User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Şehir içi günlük araç tercihi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    i30 un ikinci elide serviside üzmez o konuda kafanızda soru kalmasın 2009 dan beri hyundai simdide kia kullanıyorm(bneimde kiaya para vercegim aklıma gelmezdi ama gorunen gibi degil hiçbirşey) tam para çokomel araçları. otomatik ve dizelinden düsündügünüzü var sayarak yazıyorm 7 7.5 diyen arakdas dogru demiş hatta +/- 0.5 litre diyim(ben manuelle 6-6.5 arası kasmadan etmeden) şehir içinde oyle gezer tabi uzun yolda düşüyor. tork konvertorlü sanzıman eseri olarak gorebiliriz dsg gibi ikinci senesinde elimizde kalacak korkusu yasatmaz. 5kişi sıkış tepiş olmadan uludağa gittim geldik hiç sıkıntı yaratmadı ne arkada oturanlara nede bagaja sıgarmı sıgmazmı hepsini aldı valla
    1881 - 193

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 a eğer bir sıkıntı çıkmaz ise hafta sonu hem görmeye hemde test etmeye gideceğiz hayırlısı ile, ondan sonra net kararı vereceğiz. Bilgi aydınlatıcı ve güzel olmuş , Teşekkürler

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben fluance alacak olsam düşünürdüm , hem de çoook düşünürdüm ve vazgeçerdim sonunda Sen neden düşünmeden alırdın ?
    Bir dönem sahibi oldum.Şehir içi şehir dışı 20000km yol yaptım.Aracım dynamique paketti, full+full olarak tabir edilen kadar olmasada doluydu.Yakıtı, yürürü, oturma pozisyonu, bagajı, rahatlığı bence çok çok iyiydi.Bir an olsun pişman olmadım hatta kar ederek sattım.O yüzden düşünmeden alır binerim Fluence için ön yargım yok yani

Aracım buydu

#eksikpazar

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I30 a onyargiyla yaklasirdim. Bir arkadasimin babasi ona surpriz olsun diye almis getirmis. Birlikteyken hep ben kullaniyorum. Hyundai hakkindaki butun onyargilarimi yikmis bir arac. Kaliteli ve iyi yol tutuyor, frenleri ve cekisi gayet hos. Ben bunlari boyle bilmezdim. Cok guzel arac.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir araç evet bizzat kendim de kullandım fakat arkadaş ve ablası kullanıcağından dolayı düz otomatik olması ve hb olması ( ufak araç ) bakımından i30 gibi düşünülüyor
    Güzel yaklaşım ve bilgi için teşekkürler, hafta sonu hyundai i30 a bakmaya gidicez nasipse

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Seat Toledo, Skoda Rapid ve ya Rapid Spaceback TDI-DSG bence güzel seçenekler.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 la polo aynı sınıf değil karşılaştırmanız yanlış. 308 hdi golf tdi lere bakın bence.
    Severmisin alev saçan arabayı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler