User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: m class izmir nasil bilirsiniz

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence işinde ehliler , birtane benden (Denizli) 97 beyaz 5.20 almışlardı. Benden sonra jantlar aynalar tamponlar vs. ben ugraşmam mesela o kadar satacagım araç için. Bunlar hep aynı kalem yakışanı yapıp ugrasıp ekmeğine bakıyorlar. Ortada negatiflik bir durum bence yok.

Alacak olan baktırıp göstersin , tramerine baksın.Elbet sadece bu araçlar için değil nereden kimden alıyorsa , Para sokakta kazanılmıyor.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde ben de ilanlarda görüyorum Mclass başlıklarını hep e39 . Zaten 30'un üstünde fazla ilanları yok adamların , tertemiz e39'ların piyasa fiyatı günümüzde belli ellerinde ki arabalarda fiyatlardan yola çıkarsan az çok tahmin ettiriyor yine de güzeldir diye düşünüyorum
    imzasız..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic dikkatimi cekmemisti de simdibakti 13 ilani varsa 12 si 5 kasa zaten araclarla oynanmis olsada pert gibi durmuyo zaten bakilip kontrol edilip alinir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabaların km lerinden şüpheleniyorum sadece kazasına pertine motoruna bişey diyemem yanlız arabaların farları stopları ön arka tamponları aynaları jantları hep yan sanayi parçalar ama rakamları piyasadan uygundur bunları kafaya takan olmaz vs arabalara iyice baktırıp alınır çift vanoz sadece 99 ve üzeri e39 larda var alt modellerde yazsada çift değil tek vanostur. birde e39 da benim için en önemli şey fabrikasyon deri döşemeleridir çünkü kralı gelse orjinali gibi yapamaz e39 unkini bidaha kolay kolay

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaların km lerinden şüpheleniyorum sadece kazasına pertine motoruna bişey diyemem yanlız arabaların farları stopları ön arka tamponları aynaları jantları hep yan sanayi parçalar ama rakamları piyasadan uygundur bunları kafaya takan olmaz vs arabalara iyice baktırıp alınır çift vanoz sadece 99 ve üzeri e39 larda var alt modellerde yazsada çift değil tek vanostur. birde e39 da benim için en önemli şey fabrikasyon deri döşemeleridir çünkü kralı gelse orjinali gibi yapamaz e39 unkini bidaha kolay kolay

aynen katılıyorum kendi deri koltuklarının kokusu olmasa e39 olmaz benm gözümde

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    E39 daki deri nin on kat iyisinide yapan ustalar var.. neticede iş derinin kalitesiyle orantılı arabanın markasıyla değil..

firmayı tanımam etmem bir yorumda yapmam ..

sadece genel olarak yazıyım umarım bir gün restarasyon üstüne çalışan galeriler açık açık "araçlarımızı ağır hasarlı pert kayıtlı olmadığı sürece alıp sizler uğraşmayın diye restorasyon ve modernize'yide biz yapıp yeniden sizlere satışa çıkartıyoruz" dese bence şu ilanlardaki çok temiz, bundan temizi yok, türkiyede tek, dünyada tek, v.b gibi ilanlardan çok daha samimi içden olur. müşteride kazanırlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E39 daki deri nin on kat iyisinide yapan ustalar var.. neticede iş derinin kalitesiyle orantılı arabanın markasıyla değil..

firmayı tanımam etmem bir yorumda yapmam ..

sadece genel olarak yazıyım umarım bir gün restarasyon üstüne çalışan galeriler açık açık "araçlarımızı ağır hasarlı pert kayıtlı olmadığı sürece alıp sizler uğraşmayın diye restorasyon ve modernize'yide biz yapıp yeniden sizlere satışa çıkartıyoruz" dese bence şu ilanlardaki çok temiz, bundan temizi yok, türkiyede tek, dünyada tek, v.b gibi ilanlardan çok daha samimi içden olur. müşteride kazanırlar..
    Mantıklı aslnda hatta alanında tek olabilir. Mesela bu m class izmir i aradm 10 tane 5 kasa var suan elimde diyor. Kendi 5 kasani götürsen 3 liraya yapsa verse mesela hoş olur. Bide bizde bu tarz işler yapanlara hep sahtekar gözüyle bakma potansiyeli var. Gidip görücem hafta başı inşallah bi 528 buldum bu arkadasta.
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıştan arabaları tertemiz görünüyor ama içini bilemem ünal turan2 versiyonuda olabilir

savran murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu aracı satanlar bana yakın bir mevkide oturyor, daha önce 1-2 araçlarına talip olup bakmıştım fiyatta anlaşamamıştık, piyasadaki emsal arabaların içinde çok daha gösterişli arabaları bu bir gerçek ama şunuda unutmamak lazım alacağınız araba 15-16 yaşında araba olacak dolayısıyla da hatasız kusursuz sıfır araba emsali birşey beklemeyin mutlaka hataları kusurları olacak hatasız ksurusuz olan E39 lar 40 binden başlıyor, özellikle BMW için konuşuyorum bu arabalar gösterişli arabalar araba dıştan güzel görnüyor ve albenisi varsa motor ve şansumanında da sorun yoksa bence boyayı değişeni çokda sorun etmemek lazım

giunti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandır e39 aradığım için bunların araçları genel de denk geliyor araçları orta halli cinsten güzel parlatıyorlar içini dışını işten de anlıyorlar bence hataları her araca büyük jantlar takıp çakma tampon, ayna falan kullanmaları orjinalliğini fazla bozmadan orjinal jant ve yayla güzel görüntüler çıkan e39lar da yapsalar daha başarılı olurlar. Fiyatlar makul, sattıkları araçları geri aldıkları da oluyor önemli olan sizin beğenmeniz detaylı baktırıp durumuna göre almanız.

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanlara göz gezdirdim de gerçekten temiz 2-3 tane e39 var ..

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göz atmak isteyenler için;
    http://mclassizmir.sahibinden.com/

atakanakdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 3.18 ci almistik full stock tamponlarina jantlarina stepmesine kadar orjinaldi. Uzun suredir sıkıntısızda biniyoruz ancak diger araclari icin tabiki bisey diyemeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz hort olacak ama konu hakkındaki belirsiz yorumlar yerine gidip gördüğüm için net yorumlar yapacağım.

İstanbuldan izmir'e arkadaşıma araç almak için gittik.

Yaklaşık e39 7 tane araç vardı galerisinde istediğimiz aracı gördük dıştan araçlar kabul edilebilir olsada aynı mantık ile dizayn edilmiş motor ve iç aksam konusunda hiç bir aksamı tamir edilmemiş gerçekten yorğun olan araçlarla karşılaştık.

İç aksamdaki tek iyileştirme iç deri koltuk revizyonu bu revizyonda malesef çok berabat kalitede.

İstediğimiz araç zaten kötü çıkınca daha fiyatçada yüksek ele gelir bir araca yöneildik.

Aracı m class iki usta hariç hiç bir yere expertiz yaptıramam dediğini orada öğrendik bunuda kabul ederek istediği servise götürdük.

Almak istediğimiz araç giderken bile rolanti düzensizliğinden 2 kez stop etti olur küçük problemler dedik daha sonra usta baktı etti o arada usta zaten araca sorunsuz dedi ***** kendi yönlendirdiği yere expertize gitmiştik bu sırada aracı kendi gözümle incelediğimde aracın sorunları yazmakla bitmez.

Uzun lafın kısası galerinin 3 farklı arabasını çalıştırmakta bile zorluk çektik , hepsinin problemleri gırla saymakla bitmezdi her cevap 17 yaşında otomobiller normal cevabıyla karşılaştık

Mesai ve emek harcadık cabası cebimizdeki paramızı yollarda harcadik.

Bilgilerinize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık gerçekten daha güzel daha disiplinli çalışsalarda burada övgü mesajları dönse insanlar birbirine tavsiye edebilse

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni mantikla e36 alip kaliteli bi sekilde toplayp satsak para kazandirirmi acaba isciligini falan kendimiz yapsak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni mantikla e36 alip kaliteli bi sekilde toplayp satsak para kazandirirmi acaba isciligini falan kendimiz yapsak ?

Zannetmiyorum cikacak masraf çok olur kaldı ki araç sahipleri araçlarındaki masrafı bilip söylese dahi çok fiyat çekiyorlar Araçlara

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen hemen her gün önünden geçiyorum işyerimin arkasında dükkanları ara sokak gibi bi yerde kalıyor, işlek bir yer değil. Baya uğraşıyorlar yıkıyorlar cila atıyorlar sağını solunu söküp takıyorlar ne zaman geçsem 8-10 tane e39 görüyorum içeride hatta içeri sığmıyor sokaklara taşıyor . Ama arabalar enkaz yıkık falan durmuyor yakından detayllı incelemedim ama gelip gecerken aracımla yavaşlayıp bakıyorum sürekli kaza durumlarını bilemem tabi.
    İstediginiz bir araç varsa gidip yakından bakıp size resim vs atabilirim.
    Tayfun doğru söylemiş bende bi kaç defa denk geldim benzinlikte foto çektiklerine araçlarına baktırılıp alınabilir ilanlarda 33-34 yazdıkları için benimde dikkatimi çekmişti piyasının durumu göz önünde bulundurulduğunda kimin ne dediği önemli değil sizin içinize sinen ilan varsa İzmirde ki arkadaşlardan yardım isteyin bakan baktıran olur illa ki yardım edebiliriz sonrasında siz gelip görürsünüz aracı..
    ALLAH VAR GAM YOK..

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exclusive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zannetmiyorum cikacak masraf çok olur kaldı ki araç sahipleri araçlarındaki masrafı bilip söylese dahi çok fiyat çekiyorlar Araçlara
    Valla o da dogru ne is yapsak diye dusunuyirm hep kuru kuruya tamirden farkli olarak boyle degisik bisey dusundum ama o da tutmaz gibi e36 için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler