son günlerdeki düşüşüyle ,,benzin
Teşekkür ederim İrfan sağolasın. Allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin.
Mami abinin 106 ile 35 li subaru ile yürümesi geçen senemiydi ?
Keza mehzent s2000 Ankaradan dookan golf gti ile 10 dakika yazışma sonrası rollinge çıkmaları.
2014 rollingine 106lar damga vurdu bence. Gerçi son bi kaç aydır white typer coşturdu ortalığı![]()
İlk yarısı hayatımın en kötü zamanıydı. Psikolojik olarak tamamen tükendiğim bir haldeydim.
2. yarısı ise toparlanma süreci oldu psikolojimi düzeltsem de durumlar eh işte. eğer okul bu sene biterse 2015 in ikinci yarısı gerçekten farklı olacak.
Sen korsan taksisin diyerek yanında kız arkadaşı varken arabası bağlanan biri vardı. Yılın En Şanssız Adamı olarak tarihe geçer.
Ceaser's M5 di iptal oldu galiba o
2014 yılın fotosu yine Ceasar reyizden sola yatırdım temalı çalışma
2014 yılın capscisi tabiki Koray Xor
kayıplarda var tabi ozellikle evliler Muştu - Yavuz - Özgür - Kaan (Elidor) - Boost Up
2014 değilde bence tüm zamanların en bomba konusu zamanında hatırlayan vardır Doruktan gelmişti: bilmem neremden bilmem nereme agrım var napmam lazım
Esmotor 997 TT ve Ozan Suzgun 997 TT Unlim 500+ unutmamakta lazım.
1881 - 193∞
yılın en iyi olayı bence 997 TT Unlim 500+ katılması, burdan taaaa rusya ya gidip orda yarışıp geri döndü gerçekten inanılmaz bir olay,
yılın konusu ppr'dir bence çok konuşuldu gerçekten...
yılın maçı almanya brezilya 7-0 ( iddada iyi para kaybettim ondan hiç unutmuyorum :-) )
yılın süprizi benzin ve motorine gelen indirim :-)
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
Yılın unutulan arabası 1.6 VTI, Sükse yapanı 1.4 TSI
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Kızlarla cluba gidicem, ne giyeyim diyen bir tip vardı.. O adaydır yılın "en" lüzumsuz üyesine..
sonra yetmedi, aynı akşam seneler önce ölmüş birinin olacağını iddia etti
yine yetmedi bizlere sanayide bira içen 40 barzo dedi..
kırmızı, iki kapılı üstü açık spor arabası olan arkadaş burada mı? Arabasını kıskanıyoruz)
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)