hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan
Printable View
hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan
MGX82TU/A modelini aldım , kullanıyorum. Alet inanılmaz hızlı , 7-8 saniye dolmadan restart atabiliyor. Kapanması max. 1-2 saniye falan. İlk mac tecrübem oldu. Lol yüklüycem en kısa zamanda, yorumlar gelecek şuana kadar herşey gayet mükemmel işliyor.
ben yüklemeyi denedim beceremedim ya lol u yükleyince mesaj atar acaba rica etsem :D
Monster abra a5 1.1.2 siparişi verdim. Monster tip olarak kötü ama fiyat performans olarak kesinlikle rakipsiz. Bakalım makine elime ulaşsın hele. O paraya tulpar t5 alınırdı bence.
Asus n550 jv fiyat bakımından sizin dediğiniz seviyede ama 3.2k ya lenovodan daha iyilerini bulursunuz malzeme kalitesi kötü olur lenovonun wifisinin yetmediği yerde asus çatur çutur çeker lenovo plastiktir asus aliminyum kasa vs vs kalite yönünden asus diyorum
Öncelikle cihazı aldım plastik değil alüminyum :) bir markayı övmek için diğerini kotulemeye gerek yok.Lenovo donanım olarak gayet kaliteli ve yeterli. Bunları söyleyen kişinin asus ve msi gaming laptop u da mevcut.Bunu lütfen göz önünde bulundur. Asus ve Lenovo nun üstün olduğu yanlar var ve ben seçimi lenovo dan yana yaptım. İnşallah pisman olmam.