User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 38 rs 116 kayseri

ersandeniz
    Misafir
    bence aracı satmak isteyen kişinin ayıbını kapatmaya çalışıyorsunuz.. içinizdeki sahtekarları temizlemezseniz, fırsatını bulan herşeyi söyler. Madem o kadar delikanlı kayserililer, ilanda düzgünce yazar vatandaş bu saatten sonra..
    forum yönetiminin yerinde olsam forumdaki satılık ilanının altına bu konunun adresini de eklerim, bakan ona gore bakar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç eski aracımdır, iyn rs ibrahim, slc selçuk, alper hocam, ve clio rs le ilginen bir çok kişi beni tanır.
    Titiz temiz binerim araçlarıma ve En ufak paradan kaçmadan araç yaptırım.
    Kayserili olmaktanda memnunum, hiç olmazsa ebesi dedesi nereli olduğu belli olmayan büyük şehirlerde yaşayan insanlardan değilim, 7 kuşak Kayserinin merkezindenim.
    Tanıyanlar çok iyi bilirki bir yalanım bir dolanım olmaz, söz vermek g*t vermeye benzemez der işime bakarım.
    Aracı satma sebebime gelince tek tek isim vermicem saygımdan ama dükkanı tezgahı olan tanınan insanlarla aracıma 11ay süren beyin TAKAMAMA ayar YAPAMAMA maceram oldu,
    çektiğim rezilliğin gördüğüm üçkağıt ve kahpeliğin dibi bucağı olmadı Ankarada,
    Arabadan soğudum artık söktüm beyini, yaptırdığım insanlara lanet ettim, aracı sattım.
    Konuya geleyim Araç için bizede telefon edildi komple boyalı olduğunu sol ön kapı menteşenin ordan darbesi olduğu, ama ne önden ne arkadan kazası olmadığını söyledim.
    Yürüyeninde motorunda en ufak sıkıntı olmadığını söyledim. Halada sözümün arkasındayım benlik bir durum olmamasına rağmen.
    Pazarlığın bittiği rakamdanda bilgim war ve bu kadar emek para harcanmış bir araca fiyat oldukca makul tutulmuş (bence)
    İyice araştırıp gelseydin kardeşim ozaman araç almaya,burda genel konuşup b*k atmanın bir manası yoktur ve Kayseriliyi genelleyemezsin sonuç olarak.
    moruk senin ecu maceran arabadan soğuttu sendeyken iyiydide yukarıdaa yazdı msenden sonra sıkıntı olabilirmi kaza yapmıs diyordu rsci bi kardeşmiz ne kadardoğru bilemem
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

savooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aracı yakından takip eden biriyim aracı cok iyi fiyata almaya gelip sonra tekrar fiyatını kırıp o fiyatı onaylamayan arkadaşımın arabasını kötülüyorsun! kötülemeklede kalmayıp bizim ata mirası şehrimize genelleme yapıyorsun! sen piyasadaki rs leri tek tek ara komple boya olmayanı istisnadır! boyasız olmayanı bul onu öldüm parasına al! burda sahtekarlık yapılıyor gibi cümle kuran arkadaşlar laflarına dikkat etsin. rs in sahibi yakın arkadaşımdır senin 1.4 is honda parasını teklif ettigin rakamların 5 katı maliyeti var o kadar para harcadılar. Sana komple boyalı bilgisi verilmesine rağmen geldin öldüm parası teklif ettin oglana onlarıda yazsaydın arkadaşım. ben özelden numaramıda yazarım beni araya bilirsin! forumdaki arkadaşlarada söylüyorum biri bişey diyince herkes inanıyor arabanın komple boyalı oldugunu bile bile gelip öldüm parası teklif edip sahtekarlık yapanların arkasında durun. konu açık ve neT bir mal var iyi veya kötü bişey denilir ama fiyatını öldürüp alamayıp konu açmak acizliktir.
    2. vites 60 üç korna

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ersandeniz hala madem düzgün kayserililer deyip durma genelleme yapma diyoruz. Araç sahibi düzgün bi insan bilse söylerdi tekrar arayım sorun gerekirse. Arabaya öyle yazmış ama gelen adam öğrenmiş komple boya olduğunu sembolmü alıyprda geliyor ozaman uyanıklık yapıp gelip öldü parasına almak isteyip aracı bokluyor adam anlaşsalar şimdi çiçekti araba
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

GRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence aracı satmak isteyen kişinin ayıbını kapatmaya çalışıyorsunuz.. içinizdeki sahtekarları temizlemezseniz, fırsatını bulan herşeyi söyler. Madem o kadar delikanlı kayserililer, ilanda düzgünce yazar vatandaş bu saatten sonra..
    forum yönetiminin yerinde olsam forumdaki satılık ilanının altına bu konunun adresini de eklerim, bakan ona gore bakar..
    madem ilanı bu kadar inceledin orda degısen durumu belırtılmış buraya geldıgınde değişen konusunda bı degısıklık yasanmamıs da 14 yasındakı arabada tavan da boya cıktıgı ıcınmı araba bu kdar kötülenmiş kimsenın ayıbını örtmek gibi bir çabam yok yanlız sahtekarlıkla insanları suclaman için elinde net kanıtın olması lazım olmadan bu hareketı yapmanda senıın kısılık problemın .
    Anlayamazsın ......

Resul911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracı ve şehri boklayan adamlar, bu kadar çok biliyorsunuzda niye geliyorsunuz ? Öldüm fiyatına almaya çalışırsan, Rs değil sana bisiklet bile vermezler KAYSERİ de.
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ersan buraya gelen arkadasın yandaşımısın sen? adam komple boyalı oldugunu bile bile gelmiş
    pazarlıgın üstüne fiyatı kırmış daha sonra 500 lira harcadımda param gittide magdur oldumda.? bir kere istanbuldan direkt kayseriye ucak var neden arakdas ankarada inmiş? birde siz nasıl oluyorda içinizdeki sahtekarlık diyorsunuz?? genelleme bir tabir kullanmaa ! arabayı alamadılar uygun öldüm parasına konu sahtekarlıkmı oldu o ?
    2. vites 60 üç korna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsenin ayıbını kapatmaya çalıştığımız yok. Adamı tanıyoruz ilanda hala bel altı boyalı yazıyor girip düzeltmemiştir. Bu bende bisürü araba sattım kimseye daha yalan dolan bişe demedim. Araba köyü değil yazılan kadar burda ilan sahibi bel altı yazmış komple boya varmış bilse söylerdi. Kimse anam babam değil ne diye kayırıyım ne diye avukatlığını yapıyım. Ama iş genellemeye gelip arasına bende giriyosam. Milletde adam gibi konuşacak şehri genellemeyecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar araci ben cuma gunu hayirli olsun dedik pazartesi gunude alacagim insallah bu piyasada yeni degilim az cok bilirim arti aracta murat tosun ve emrullah ustanin emeklerini cok iyi biliyorum isteyen istedigini konusabilir

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taraflardan hiçbirini tanımam Kayserilisin odur budur muhabbetine de karışmam ama forumda yeni akım haksız tarafın tanıdıklarının biranda dolup diğer tarafı bastırmaya çalışması heralde? Herşeyi geçtim ilana neden komple boyalı yazmıyorsunuz da ilan bel altı boyalı telefonda arayınca komple boyalı deniyor olurda biri sormazsa ver öyle gitsin mantığımı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taraflardan hiçbirini tanımam Kayserilisin odur budur muhabbetine de karışmam ama forumda yeni akım haksız tarafın tanıdıklarının biranda dolup diğer tarafı bastırmaya çalışması heralde? Herşeyi geçtim ilana neden komple boyalı yazmıyorsunuz da ilan bel altı boyalı telefonda arayınca komple boyalı deniyor olurda biri sormazsa ver öyle gitsin mantığımı ?
    Benim en yakın arkadaşımda olsa varsa bildiğimi söylerim rs in sahibi komple boya olduğunu biliyoda söylemiyosa haksız orada sıkıntı var. Benim takıldığım nokta neden kayserililer oldu. Gelen adam aratmış burda sahiplerini atabayı sormuşlar komple boyalı denmiş zaten ozaman niye geldi diyorum amaç neydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldan gelip ankraya iniyor vatandaş orda aracı sordurtuyor! burda tanıdıkları vasıtası ile aracın komple boyalı oldugu konuyu açan arkadaşa söyleniyor! arkadaş geliyor kayseriye öldüm parası teklif ediyor ! aracı alamıyor gidiyor
    memleket şöyle sahtekarlar şunlar bunlar! varsa bi ortada yanlış düzeltilir
    aracın sahibi tavanda boya oldugunu bilmeden yazmış ki araç hakkında bilgi alan herkese söylemiştir kendisi götürün gösterin içinize sinmezse almayın demiş! gelen vatandaşa SORUM bu sen komple boyalı oldgunu bile bile geldin neden böyle gündem yaratıyon! ordan 3 -5 arakdaşta cıkıyor sahtekarlar sunlar bunlar ALLAH kimseye o fırsatı verdirmesin ordan gelecek 3 kuruşuda yedirmesin anlamsız boş muhabbet yapmasın kimse.! adam yürüyen araba arıyor vay tavanında boya var muhabbeti yapıyor ! hem yürüsün hem boya olmasın hem öldüm parası olsn ! olur oda olur
    2. vites 60 üç korna

ersandeniz
    Misafir
    Ben kimseyi tanimam etmem.. ama boyali parca eksik soyleniyorsa bence sahtekarliktir.. kimin yanci oldugu yazilanlardan belli..

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim en yakın arkadaşımda olsa varsa bildiğimi söylerim rs in sahibi komple boya olduğunu biliyoda söylemiyosa haksız orada sıkıntı var. Benim takıldığım nokta neden kayserililer oldu. Gelen adam aratmış burda sahiplerini atabayı sormuşlar komple boyalı denmiş zaten ozaman niye geldi diyorum amaç neydi.
    Hocam kayserililer diyenlere aldırma kendinden eminsen he deyip geçeceksin,yalnız kendinde belirttiğin gibi arabanın söylenmeyen kusurları var ise problem var demektir,konuyu açan şahısta şunu belirtti,biz taaa kayseriye geldik telefonda kusurları söylenmedi.
    Ayrıca uzun süredir crs biniyorum,bir çok parçasını aldım sattım,arabaya ne kadar iyi bakıldığı tabiki önemli,sıkıntı olan var olanın söylenmemiş olması.Kendi aracımın değişenleri var,boyaları var,ama satacağım zaman alıcak adam 1km öteden bile geliyorsa kusurunu bilmeye hakkı var.
    Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hala anlamis degilsin sanirim, yazmiyosunuz ne demek? 3-5kisimi aciyor bu ilani eski aracim oldugu icin ben arandim ve herseyini soyledim. Durum ne olursa olsun genelleme yapamazsin, bizde ne o. Cocukluklari yasadik baska sehirlerde genelleme de yapmadik. Umarim anlatabildim

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk senin ecu maceran arabadan soğuttu sendeyken iyiydide yukarıdaa yazdı msenden sonra sıkıntı olabilirmi kaza yapmıs diyordu rsci bi kardeşmiz ne kadardoğru bilemem
    Bendede benden sonrada kazasi olmadi aracin araci aldigimda komple boyaliydi, sol kapidada darbesi olmus bizden once bizde bu sekilde aldik. Sorun sadece kayserililer olarak nitelendirilmek. Yillardir arac alir satarim biriside ciksin desin yalan soyledi su konuda die, ne kimseye yalan soyledim nede bir ticaretimde bir eksigim oldu. Kayserililer dendigine canim sıkılıyor.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevap yazmak isterdim de okadar vaktim yok telefondan giriyorum, ersandeniz adli arkadasin yazdiklarini oku. Benim yorumum bunun aynisidir. Atarli giderli yorum yapmanin bir anlami yok. Var olan gercekleri ilana yazmamis demekki o arkadasin, burada insanlar madur olmus. Konuyu actigin icin arac sende sandi herkes. Soyledin, benim degil dedin bitti gitti.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kayserili genellemisine katilmiyorum, cok temiz 10 numara arkadaslarim var kayserili. Arada istisna heryerden cikiyor.

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı savooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben aracı yakından takip eden biriyim aracı cok iyi fiyata almaya gelip sonra tekrar fiyatını kırıp o fiyatı onaylamayan arkadaşımın arabasını kötülüyorsun! kötülemeklede kalmayıp bizim ata mirası şehrimize genelleme yapıyorsun! sen piyasadaki rs leri tek tek ara komple boya olmayanı istisnadır! boyasız olmayanı bul onu öldüm parasına al! burda sahtekarlık yapılıyor gibi cümle kuran arkadaşlar laflarına dikkat etsin. rs in sahibi yakın arkadaşımdır senin 1.4 is honda parasını teklif kettigin rakamların 5 katı maliyeti var o kadar para harcadılar. Sana komple boyalı bilgisi verilmesine rağmen geldin öldüm parası teklif ettin oglana onlarıda yazsaydın arkadaşım. ben özelden numaramıda yazarım beni araya bilirsin! forumdaki arkadaşlarada söylüyorum biri bişey diyince herkes inanıyor arabanın komple boyalı oldugunu bile bile gelip öldüm parası teklif edip sahtekarlık yapanların arkasında durun. konu açık ve neT bir mal var iyi veya kötü bişey denilir ama fiyatını öldürüp alamayıp konu açmak acizliktir.
    Komple boyalı oldgu soylenmedi bel alti temızlık boyası var denıldı bana 10 000 desin alırsam oyle adamdan adam degilim adam yalan dolan doku arabada macunlar patlamıs tavan komple macun ıkı kapı ıcıde islemli sase bozuk camurluklar oturmamıs. Ama bize soylenen bel altı temızlık boyası var macun yok resimde neyse o .kusura bakma bana bilmiyorum denıldı bilmiyorsa ben bildim biliyorum gordum madem arkadas cok dogru bilsem soylerdim diyor brnde aydınlatıyorum ınanmayan baksın gidip bos lafa gerek yok .
    //M POWER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler