User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: JP egk20 deneme talebi..

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustadım ben denemecektim de araba depoya su dolmus bildiğin boşalttık artı yanyan gelmedik hiç zaten oyle bi deneeeeeeeeeeemedık durumu omadı artı e50 yakıtla araba yakamadı bujılerim kesmiş gece tolga aksakal abiyi aradım ulamadım 200sx bujileri taktık araba iyice sıctı zorlanmadan motor hortumu fırladı motor suyu sabah oldu bujıleri sokup atmak için sokerken baktım bujıler ılk ıksıı bildiğin boşda oda ayrı muamma

FAKAT SUNU YAZAYIM NEDEN DENEMDİN DEDİNDE BEN HARUNLADA BASMAYACAKTIM SORUN OLDUGU İÇİN SİZ LAF KONUSTUM DİYE GİTTİM AYIP OLMASIN DİYE EĞER İDDİAS IOLAN WARSA BASMADI GİBİ DÜŞÜNEN ARABANIN EKSIKLERİNİ TAMAMLAYIP UZAYDADA BASARIM BASMADI DİYEN WARSA YAZSIN BURDA

https://www.facebook.com/profile.php...otif¬if_t=like
    Bana hikmetinde ömüründe söylediği vtec yanına çok gelmiş denemek için ama sen yanaşmamışsın

Eg ile denemesinden sonra gerek duymamış olabilirsin o senin seçimin

Lakin o gece white ile denemesinden sonra kulağımıza gelenler çok ilginç denemeden geçen sizdiniz o aracı

Bitirince haber et tam eksiksiz olunca ömür denemek için can atıyor seninle
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla vtegin sahibi omur adam gibi aradi.adam gibi denedi.adam gibi tebrik etti...tilki diğer arkadaşlar gibi..
    Ben vtegi çok beğendim.elinize emeğimize saglik.
    White rs de güzel ama daha iyi olması lazim.
    Ancak bide egk20 var dediler kirmizi
    O neden denemedi?
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon tipki diğer arkadasslar gibi olcakti
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omurun gelip bana dediği;
    White rs ile yanastim benle deneme kabul etmedi...
    Omur bu şekilde soledi
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim bu aracla ilgili denemeden geçtik lafı kullanmadım hiç usta yanyana cokmu gelmişiz gerekmı duymamısız sen ınanıyormusuz o arabanın geçeceğine bu arada ömür araba sahibimi onu bile tanımıyorum bak sana video atıcam cektim bujıleri sokerken bildiğin yerinden cıkıkdı ve tolga abiye ulamadım diye e50 yakıta mecburen turbo 200sx bujısı taktık gevsekde kalmıs tm astra sinan takt ıvideou war sokerken o arkadasda kımse benı arasın yanyana gelmişizde basmamısız bana soylesin nerde olmus bu bu araba gecen gecelerde hatrı sayılır aracla nasıl yürüyebileceğini göstermişti dun geceyle alaksı yok yine diyorum laf konustum soz verdim gelirim dedim diye gittim 200sx bujıleri takılı bak albumude paylaştım yakıtla yolda elimizden geldiğince yapmaya calıstık ustamı bekletmemek için sözümüzü yemeyelim dedik sağolsun warolsun hıkmet ustam geldi bastık iyi oldu kotu oldu bastık gitti selametle vtecle denemedık diye bişey yok konu açalım yakın zamanda buraya ANAHTARINA basarım o arabayla laf kasarlıgı yapan kımse delıkanlıysa yazsın
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hikmet Gönül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla vtegin sahibi omur adam gibi aradi.adam gibi denedi.adam gibi tebrik etti...tilki diğer arkadaşlar gibi..
    Ben vtegi çok beğendim.elinize emeğimize saglik.
    White rs de güzel ama daha iyi olması lazim.
    Ancak bide egk20 var dediler kirmizi
    O neden denemedi?
    Dün bahadır başkan ile güncel ayarımızı yaptık baktık havada güzel camiadan sewdiğimiz hukukumuzun farklı olduğu abilerimizde gelmiş izmitten dedik bizde gidelim denemek için ama yolda giderken wasgatin tahliye borusunun azizliğine ugradık kaçırmaya başladı bi çare aradık ama olumsuz oldu bizde kimse atarımız olmadığı için bizi maruz görürler diye hikmet ustadan özür dileyerek ayrıldık lakin egk20 'li arkadaş yolda giderken yanıma yanaştı egzoz kaçırıyo dememe rağmen alaycı bi tawır ile wtec acarak yanımdan uZaklaştı plakası bende burda bu konuya yaptığı dawranışın sebebini yazmasını bekliyorum aksi takdirde direk plakasına deneme talebi acıcam
    Keyifli formlar
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim bu aracla ilgili denemeden geçtik lafı kullanmadım hiç usta yanyana cokmu gelmişiz gerekmı duymamısız sen ınanıyormusuz o arabanın geçeceğine bu arada ömür araba sahibimi onu bile tanımıyorum bak sana video atıcam cektim bujıleri sokerken bildiğin yerinden cıkıkdı ve tolga abiye ulamadım diye e50 yakıta mecburen turbo 200sx bujısı taktık gevsekde kalmıs tm astra sinan takt ıvideou war sokerken o arkadasda kımse benı arasın yanyana gelmişizde basmamısız bana soylesin nerde olmus bu bu araba gecen gecelerde hatrı sayılır aracla nasıl yürüyebileceğini göstermişti dun geceyle alaksı yok yine diyorum laf konustum soz verdim gelirim dedim diye gittim 200sx bujıleri takılı bak albumude paylaştım yakıtla yolda elimizden geldiğince yapmaya calıstık ustamı bekletmemek için sözümüzü yemeyelim dedik sağolsun warolsun hıkmet ustam geldi bastık iyi oldu kotu oldu bastık gitti selametle vtecle denemedık diye bişey yok konu açalım yakın zamanda buraya ANAHTARINA basarım o arabayla laf kasarlıgı yapan kımse delıkanlıysa yazsın
    Laf kasarligi yapan kimse ciksin soylesin deyince kimse cikip soylemez hikmet bile izmitten clio rs varmis herkesi bekliyormus diye geldi

sen aracini eksiksiz bitir sonra bahane uretme arac benim degil sahibi isterse tapusunada denersiniz

Lafla peynir gemisi yurumez clio rs de o vteci gecemez
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gece vtı ile yan yana white rs nerde gelmiş onu anlamadım ? ben görmedim şahsen ki white rs ufak sıkıntılar oldu bi sıkıntı oldugu belliydi zaten ayriyyetten şanzumanda sıkıntı oldu güzel denemelerdi maşşalh herkezin ayagına saglık white rs de çok hızlı ben çok begendim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laf kasarligi yapan kimse ciksin soylesin deyince kimse cikip soylemez hikmet bile izmitten clio rs varmis herkesi bekliyormus diye geldi

sen aracini eksiksiz bitir sonra bahane uretme arac benim degil sahibi isterse tapusunada denersiniz

Lafla peynir gemisi yurumez clio rs de o vteci gecemez
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün gece vtı ile yan yana white rs nerde gelmiş onu anlamadım ? ben görmedim şahsen ki white rs ufak sıkıntılar oldu bi sıkıntı oldugu belliydi zaten ayriyyetten şanzumanda sıkıntı oldu güzel denemelerdi maşşalh herkezin ayagına saglık white rs de çok hızlı ben çok begendim.
    bu ikinci hatam oldu buda son olsun ben e50 yakıtla ne dyno ne baska bişey gormeden bujılerim kesti bahane etmedim geldim taktı malakszı seyleri sırf hıkmet ustam adımı zıkretti diye araba kmde yaktı 2 mılyon tl saçma sapan ayarla ayar yapacaz diye 2 depo 200 tllık benzın harcadım baskıyı mıktım yenı sanzumanı anasını ağlattım arabanın motor motor hortumu fırladı zorlamakdan bana kalkmıs burda diyonizki sırf marka fanatikliğ iiçin yanyan gelmişinizde basmamıssın ben egosu olan biri olsam ustamı beklettim diye deposu su dolan arabayı boşaltıp arabayı calıstırıp oralara gelmezdim BU İŞLER PROFLUK istiyor sizler kadar eskı değiliz ama malda değiliz arabanın ne gittiğini biliyoruz az cok yine diyorum YANYANA GELİPDE BASMADIGIMI SOYLEYE NARKADAS YAZSIN BURAYA HARUN ARKAMDAYDI HEP HEP AMA GORDUYSE YAZSIN YOKSA BOŞA LAF KONUSULMASIN DENEMEK İSTEYEN O ARKADASA SESLENİYORUM warsa boyle bişey yaz yoksa özür dile doğru rs o vteci geçemez ama white rs değil rs geçemez ok konuyu uzatmıyorum goruseceğiz

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hilmi abi soyle dun benim disardan gordugumm vtex guzel eline saglik ama bu whte rs suan kotu biz en son gordugumuzde jr ile yalandan iki vites basmislardi tutunmustu o haliyle alakasi yok bu araba yuz guldurmedi cocuga cagriyada yuklenmeuelim elinden geleni yapiyo kotu niyetli degil atar yapmlari tabiki hos degil cunku niyr araban tam degilse atar yapmak dogru olmuyo dun bile biz iki kisi bizi yarim falan zor gecti yakit falan yapmislar ama araba belli sorunlar var biz zevkine bastik gercide makara yaptik ama dedigim gibi bu renocular pejocularin atar yapmasina gelemiyorim cunku sonra hep bahaneleri cikiuo olmuyo bana gore clio rs itb li 106 falan bunlarin bizi gecmeleri lazim teorik olarak ama bu sartlarda gelistiremezlerse zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ertugrul kanka gecmis olsun bu arada sana istanbul yaramiyo kanka bahadir abiye arkadaslarina coks sagolsinlar dun benim arabayla ugrastilar en azindan yolda rollingleri izliycek hale geldik bi kac kerede white rs le bastik oyle iki kisiydim tabi on koltugum takiliydi bide )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harun omurun aracini ben agir olmama ragmen surdugumde arac 3 4 boy daha iyi gidiyor ama ben musteri araclarini kullanma taraftari degilim herkes kendi aracini kullansin kendini gelistirsin istiyorum
    Sahibi bunu bahane etmiyor ben bukadar suryorum diyor ve inan bu camiada gorup gorebilcegin en mutevazi adamlardan 1 tanesi omur hic yalanida olmaz dedikodusuda bahaneside o bana telefonda ben onun yanina gittim denemek icin ama o yanasmadi dedi ben ona inanirim
    Cunku bu arac jr ve senle bastiginda 1.6 vtecten kotu yaptilar cagri benim dukkana gelip kendisi soyledi bir 106 ile denemesi iyi olur diye kucumseyen kendisi
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebookta yazilanlarla Techturkeyde yazilanlar keske birbirini tutsa
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertugrul kanka gecmis olsun bu arada sana istanbul yaramiyo kanka bahadir abiye arkadaslarina coks sagolsinlar dun benim arabayla ugrastilar en azindan yolda rollingleri izliycek hale geldik bi kac kerede white rs le bastik oyle iki kisiydim tabi on koltugum takiliydi bide )
    Sorma kanka yaa walla dün gece biZe denemek nasip olmadı
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harun omurun aracini ben agir olmama ragmen surdugumde arac 3 4 boy daha iyi gidiyor ama ben musteri araclarini kullanma taraftari degilim herkes kendi aracini kullansin kendini gelistirsin istiyorum
    Sahibi bunu bahane etmiyor ben bukadar suryorum diyor ve inan bu camiada gorup gorebilcegin en mutevazi adamlardan 1 tanesi omur hic yalanida olmaz dedikodusuda bahaneside o bana telefonda ben onun yanina gittim denemek icin ama o yanasmadi dedi ben ona inanirim
    Cunku bu arac jr ve senle bastiginda 1.6 vtecten kotu yaptilar cagri benim dukkana gelip kendisi soyledi bir 106 ile denemesi iyi olur diye kucumseyen kendisi
    küçüksemekmi inanclı adamsın yemin edermisin senle biz bu arabanın konusunu jr ile denediğinde konusmustuk kı be ndaha jr ile basmamıstım sanırım nasıl küçümseyeceğim bilmediğim arabayı onuda yaz

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun anlamsiz bir gece oldu polis sikintisi soguk araclarin sikintisi derken gece saat 3:30 oldu sadece white rs yarimyamalak eg ile basabildi sikintilari bitmedi geldi zaten mars yok fln filan var bi talihsizlik ama cozulur ins bu islere kusmemek lazim daha iyi bir vakit zaman ayirildiginda daha iyi olucaktir bence o vti evet iyi gidiyor emege saglik ama tam kondisyonunda bir white rs i gecemez sahsi fikrim kimse yanlis anlamasin hikmet ustaya massallah asker carsi izninde gayet iyiydi harun zaten ucana kacana go ama su sensoru degiste kafamiz yerine gelsin kadran bi 150 bi 200 de hahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladim abicim vtex ben cok begendim dunde kendisine soyledim oda benim gibi omur herkesle dneerim demesi cok guzell bizde deniycez onla zevkli olur diue dusunuyorum ama kimse kimsenin arabasini kucumseyemez. Suan o vtex 106 larlada dener bence herkeslede dener pilotajinida gelistirir denerler bidaha isallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selcuk_RoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun anlamsiz bir gece oldu polis sikintisi soguk araclarin sikintisi derken gece saat 3:30 oldu sadece white rs yarimyamalak eg ile basabildi sikintilari bitmedi geldi zaten mars yok fln filan var bi talihsizlik ama cozulur ins bu islere kusmemek lazim daha iyi bir vakit zaman ayirildiginda daha iyi olucaktir bence o vti evet iyi gidiyor emege saglik ama tam kondisyonunda bir white rs i gecemez sahsi fikrim kimse yanlis anlamasin hikmet ustaya massallah asker carsi izninde gayet iyiydi harun zaten ucana kacana go ama su sensoru degiste kafamiz yerine gelsin kadran bi 150 bi 200 de hahahaha
    kanka hahaha sorma bende delirdim ona halletcem hemen onu yaaa acemi gibi oldu erken attim hep vitesleri sasirdim kimyam bozuldu )) kadran onemliymis yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selcuk_RoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk sen harunun arabadaydın geçtim ya geçilmeyi geçmeyi ben en yavasım tamam benı vtecle yanyana gordunmu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler