geçmiş olsun çok üzücü bi durum mağduriyetin giderilmeli bencede..
Printable View
geçmiş olsun çok üzücü bi durum mağduriyetin giderilmeli bencede..
Yorumların çoğunu okudum, herkes işine gelen yerden yorum yapmış, benim tek takıldığım nokta işi alan arkadaş işi veren arkadaşın marka ve kaliteli ürünlerini almış, yerine sanayi malı daha ucuza ürünler takmış.
Üstüne bu konu ile ilgili olarak da bir cevap vermemiş, bence bu arkadaşın esnaflığı ile ilgili olarak en üzerinde durulması gereken konu bu olur. Diğer konular tartışılı, güç gelir gelmez, egzantrik iyi çıkar çıkmaz, motor kırılır kırılmaz...
Fakat sana verilen parçaları alıp yerine başka parça takmak nedir yahu ne biçim iş bu ?
bazı yorumları gorunce gulesim geliyor
motor kırılır kırılmaz o tartısılırmıs
yahu motor toplanırken bir arkadas gormus iste motoru ve ustayı onermiş bak bu motoru bole toplamayın ilk basmaya kıracak
ustada acıkca demiş ben toplarım ister kırsın ister kırmasın parama bakarıma getirmiş
belliki bir sorun varki motor kırılıyor malzemeler sorunlu işçilik belki sorunlu yapılan işte bir yanlıslık var
bikac sayfa once canlı sahit olan bir arkadas bunu belirtmiş
savunan arkadasların 1000 lirası kalsa memleketi yakarlar baskasına olunca tartısılır:D
igneyi kendine cuvaldızı baskasına batırcaksın
Şurda 15 sayfa yazıldı, çizildi kişinin mağduriyetinin giderilmesi adına bir girişim hadi onuda geçtim bu umursamazlık, dünyaları ben yarattım edasında git bilir kişiye götür, forum arkadaşımın demesi filmi koparan son nokta olmuş. Para yerine gelir ama itibar kaybedilirse daha sittin sene yerine gelmez ve şuan eğer böyle benzer bir konuda usta arıyor olsam bırak kapısından geçmeyi 2 sokak yanından geçmem, adı çıkmış bir kere. Neyse mağduriyet giderilmeyecek gibi duruyor, adli makamlara başvurmanızı şiddetle öneriyorum.
Hala d16a9 motor ve 10.000 TL iade edilmedimi ?
itibarımı güvenimi kaybedeğimize dükkanı kapatır giderim bukadar olay ortaya çıktıktan sonra bunlar iade edilmiyorsa
Böyle konular iyice arttı , insan iş yaptırmaya korkar oldu
Bu yazdigimi unutmayin bu adamin ne maduriyeti giderilcek nede parasi verilcek
Bu konu boyle gun gectikce reiting kaybedecek unutulcak olay boyle kapanicak
Peygamber sabrı varmış sizde. Sinirden çekip vursan al başına bela. Hala sakinliğinizi koruyorsunuz tebrik ederim.
Abi gidişat çözüme ulaşamayacaksınız gibi gözüküyor, allah yardımcınız olsun. Bu iş böyle bitmemeli
Türkiye'de piyasanın kurdu ve ananızın gözü değilseniz neden araba yapılmaz vol. 35739.
İki tarafıda tanımam ama eğer mağduriyete sebep olan kişi beni sor bilen bilir bilmem ne diyorsa olay bitmiştir. Kimden alışveriş yapılmayacağını görmüş olduk.
Adama sorarlar sen millete yamuk yapmak için mi piyasada isim yaptın diye. Bu yazımda bahsedilen şahsı kastetmiyorum ppr'ı sadece yaptığı işlerden biliyorum. ama gerçekten allah yardımcısı olsun mağdur arkadaşın. ortada bi yanlış anlaşılma varsa tez zamanda çözülsün ama birisi harama göz diktiyse helal malına nazar değer onuda unutmasın.
Bizde bu konunun unutulmamasi icin elimizden geleni yapariz magdur arkadasin arkasindayiz bu is cozulene kadar bu piyasada boylelerini barindirmayalim
özcan abi daha önceden tanışıyoruz vtc varken sende misafirim olmuştunuz okan la. psikolojini gayet iyi anlıyorum para elbet geri döner bir şekilde allahın izniyle sana. geri dönmeyen sadece zaman ve yaşadığın stres umarım çözüme kavuşur.
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bütün kayıtlar var diyorsunuz bence davacı olun bir şekilde imkan yaratılabilirse hem maddi hem manevi affetmeyin (Psikolojimi ruh sağlığımı bozdu gibi).
Öyle 3 bin göndersin yeter falan demeden gidenin çok çok daha fazlasını geri almak için çabalamak en mantıklısı olacaktır.
Kaanı tanırım yaptığı doğru işlerde vardır ama bu konuda yaptığı yenilir yutulur değil. Çakma subap kullanılması falan ne demektir anlamadım. Rektifiye hatası olabilir ama kontrol etmeden makineyi toplatmak ayrı bir hata. Burada verdiği cevaplar ayrı hata. Sonra da konu açarsan aç arkadaşımın sitesi sildiririm demek fiyasko. İnsan düşünür özgün ne duruma düşer konuyu kapattırırsam diye. Arkadaşın arkadaşına yapmaması gereken bişey. Suça ortak etmeye çalışmak.
Google'de PPR Kaan veya PPR motorsport diye bi araştırma yapıyım dedim.
TTde bile geçmişte yazılmış bir çok şikayet konusu mevcut.
Her iki tarafıda tanımam PPR motorsport ile de ticaretim olmadı bu zamana kadar.
Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşada, ciddi anlamda maddi zarar var ortada. Üzüldüm
Öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, bütün sayfaları okudum.
Kendimi sizin yerinize koydum da, gerçekten çok zor bir durum.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN, bunlar gibi gözü aç insanlar olduğu sürece ne modifiyeye heves kalıyor, nede araba yürütmeye.
Bishimotodan iyiyim demesi inanilmaz komik olmuş yanlız :) ppr hakkind aynen boyle bi konuyu daha hatırlıyorum. O konu dahada ciddiydi kapak ucup gitmişti falan :)
Baştan sona okudum takip ettim.. Araç sahibi arkadaşa geçmiş olsun, umarım hakkı neyse alır.. Karşı taraftaki arkadaşta kul hakkını ödemiş olur..
Böyle şeylere yorum yapmayı sevmiyorum da bir gün olur da kapağı emmeyi kelebeği söktürüp gönderir miyim bu kadar kıl bir adam iken diye düşünürken artık kendim bi polish yaparım 1 hp alırım derdim tasam olmaz diyorum.
İşçiliği iyidir, sonuçlarını gördük güzel de, kafam deli sorular var.
bisimoto eksantrik için 1000 tl verilmiş, custom için 2000 daha istenmiş.
bilmem ne marka yay şapka subap neyse artık ona para verilmiş tabiri caizse konya malı ürün takılmış.
motor toplanırken gören arkadaşımız, abimiz ne kadar bilgili bilmiyorum da buradaki bilinen insanlar az çok neyin ne olduğunu anlıyor diye düşünerekten o motor o halde toplanır mı yarım yamalak iş olmuş diye açık açık belli etmiş ve buna rağmen ne yazık ki toplanmış.
kısacası 10000 liraya 200 hp denmiş en iyi bilinen parçalarla, 10000 lira daha alınmış galiba üstüne, parçaların kalitesi yerle bir olmuş, sonuç olarak 18000 e eğik kol delik blok vs. buyrun diye sunulmuş. en iyi olduğu dynoda 140 hp ile.. mükemmel iş hayretler içerisindeym.
Destek veren arkadaslar Allah razi olsun sizlerden. Adli makamlara basvurunca tabi 3 5 icin basvurmayacagim. Tum maddi hakkimi ve manevi olarakda davami acarim. Ben istedim burdan hizli bir sekilde isimi gorecek kadar hallederim. Ama vatandas orali degil. birkaç post önce, ben parca gonderdim sordum fixmiyiz fixiz demisim orda kalmis.onlarıda 2 ayda göderdi zaten Halbuki malzeme gondermeden defalarca demisim daha senden parca isticem vs uyarip durmusum cunku hissetmisim vatandas krank egz le olayi kapatmaya calistigini. Kendi soyleyip kendi inaniyor ben sadece yazismalari onun gibi kesip değil,kesmeden koyuyorum. Hayret ediyorum benim paramla haketmeden nasil yasayabiliyor...
http://i.hizliresim.com/z2Eym6.jpg
http://i.hizliresim.com/O3daRQ.jpg
Benim yazdığım her yazıyı tekrar tekrar oku. canın yanmış ama sağa sola saldırma iyi oku. Okumasını bilseydin başına bunlar gelmezdi gerçi.
Olayın başına dön konuşmalara vaadlere gel bi. Dunya da 200hp dserisi var mı bi bak bakalım.
Sana masal anlatmıyorum verilerle konuşuyorum. dunya da 200 hp yok ıken sen nasıl 200hp alıcaksın ? keşke biraz araştırsaydın. Sen ppr deil bisimoto da taksan 200hp alamazsın o bore ve stroke ile. Dielim ki bisi taktın araban kol cıkarmıs kapak bozmamıs. Kol takıcam dedı mı adam hayır krank deısıcem dedı mı hayır. Burda sadece parcadan çalma ve kötü işçilik var.
Ama sorun takılmayan parçalarla alakalı da değil.
He 200 hp alır mısın alırsın. 83 mm bore 44 mm weber karburator rmf header 13.1 sıkıstırma ve sohc vtec kapak ıle alırsın senın elınde kı ne motor ne de kapak o gıclerı almaz.
Kaldı kı araba yaptırıcaksın yenı mallar sıparıs edıosun. Yahu ınsan hıc mı malını merak etmez ellemek ıstemez. En azından fotograf ıstemez mı ? kac kere gıttım geldım dıosun keske parcaları gormeye gelseydın keske takılırken basında olsaydın. Motor kapak toplamak yarım gun guzel kardesım. Kusura bakma bilinçli tuketıcı olman lazım. Google a gırmıorum demezsın sanırım. Araban yapılırken d serısı allmotor vıdeolar da ızlemıssındır muhakkak.
Ben ppr ya da kaganı savunmuyorum. Benım anlatmak ıstedıgım baska bırsey. Bu yasadıgın da sana kotu bır tecrube. Gercekler acıdır ama gercektır.
Ahmet
inşallah iki taraf arasındaki problemler çözülür .
google ppr motosport yazdım forumda başka bi konu çıktı
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html
mevzularınız benzer
adam verilen sözlere inanmış sen nerdeyse onu suçlu çıkaracaksın
dünyada alınmış yada alınmamış onu bağlamaz ki yada bu işlerden gram anlamak zorundada değil
vaadler belli ben 200hp yapacam şu parayı gönder demiş olsun yada olmasın ozaman bu vaadi vermicek bu işi yapıosa
sonuç çöp motor yalan dolan kullanılan parçalar külliyen zarar
adam 200km ötede oturuyor 2 parça doğrumu takılıo diye her defasında gelip görcek diye 50 defa istanbulamı gidip gelecek
biraz mantıklı konuşun
Geçmiş olsun, banka havale dekontları, yazılı beyanlar ve bilirkişi incelemesi vs ile çözülür umarım. İşinin ehli olmayan, esnaf olma vasıflarına ve sorumluluğuna sahip olmayan, işin gerektirdiği sürenin cılkını çıkartan esnaflar ayıklanır umarım her sektörden. İsteyince işini iyi yapıp istemediğinde müşteriyi sallamak esnaflık değil bence. Ben daha genel tüm sektörden esnaflar için bir temennide bulunacağım; işini layıkıyla yapmayıp üzerine pişkinlik yapan tüm sektör çalışanlarının cebine giren paralar haram zıkkım olsun, kimin boğazından geçtiyse bidaha iflah olmasın. Armudun dibine düştüğünü de yakın zamanda arkadaşımın babasının avukatlık konusunda fahiş fiyat almasıyla görmüş oldum. Çocuğunun boğazına giriyorsa o da dahil temennime.
geçmiş olsun öncelikle. umarım mesele sizin lehinize sonuçlanır zararınız giderilir. herkes teknik bilgilere hakim olmak durumunda değildir kimisi verir parasını yaptırır gazlar. teknik bilgisi olmayan bir insan o motordan 200bgde isteyebilir 300bg de isteyebilir. burda yapılması gereken ustanın bu motordan en fazla alınacak güç budur diyerek bilgilendirmesi gerekmektedir diye düşünüyorum. kaldı ki sipariş edilen parçaların yerlerinde neler var neler. arkadaşın sipariş listesi gerçekleştirilerek bu sorunlar olsa risk dersin ama bu konuda arkadaşın haklı olduğunu düşünüyorum
Bu İşler Vicdan meselesidir.Herkes kendi vicdanının sesini iyi bilir.Karşılıklı kim haklı kim haksızsa;iki tarafta dışa söylemediği fakat içinde yaşadığı bir vicdanı vardır.Dilerim Gerçekten kim nasıl ne sebeple haksızsa diğerinin içini sızlatmadan bu işi çözer...
Sen hakıkaten okumayı bılmıosun. D serısı sohc vtecten alınır demısım. D16a9 motordan zaten alamazsın dedım. Bana D serısı sohc vtec lerde enjeksıyonludur. Weber karburator allmotor guc almak ıcın takılır itb den daha verimli oldugu için. Bana honda bilgisi de ver tam olsun
Ahmet
ya hala mağdur arkadaşı olumsuz eleştirenler var aramızda, hayretler içinde okuyorum yorumları.. bir defa ortada yalan var, olay burda paylaşılmasın diye efelik var sildiririm konuyu falan filan, en sonunda da yüzsüzlük var git bilir kişiye o zaman vs demeler...
hanginiz istersiniz aynı olay başınıza gelsin ve burda "bilgilendirmek için" konu açtığınız ortamdaki insanlar sizi mağdur olduğunuz halde olumsuz eleştirsin? gerçekçi olalım, ateş düştüğü yeri yakar derler, yapmasaydın etmeseydin demek kolay, haklıyı haksızı ayırt etmek zor artık bu devirde arkadaşlar, HAKKANİYETLİ olmak nasip olur inşallah cümlemize bir gün...
Magdurıyetı ıle ılgılı yorumlarımı daha once yaptım sende okumayı ogren. 50 tane aaba yaptım hala daha yenı gelem malı kucaklıyorum ellıyorum ıcımde bır heyecan var ruh var. Bu heyecan ruh olmazsa aldıgın malı gorup ellemezsen takılırken bakmazsan suprızlerle yasarsın. Adam 200hp alsaydı motor kırılsaydı emın ol boyle bır konu acılmazdı
Ahmet
Ahmet bey ben sizi anladım. Siz burada başınıza böyle bir şey gelmemesi için gereken şeyleri yazıyorsunuz ama sizi yanlış anlıyorlar oysa ki yazdığınız şeyler gayet mantıklı.
yahu sen neyi kimi savunuyosun arkadaş hayret bişi sokim 200hp sine d motoruna adam 10 bin vermiş 2 bin lik mal çıkmış motordan belki okadar bile yok üstüne bide elinde kalmış sen hala hp derdindesin açık açık yaz bari kaanı suçlamayın bu olay tüketici suçudur bilinçsiz tüketici suçludur de tam olsun hayret birşey ya