3 yılda bir laptop eskitmekten sıkıldığım için mb pro aldım, huzura erdim.
Kilitlenme yok, ısınma yok, fan sesi yok, virüs yok, çökme yok..
Printable View
3 yılda bir laptop eskitmekten sıkıldığım için mb pro aldım, huzura erdim.
Kilitlenme yok, ısınma yok, fan sesi yok, virüs yok, çökme yok..
packard bell easynote tj75 kullaniorum i5 islemci 6gb ram 1gb ekran karti var.. her istedigim oyunu oynadim bugune kadar.. garanti bitmeden 1 ay once gonderip temizlettim hala canavAr gibi. win8 e degecince iyice kendine geldi
Oyun çok oynıcam dersen MONSTER laptoplara bak ama bence çok taşınabilir cihazlar değil. Macbook her şekilde sizi 3-4 sene götürür ve kafanız bayada rahat olur(ufak tefek oyunları açar ama öyle battlefield falan beklememek lazım) :) macbook air içinse biraz bekleyebilirsiniz retina display leri gelicek ciddi fark var şuanki air ekranıyla retina displayin.
Çok iyi cihaz lakin tipini hiç beğenmiyorum o yüzden monster düşünmüyorum.teşekkürler.
hali hazırda msi gx633 sahibiyim msi da düşünmüyorum.teşekkürler.
pro retina mı yoksa düz pro mu ? Az da olsa oyun performansı nasıl ? 13 inc iki kişi film izlemek için çok mu küçük geliyor ? Teşekkürler.
Başka modeL düşünmüyorum, teşekkürler.
macbook air i eledim. Lenovo ve pro retina arasında kaldım. Ekran çok mu küçük gelir emin olamıyorum. Teşekkürler.
benim ki pro retina. 15.6".
açıkcası oyun işini ps4 te hallediyorum. mac te oyunu hiç denemedim.
Anladım ben az da olsa oyun oynayabilmek istiyorum zaten çok boş vaktim olmuyor oyun için ama yarım saatte olsa böyle kasilmadan takır takır oynamak isterim :)
Yaklaşık 1 senedir macbook air kullanıyorum..
Windowstan sonra çağ atlatır. Çok stabil.. 1 kere bile hata verip abuk subuk işlem yapmadı.
Şarjı desen saatlerce gidiyor.
Çok ince, çok hafif.. Diğer laptopları elime alınca kalas gibi geliyor.
Stabilite konusunda şüphem yok lakin diğer tarafta 16gb ram 4gb gtx860 GeForce ddr5 ekran kartı var. :(( beynim ağrıdı düşünmekten.
bilgisayar işi çok karışık yaa.. neyden ne çıkacağı belli olmaz.. arkadaşlarımda casper,hp,samsung gibi cihazlar vardı benimkinden önce tırtladı.. Toshiba kullanan arkadaş 7 yıldır format atmamıştır bu konuda kendisine inanırım :D onun cihazı hala tıkır tıkır çalışıyor :D
filmde izliceksen 15.6 falan olması daha iyi olur detayları yakalarsın film izlerken o arkadaki ne ya diye içine girmezsin ekranın.. büyük ekran candır :)
Ben mac pro retina 13" kullanıyorum. Genelde sadece iş için ama pek film izlemiyorum, mac de izliceğim zamanda hdmi çıkışı mevcut retinada("Sadece retinada mevcut eskilerde yok.") direk kabloyu takıp tv ye veya monitöre veriyorum. Mobil açısındna en iyi boyut bence 13". Oyun olarakta çok lazımsa düşük ayarda League of Legends falan oynatıyor. Windows olarakta 14" dell vostro var. Onuda tavsiye edebilirim. Mobil olarak fiyat performans da üst seviye Aldıktan sonra birtek SSd takıp yola devam edilir :D
Mobil olması hiç önemli değil benim için, her yere araba ile gidiyorum en fazla çantası ile 1 dakika yürüme mesafem olur.Sanırım lenovo alacağım. Çünkü yatarak film izlemeyi seviyorum.
Toshiba P50B117 ye bakabilirsin düşündüğün rakamlarda mediamarktan alırsan 5 yıl garantili alabilirsin kampanya var acer v17 nitro bakabilirsin black edition 17.3'' oda aynı rakamlarda
marka değilde kullanılan malzemelerin hızları kapasiteleri ve kulanılan malzemelerin markaları önemli olan unsurdur
yanı bu yazdıklarımı bı araya getıren markanın pekde bı onemı yoktur
barındırdıgı malzemeler bu ozellıklerı tasısında markanın adı commando06 olsun al
bunları bılıyosundur belkı ama ben belkı bılmıyorsundur kısmına sıgınarak yazdım bunları
Söylediklerinize katılmakla beraber marka ile ilgili durumum yetkili servis ve satış sonrası hizmetleri içeriyor.Lenovo nun ozellikleri ve kasa tipi çok hoşuma gitti yoksa gözü kapalı marka istesem apple alır çıkarım.teşekkürler.
şimdiden hayırlı olsun 3g li tablet hediyesi var lenovolarda bugun başladı kampanyası onuda almayı unutmayın
Teşekkürler, tableti alırım :) inşallah tablet verip laptops fiyatını yukseltmezler.
Lenovo y50 serisini aldım dediğim gibi fiyatı 100 lira arttırıp yanında tablet hediye ettiler.Belkin çanta aldım birde çok hoşuma gitti :) henüz kutusunu açmadım kullandıktan sonra yorum ekler bilgi veririm.Yardımcı olan her forumdasa çok teşekkür ediyorum.
Yarın retinalı model apple macpro 128gb ssdli mgx72tu alacağım
devamlı lol oynayan birisiyim, win7 kullandığım iyi bir masaüstü bilgisayarım var
bilgileri aktarırım oyun ile alakalı