cabrio'dan sonra coupe sedan sarmayabilir . madem e36 yı seviyosun . kasası düzgün bi e36 bul baştan sona restore et . bırak çakal desinler e36 cabrio candır .
![]()
cabrio'dan sonra coupe sedan sarmayabilir . madem e36 yı seviyosun . kasası düzgün bi e36 bul baştan sona restore et . bırak çakal desinler e36 cabrio candır .
![]()
[QUOTE=vinz;7701074]cabrio'dan sonra coupe sedan sarmayabilir . madem e36 yı seviyosun . kasası düzgün bi e36 bul baştan sona restore et . bırak çakal desinler e36 cabrio candır .
Aklıma girme gözünü seviyim
Corvette de baktım mesala hepsi en az 8-9 kagıt arttırmış millet ne yapmaya çalışıyo anlamadım
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...08117&rnd=3251
Bu nasil acaba cok guzel duruyo
kardeşim zor işin altına girmişsin bence, ben bu meleti o kadar çok araştırdımki s2k dan sonra anlatamam.
he warmı temizi war ama e coupe parasına, değermi? Bence değer)
fakat isim wermeden anlatmak gerekirse manuel 39.000 de alınan kız gibi araba ya motor yapmak zorunda kaldık vakti zamanında we tiksindirdi bizi resmen.
arabayı bulduktan sonra askara göstermen iyi olur bence detaylı baktırmalısın, smg için pompa sıkıntısı war oda ucuz bir parça değil.
alıp ewladın gibi bakacaksan al ama 55-60 a olanların sana çıkaracağı tek sorun motor olmaz bunuda bil.
ben atmosferiğin tadını her türlü aldım çok şükür, sanada tawsiyem turbo birşeye geçmen bence yüklemesi çok daha keyifli.
nacizane görüşüm yanlış anlaşılma olmasın
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
aynen öyle diyorum sana eğer arkadan itişten wazgeçemiyeceksen ( ki bende böyleydim bir ara ) turbolayabilirsin, ki sanıldığı kadar bela bir durum weya korkunç masraflı bir durum değil bu..şimdi bilirkişilik taslamıyayım bu kadar adam içinde ama bu işlemi yapıp s2k camiasında senelerdir arabasını aşırı beslemeyle yürüten arkadaşlar war. içindeki deliyi bastırmak istiyorsan al bitane e 36 m3 weya 325 turbola yan yan gez
önden çekiş konusuna gelince şuanda scirocco 2.0 tsi apr stage 3 kullanıyorum, we çok eğleniyorum.. buda ufak bir anektod
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
e36 325 turbolamak bence de çok daha mantıklı ve keyifli olur, imkanım olursa ileride yapmak isteyeceğim bir projebende de e46 hastalığı var hatta ilk araç olarak alıyodum bitane 325 ama evdekilerden veto yemiştim
çakal falan deme bence ankaradaki araçların öoğu öyle dediğin gibi ama zevkli ve orjinal modlanmış bi e36 herzaman için belli eder kendini zımba gibi de olur
![]()
şu araç nasıl... smg ancak fotoğraflardan göründüğü gibiyse çok iyi gerçekten
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0225599/detay/
Bahadır Ustaoğlu
Bende yıllardır hayalini kurarım. Temizi şuanki piyasada 1 yüzlük. O da değmez bence. Bunun yerine s14a bakmanızı önerirdim. O rakamlara çok eğlenceli araçlar çıkabilir.
![]()
Coğrafya kaderdir
Aklımda 46m3 ten başka bişey yok zaten düşünmem bile ya kendi arabam kalıcak ya 46 m3. Vette,36,200sx falan binmeyi düşünöüyorum
06 RUF plaka m3 benimde çok hoşuma gitti. Kombinasyon hoş duruyor. Gidip bakmak lazım eğer denilen gibiyse gerçekten iyi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92424381/detay
Benimde bu hoşuma gidiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)