gayet tarafsız yazıyorum ;
forumu beyenmeyen yada yönetimi beyenmeyen siktirolur gider , özgün yüzbinlerce kere söyledi burası demokratik bir yer değildir diye , bu kurala uyacaklar dursun uymayacaklar girmesin foruma bu kadar basit
Printable View
gayet tarafsız yazıyorum ;
forumu beyenmeyen yada yönetimi beyenmeyen siktirolur gider , özgün yüzbinlerce kere söyledi burası demokratik bir yer değildir diye , bu kurala uyacaklar dursun uymayacaklar girmesin foruma bu kadar basit
form biraz diktatörce ama adaletli yönetildiğini düşünüyorum.ilk zamanlar uyuz olurdum bu tavırlara ama zamanla anladım bu diktatörlüğü bu site için gerekli olduğunu söyleyebilirim....
Yönetim gayet adil bu konuda. Herkesin yazmasına izin veriyor. PPR yancı olarak konuyu okuyor mu bilmiyorum ama ortak bir noktada sorun çözülmeyecek gibi.
Umarım balık hafızalı olunmaz bu şikayet konularında.......... Sitede çok fazla konu var böyle.
Kim ne prim yapick ya konustugunuz kelimeler iyice asagilar olmus forum herkes yazar demeyi biliyorsunuz ama size bir elestiri oldumu avukatlar ordusu yok ole olmus yok biz yonetimiz ...faso fiso ... guldurmeyin yazdiklarinizla kndinize savunurken sacmaliyorsunuz prim yapsak nolur ypmasak nolur dolarami endeksli uyeligim arabamimi tanitiyorum kizmi tavliyorum ne isime yarar burda reklam komiksiniz bnce sen prim ypmk icin yazma yonetimdeki katin mi degisicek
Parmaklarım yoruldu maalesef..
Forum yönetimi konusundaki düşüncelerin çok güzel. Kendin bir forum kurup kendi bildiğin şekilde yönetebilirsin. Burası bizim bildiğimiz şekilde yönetiliyor.
PPR forumun kurucusu olsaydı, kendi konusuna kendi istediği gibi davranırdı. Adam forum sahibi, canı ne isterse onu yapar.. ama PPR forumun sahibi değil, halamın da yumurtalıkları yok. Dolayısıyla olsaydı molsaydı diye hayal üzerinden senaryo üretmeye ya da cevaplatmaya uğraştırma beni.
İster alışveriş yap, ister yapma. Beni ilgilendirmez, özgün her daim ticareti ile siteyi ayrı tutmuştur. Git, sorun olursa konu aç. Bunca senedir tanıdığım özgün, silmez açtığın konuyu. İnanmıyorsan da iş yapma, sitesine girme.. Maazallah, atarlar sonra.
Ben gulmeye devm edicm 2005 ten beri yptigim gibi , imzaya gelincede rahtsiz olan siler kldiki sitem degiseli 2 yil oldu suan en bilinen reklmi cayir cayir olan bir site satin aldi ismi degisti bunlar olali 2 sene oldu hla imzami degistirmemisim yeni sitemide yazabilirdim yazmamisim hic konusunu dahi acmamisim birakinda bunca senede bir imzamiz olsun. takilma bunlara bu konuya yazinca merak etme site hiti tavan ypmaz htta tik etmez . Ama sen hklisin hklida kl ne diim tebrikler acigimi yakaladin cok utandim bk simdi ; (
2005ten beri hergun siteye giriyorum 970 msj atmisim cok reklmci bir tipim kabul ediyorum 21binde reklmin dibine vurucam zirvede birakmayi planliyorum saygilar
o mesajların üstünüde okudunmu ? kimle neyi tehtid ediyorsun derler adma 2-3-5 yeter bana döndü açık sölim silerim 1 saniyemi alır kim sorgulucak ? hanginiz sorgulucak demoktartik bir site deil sahibi var bu sitenin ayda 400 euro para öde benim yerime ben sana verim bu siteyi ama tek hatanda yardırrım 2005 ten beri ben ve arkadaşlarım samimi olduğum insanlarla yönetiliyor buralara geldiyse bişiy vardır dimi böle sik sok konulara yorum yapacağınıza hangi tech bölümünde konun mesajın var satılıklar ve sanırsam bu konu baska bisşiyin yok yani senin siteye insanlara 1 yararın yok benim göümder seninde bu lafı sölemeye hakkın olanağin yada sölemeye yüzzün olduğunu sanmıyorum 50 kişiden 50 kişinin yanından girmişsssin. acık acık söylüyorum BEN YÖNETİYORUM DEMOKRASİ YOK İSTERSEM SİLERİM, davamı ediceksiniz sildim die? silip silmeme konusuna gelelim öncelikle yılbasına kadar bence bir user al yılbaşında seni banlamıyıcam komple silicem UYUZ oldum adaletsisim ya benim sitemden alışveriş yapma istemiyorum git kendine kemkum.com die site aç orda takıl bunlarda girdiklerin söliceklerim bukadar senin için
Stealth 95.12.124.9
Talih.b16 95.12.124.9
otuzdokuz 176.219.160.171
serkankıvrak 176.219.160.171
01ASU 176.219.167.4
rapstar 176.219.170.82
MrtYILDIZ 176.219.175.112
suprolla 176.219.175.112
Vtec_2 78.179.181.170
ali 81.215.17.94
umucho 85.100.158.63
MUGENPOWE® 85.97.144.240
Talih.b16 95.12.124.9
dipnot: bakın bu adam kendi hakkını arıyor yardımcı olabiliriz olamayız bilemem konu duruyor ama biri hakında suclama yapıyorsan onunda hakkı var konuşmaya bunları kanıt olarak kullanır dava eder baska biri git aaamı döv der biri baska bişi der herseyi diebilirler biz buna karışmayız ama senin sözünlede kimseyi banlamam sahis olarak sewmek zorunda değilsiniz çalışmak zorunda hiç değilsiniz ne sen ölürsün nede o ölür arkadaşımız bu konuyu açmasaydı belki ben yardımcı olmayacaktım baskasına terar ayar gayar için para vericekti yada kaaan hiçbişi vermeye bilirsdi p belki bu konu yüzünden verdi biliyormusun sen kimsinde dış kapının mandalı burda konuşuyorsun
@mr.korhan : Mahkememiyiz biz neyi yaptırım gerçekleşicek sizin anlamadığınız bişiy var yaz google amcaya desin sana dank die bu konuyu koysun önüne ÖRnek Tıklayınız en büyük ceza bu sen bunun anlamıyorsun :) 1kişi yüzünden adamın adı lekeleniyor herkeisn konuşma hakkı olulyor bunu 2 3 gün sonra bi araştırmada gördükleri zaman insanlardüşünücekler sence bu yaptırım değilmi ? düzgüne itmek değilmi? açıklarmısın bene bunu
@Slave: bu senmisin ? benim tanıdığımmı yazıyor bunları ? Boşver yönetimi ben yazıoyurm imzandaki reklamnedir ? madem sadece reklam amaçlı girmiyorsun yazıyorsun helala yazmışsssın sonuc? ben adamı silerim bukonuyuda silerim senmi yargılıcaksın bunu ? zira yukarıdaki arkadaşı komple databse den silicem sölüyorum evet :) yazmaya hakkı olsun die tutuyortum senmi yargılıyorsun benim adaletimi ? seninde banını açtım sanda yazıyorum sanada söz hakkı tanıyorum mesela buda mı karaktersizlik ?
MBuğra : kardeşim sana gelince kime ne yalakalık yapıcam parasını almışım işim bitmiş kaanda arkadaşım kimle neden arkadaşlık yapıcağımı kimseye sormak zorunda değilim adam beni yakın die düşündüğünden dolayı bunu sölemiş olabilir Cvp ini almışmı ? almış değilmi ? bencede evet almış yönetimin kimsenin gözünde biyere çıkmaya gereği inmeye gereği yok bu siteye yönetim var diemi 1xxxx mesaj attın hayır kendi istediğin için boşver sen dewam edebilirsin yazmana sıkıntılı olduğunda görüşünü sölerisn ama seni haklı bulucaklar die bişi yok banlanmamışsssın etmemişsssin ama cvpini begenmek zorundasın malesef katılırsın katılmasssın kimse sana laf diemez ama nasıl seninkine saygı duyuluyor ve silinmiyorsa sende yazılan mesaaja aşalayrakcevap veremesssin adamin işi ortamı yatıştırmak öle veya böle devlet büyüklerimiz sıkıntılı seyler yaptığında tasvip etmediğin bişiler yaptığında kızıyorsun ama devlet bir şekle sokuyormu ? sokuyor dimi evet hakim bzen yanlış karar vermiyormu ? veriyor dimi
sana söyle bir önrnek verim 2 kişi tanımama işim olmaz zamanında blok almış arabası kırılmış konu açmış abiii arabam kırıldı mırıldı adam bloğunu alıyor ve bloğıu veren su sekilde tehtid ediyor konu kalkmaz ise ben o blogu sana vermem mesela naparsın konunun kaaanla alakası yok magduru düşünmek zorundasın dimi bu bir iyi niyettir konu kalkar iki tarafta istemiştir kalkmıştır bazı gereksiz karakterlerin ortalığı fişeklemesi hoşuma gitmiyor ama bundan sona konu açanda düşünsün konunun açıjldığı kişide kimsee herhangi biri bişiy isterse o konu kalkmaz blok konusu gibi banane vermesin beni bağlamaz :) TINNN der geçerim ko nuyu açan bunuda düşünücek ozaman haksızsssan haksızzzın de
ahhh özgün ahhh halen uğraşıyon bunlarla :)
herkesin arkadaşı yakın olduğu insanlar vardır elbet. Hatta özgünün ve yönetimdeki arkadaşlarında ve hatta bu arkadaşlar yakınları olduğu için bu arkadaşlarını kayırabilirler de :) böyle bir durum olduğu halde yıllardır gerek mod arkadaşlar gerekse özgün kimin hakkını kime teslim etmemiş söyleyebilirler mi ? en taraflı ve yanlı olması gereken özgün iken hangi konuda haksıza haklı demiş birisi çıkarıp bir yazısını gösterebilir mi
amk yazmak için yazan polemik olsun da iş uzasın takip edecek mevzu çıksın diye düşünen ne kadar çok insan var yaşı yetmeyen 8-10 sene önce kısa donla gezen bebeler buradaki arkadaş ve dostluğu görmemiş yaşamamış insanlar ne çabuk burada ahkam kesecek kıvama gelmiş.
Valla özgün ve mod arkadaşlar gerçekten tekrar kutluyorum sizi sabır işi bu iş öpüyorum hepinizi :)
Konuya maksadini asan cumle ve ithaflarda bulundugum icin basta ozgun abi ve yonetim olmak uzere ozur dilerim , amacim saygisizlik yapmak degil yonetim adaleti vs gibi konularda degildi sadece mod arkadaslarin yazilarinin sivri diili kirici olmasini elestrmekti yanlis bir anlatim sergiledim tekrar ozur dilerim ozgun abi ,
Low rider ozgur kardesim sendende ozur dilerim saygisizlik yaptim reklam konusundada haklisin niyetim gercekten reklam degilde farkli olsada disardan nasil durdugunu farkindayim haklisin sadece birkac uyedede imzada blog paylasimi sayfa firma ismi vs gibi ibareler gorunce birde eski uyeyiz biraz hatir vs dusuncesinde yazma boslugunda bulundum zamaninda izin almam yonetime bildirmem gerekirdi . Senide kirdiysam kusuruma bakma yanlis bir dille kendimi ifade ettim ama sizdende ricamiz uye olarak biraz daha ilimli cumlerler cunku sizi biraz kirici gosteriyor buda nacizane istek .
özür dilenicek bir durum yok cnm sadece bazen siin 10 bin kişi bu arkadaşların 10 kişi olduğunu düşünmen gerekli :) yoksa ben seni tanıyorum sen yazamasssın bunları imzandaki sey reklam amaçlı yapmaduğınıda biliyorum ama mesela öyle anlaşılabilir gördünmü 1 saniyede kullandım sana karşı nitekim dieyeceğim sudurki ıslak yanmasın arada :)
Haklisin abi ifade ederken niyetimizi daha dikkatli olmk niyet dogrultusunda ilimli yazmk lazim , anlayisin icin tesekkur ederim abi
Siteye paylasim veya bilgi konusunda faydam olmadigi dogru fakat ulkede istedigini arayip bulabilecegin tek site boyle bir site :) gerek kalmiyor yani :) bir mesaj yazdim konu cok farkli yerlere gitti boyle olacagini bilseydim yazmazdim birbirini taniyan iki insan resmen karsi karsiya geldi..ve benim atmis oldugum bir mesaj ile bu polemik basladigi icin oncelikle site kullanicilarindan ve site yonetimden ozur dilerim..
Hayirlisi Olsun..
Stealth 95.12.124.9
Talih.b16 95.12.124.9
otuzdokuz 176.219.160.171
serkankıvrak 176.219.160.171
01ASU 176.219.167.4
rapstar 176.219.170.82
MrtYILDIZ 176.219.175.112
suprolla 176.219.175.112
Vtec_2 78.179.181.170
ali 81.215.17.94
umucho 85.100.158.63
MUGENPOWE® 85.97.144.240
Talih.b16 95.12.124.9
Bari modemi kapatıp açında yeni IP ile yazın öteki hesabınızdan :)
Genelde Telefondan Giriyorum Talih.b16 Sahsima Ait Hesap Degil Iyi Bir Abimizin Hesabi Sanirim Oda Giris Yapti Benim Telden Tam Hatirlamiyorum :)
Bu konu daha çok bu şekilde uzayıp giderse özgün en son konuyu değil siteyi kapatacak :)
amaça özür dilermek değil amaç senin burda 3-5 çapulcunun ortamı gaza getirmiş olması ve sneinde bundan gaza gelmen burda açık konuşmak gerekirse yediremeyen çok insan var benim bakış açım farklı insanların işleri çözülsün hallolsun bitsin kimse madur olmasın ne konuyu açan, ne konusu açılan ortada kalmasın iyi niyetli yaptığım seyler beni tırmalamaz kim nederse inan bana umrumda olmaz ama aslında senin ve 1-2 kişi sayesinde böle pıt pıt dökülüyorlar
okadar garip yazmışssınki dün okudum hepsini dedim allah allah seni silmekten vazgeçtim teşekkür ederiz yönetim olarak açıklaman için umarım bazı cesaretsizlere ders olmuştur bazı seyler demokratik değililz ama kimsenin hakkını yiyicek kadarda Karakterrsiz değilim !