padişah olabilirim ama hak yemem dion yaani :D
Printable View
konuyla ilgili gelişme varmı diye bakayım dedim...son 2 sayfada konuyla alakalı bir mesaj bulamadım...
neyi açıklayayımki zaten benim fikirlerimi söylüyorsun :) ağzına sağlık, bu konunun burada durması onu düzgüne itmek, bizde durmasından yanayız,,, AYRICA DA , yani durmasından yana olmakla birlikte bir konu daha var , oda sizlere karşı olan ithamında karşısındayım, örnek ne yazmışım mesela ben ?
yani beni anlamışsınızdır zaten baktım konu kayıyor daha yazmadım hacım 48.sayfadan bu yana.. allah kolaylık versin hepinize :)
para noldu para.bence emme lerin üstüne ppr motorsport yazacağına şu adamın parasını versen 100 kere daha iyi ve kaliteli reklam yapmış olursun bence bir el at artık konuya yazıktır günahtır ikinize de
Vermeyenin iki yuzu isteyenin bir yuzu kara gunceli
Arkadaştaki sabra imrendim
Turk rolling sayfasında sildirildi konu burdaki duruyor mus
Facebook'ta böyle bir paylaşımda bulunulmuş.
http://i.imgur.com/zqgQvOVl.jpg
PPR küfürler eşliğinde esnaflığını gösterdi.Eray yardımcı olmak adına bir adım attı ama o da olmadı.Ben paranın veya motorun geri döneceğini düşünmüyorum.Buraya yazmayan Kaan facebook üzerinden sürekli yazabildi,buraya üye olan konuya yazan herkes orada da olanları gördü.
Dün gece konu kapanmıstır arkadaslar biz adım attık özcanda gayet güzel anlattıklarımı anlayışla karşıladı. Bu tarz konular iletişim bozuklugundan kaynaklanır araya 3. Tekil mallar girerse böyle uzar gider konusunca tatlıya baglandı kaan üstüne düşeni yapıp özcanın eksiği olan silindir kapağını çıkma temiz alıp port polishini yapıp en kısa sürede kargolicak öZcanda arabasına bincek inşallah şunuda söylüyorum dünya üzerinde ve tr de birçok garajda yıllardır araç yaptırıyoruz hanginiz aracınız kırıldı diye gidip garajdan para talep ettiniz bu tarz modifyeler kumar oynamaktan farksızdır herneyse konu kapandı vatana millete hayırlı olsun konu kitlenebilir... Daha sonrada silinebilir
erayla konuştuk saolsun yardımcı olmaya uğraşıyor. olay aramızda tatlıya bağlandı. yanlış anlaşılmalar çok oldu kaanı sorumlu bulduğum iki nokta var 1-işinin başında duramamış olmaması (ailevi sorunlar anlayışla karşıladım ve karşılıyorum) ve bloğu açmasını istemediğim halde kendi inisiyatifiyle açmış olması ve motorun kırılmasıdır. motor kaan yüzünden kırıldı demiyorum sonuçta mekanik ne olduğu belli olmaz.ancak açma kırılmasın istemiyorum diyip kendi sorumluluğunda açtıktan sonra kırıldığı için elini taşın altına sokmasını istedim. açmayıp kırılsaydı kesinlikle hirbirşey demezdim kesinlikle motor yüklemede birazda şans da lazım. neyse biz kaanla helalleşiyoruz. kapağım da geldi mi arabamda hiçbir eksik kalmayacak Allah ın izniyle.
hallederiz limitet şirketi :D elal olsun eray beaa :)
Başkan iş başında.
Buarada yardımci olmak adına yazan bütün arkadaşlara tesekkur ediyorum. Gozaydinligi yazmak isteyen arkadaslara yazma firsati tanindiktan sonra konu kitlenirse sevinirim. Tekrar tesekkurler tech ailesine de tesekkurler bana bu temiz sayfayi ayirdiginiz icin
Konuya hiç yazmamış biri olarak şu 3. tekil mallar girerse filan lafı gercekten çok üzücü konunun burda olması gündemde olması mağduriyeti olan arkadaşın sorununun çözülmesine büyük etken olmuştur
sonuçta bu işle uğraşan bunu yapan kişi reklamla iş yapıcak biri dicek bu iyi ona iş yapıcak oda başka bir tanıdığına bak bu adam iyi dicek bu esnaf böyle böyle para kazanıcak.
Forum sahibine forum yetkililerine burdan teşekkür etmek istiyorum arkadaşları olmasına rağmen hiçbir taviz vermeyip konuyu bütün detaylarıyla burda tartışılmasına izin verdiler.
Konunun tatlıya bağlanması gerçekten sevindirici ve sizinde konunun tatlıya bağlanmasında önemli bir rol oynamanızda gercekten büyük bir meziyet.
Konunun tatlıya bağlanması ile birlikte silinmemesini temenni ediyorum çünki çok dilden dile gezdi konusuldu çok yere reklam oldu en azından PPR Kaan'ın konu ile ilgili gerekli işlemlerini gerçekleştirdiğini
millet bilsin.
Benim konuya bakış açım 2 yönlü oldu PPR Kaan tarafından bakarsam adam zor günler geçiriyor belliki sıkıntıları var birde kendi şahsı adına böyle birşeyle karşılaşması psikolojik açıdan çok kötü bişi haliyle yapcağı varsa yapmaz insan şahsen ben yapmam ama o yaptı tebrikler.
Arabasını yaptıran arkadaş için ise çok talihsiz bir durum olmuş elektrik,elektronik,mekanik cihazlarda makinelerde vs. birazda şans işi olarak görüyorum ve cok ters bi zamanda işini yaptırmaya kalkışmış bilemezde doğru zamanı gerci ama oda hakkını bu sekilde aramak istemiş.