde, tanımlanabilir ve belirlenebilir bir şablon üzerinden yönetilmesi gerektiğini ve belirli konular üzerinde eşit davranılması gerektiğini düşünüyorum.
Peki bu tür şikayet konularında "yönetimin kendi kafası" denilen olgunun, kendisini mağdur ettiğini iddia edilen kişinin düşüncelerine paralel olsaydı? Bakın öyle demiyorum, olsaydı diyorum. Eğer PPR bu forumun kurucusu veya admini olsaydı, bu konu burada kalır mıydı? Kimse kendi aleyhine konuşulmasını hele ki ticari itibarına halel gelmesini istemez. Normal bir kişi içinde, "yönetim kafası" bu böyledir.
Bu forumda yeri geliyor hepimiz birşeyler üretiyoruz-alıyoruz-satıyoruz. Kaldı ki forumun kurucusu Özgün bey bile bir değer üretip, bundan para kazanıyor. Eğer olaya sizin yazdığınız noktadan bakmaya devam edersek, yönetimden herhangi bir kişiyle herhangi bir alışveriş yapmayalım. Eğer mazallah adminlerle yaptığımız alışverişlerden herhangi bir sorun ortaya çıkarsa, yönetim kafasına uymayacağından Allah beni inandırsın forumu bile kapatırlar. Yaparlar yani.
P.S: Çekirdeğe fazla abanmayın, dudaklarınız şişer.
P.S-2: Ayrıca hazım sıkıntım da yok şükür, Bugun TechTurkey'de yazarım, yarın FechTurkey'de yazarım, benim için problem değil. TechTurkey'in hisse senedini almadım, yatırım yapmadım, bana ne nasıl yönetirseniz yönetin. Ama insan topluğunun bir değer olduğu, bu insan topluluğu olmadan bir değer ifade etmeyen bir internet sitesinde ki insanları, şu veya bu şekilde uzaklaşmalarına sebep olmayın. Hemen "giden gitsin, biz bize yeteriz demeyin", internet sadece moderatörlerinin yazıp kendi kendini tatmin ettiği forumlarla dolu.