User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
133 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: sağlam bir usta var mı türkiyede ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali abiyi tanımıyorum.Kendisi sanırım buraya üye değil. Yazmamı istedi.

"2 bar basarak kullanırsa contadan kaçırır tabi.Kapakcı 500 cok demişlerYa polish dahil. Parçalar ert pejodan alındı.Triger yeni eski demişler.Silindir conta Çelik olduğu için boyadık zaten yeni conta.Motor bitik dedim. O bana ben bir basınç görüyüm ondan sonra kırılsın isterse dedi sen bunları aynı şekilde yaz
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaCtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi büyük gecmis olsun tekrardan. Seni yine uzun zamandir bulamiyordum demek bir sebebi varmis. Umarim tez zamanda cözülür, diyecek bir sey cok cidden böyle insanlara..
    o kadar yazıyı okudun madem kişinin bir çözümleme çabası varmı buna baktınmı ?

TolgaCtk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaanege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar yazıyı okudun madem kişinin bir çözümleme çabası varmı buna baktınmı ?
    hayirdir benimle derdin ne senin?

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sen zaten haklısın sımdı yazılarını paylasıyımmı ben sadece aracıyım dedıgını hepsı duruyoo bende gel hallederız dedın bu 1 ben aksaraydan gelmsıım pasa degılsemde sen konustun senın ısı sabah erken gel dedın geldım sadece sabahtan aksama kadar bır ust kapak sokulmez mı pasa gıbı sokulur en dandık cırak bıle bı kapagı 2 saate soker bekle bekle bekle o geldı bekle bu geldı bekle bunlar ıcın sokulmemıs kapak demekkı emre geldı benı aldı goturdu salı gunu teslım dedın araba cumayı buldu mezarcılıkla oluculukle hıc alakası yok sen daha benı tanımıyosun bıle 3 5 bakan bırı degılım ben tanısan destan yazmadın aktınız *** oldunuz hayırlı ısler
    sende dükkanda kuzu gibiydin extra bir özgüven gelmiş sana klavye başına geçince
    sana gelınce pasam ben tanımadıgım bı ortamda kuzu olurum gel burda benım otamımı gor kurt nasıl olunurmus bı gostereyım sana
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaCtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayirdir benimle derdin ne senin?
    ben sana soru sordum bir derdim yok
    Umarim tez zamanda cözülür yazmıssın bende çözümlemek için kişinin bir çabası mı var yazdım ne var bunda

TolgaCtk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarim tez zamanda cözülür yazmıssın bende çözümlemek için kişinin bir çabası mı var yazdım ne var bunda
    var evet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hayırdır cozumlememız gerdımı senı ? alıden baska ustamı yok ? eyvaz gardasımdan baska dost gorunumlu post mu yok ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan Alıden baska ustamı yok dıyosunya neden yalvardın Ankaraya gelıcem dıye daha bundan 2 hafta gunde 3 defa yazarak senın sanzumanda ne var demıyormuydun Ustalarını nıye aramadın neden onlara gıtmedın he Ergen HASAN
    TURBO GARAGE...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali abiyi tanımıyorum.Kendisi sanırım buraya üye değil. Yazmamı istedi.

"2 bar basarak kullanırsa contadan kaçırır tabi.Kapakcı 500 cok demişlerYa polish dahil. Parçalar ert pejodan alındı.Triger yeni eski demişler.Silindir conta Çelik olduğu için boyadık zaten yeni conta.Motor bitik dedim. O bana ben bir basınç görüyüm ondan sonra kırılsın isterse dedi sen bunları aynı şekilde yaz
    araba kırılmadı araba gıdıyodu zaten konyaya gazlıyarak goturudum ben arabayı erhan abı sahıt eger yenıler takılsaydı sorun olmıcaktı yenıler takılmadıgı ıcın conta kacırmıss zaten ordayken conta kacırgındı bana kapaktan degıp ılgısız tavırlar ıcındeydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Pars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan Alıden baska ustamı yok dıyosunya neden yalvardın Ankaraya gelıcem dıye daha bundan 2 hafta gunde 3 defa yazarak senın sanzumanda ne var demıyormuydun Ustalarını nıye aramadın neden onlara gıtmedın he Ergen HASAN
    yalvarmadım sen gel halledıcem dedın aha yazıların orda saol orda usttarafı sen soktun cok ılgılendın ergenın kımın oldugu bellı oluyo yazdılların yazdıkalrın kayıtlı asla yalvarmadım ben allahımdan baska kımseyede yalvarmam ayıp edıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba kırılmadı araba gıdıyodu zaten konyaya gazlıyarak goturudum ben arabayı erhan abı sahıt eger yenıler takılsaydı sorun olmıcaktı yenıler takılmadıgı ıcın conta kacırmıss zaten ordayken conta kacırgındı bana kapaktan degıp ılgısız tavırlar ıcındeydı
    eğer conta sıfır takıldıysa cumle alem sizi .... takılmadıysa bizi ....... tmm mı kabul dersen burda ispatlıcam contanın sıfır takıldıgını ispatlayacağım sana

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olaya bende dahil olmusum

Hasani severim uzun zamandir kardeşim gibidir. Bu yuzden yazilimini ben yapayım dedim. Kendisine ben teklif ettim para talep etmedim zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eğer conta sıfır takıldıysa cumle alem sizi .... takılmadıysa bizi ....... tmm mı kabul dersen burda ispatlıcam contanın sıfır takıldıgını ispatlayacağım sana
    orda actık bız kapagımızı rahat ol sen senden kanıtlanıcak bısey ıstemedık ordada rahat ol sen hıc yoktun konuda bana alıymısın gıbıme gelıyo konuyu saptırmada kıtlenmesın herkez gorsun ne kadar usta oldugunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olaya bende dahil olmusum

Hasani severim uzun zamandir kardeşim gibidir. Bu yuzden yazilimini ben yapayım dedim. Kendisine ben teklif ettim para talep etmedim zaten.
    gordun mu eyvaz bey ben hıc olucu degılım benım klabım kadar sızın kalbınız ferah olsadı 3 kurusa adam satmasaydınız keske

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orda actık bız kapagımızı rahat ol sen senden kanıtlanıcak bısey ıstemedık ordada rahat ol sen hıc yoktun konuda bana alıymısın gıbıme gelıyo konuyu saptırmada kıtlenmesın herkez gorsun ne kadar usta oldugunu

oo ne güzel iş konu aç bokla sonra ispat etme bizi herkes biliyor ayağı
    bende senin ustan usta değil diyorum nasıl olcak
    birazdan kendiside yazcak ali nin oda yapar yorumunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    oo ne güzel iş konu aç bokla sonra ispat etme bizi herkes biliyor ayağı
    bende senin ustan usta değil diyorum nasıl olcak
    birazdan kendiside yazcak ali nin oda yapar yorumunu
    faturamı yazdıracann eskı tarıhlı aldıgına dahırr neyle ıspat edecen takılırken vıdeomu ceıktın bu yenı vontadır dıyee senın kadar onlarda usta bundan sonra senın her kelımen bana yalan bı allah bır dedıgıne ınanrım oda varsa sende bılmıyorum bende var cunku bır oldugunu bılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nıye o zaman telefonda bana Yıne Alıcan ayarladı arabayı söyle böyle dedın hatta kendı KESS cıhazını teslım etmıs China cıhazla ayarlardı serdarın ısı varmıs gıttı ixne 1 saate gelıyom dedı gelmedı saolsun alıcan geldı yazdı bende aldım 500 tl ye cıhaz bende yazacam dedın mı demedınmı lafı dolandırma Hasan senın ne yone yandıgın bellı degıl Ankara gelıyon Kankam Ankara Gonyaya Gıdıyon Gardasım Gonya Adanaya salladın yanımda lan unuttunmu bır atmosferık yaptık arabayı satmadan kırdım alar acale toplayıp yenıden sattım demedın mı Hasan o arabaya enjektorde bagla Nosta Bas Standelon beyınde gir yine yürütemen bizim yaptıgımız gibi Alicanda benım arabadan gaz alarak basladı oda dıktı bize ama yürümedi sana verdi senınde kalbın sktgı ıcın sende yürütemedın yürütürsen ara bak ben sattım arabayı bugün ama yeni sahibi Kontagına denerım diyo bide sen kolpalıklarınka yurut bakalım Haberlerını beklıyorum Hasan
    TURBO GARAGE...

inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan çok geçmiş olsun piyasada hertürlü usta var maalesef inşallah sorunların çözülür ağız tadıyla binmek nasip olur
    41 LY 096
    HAN PERFORMANS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Pars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nıye o zaman telefonda bana Yıne Alıcan ayarladı arabayı söyle böyle dedın hatta kendı KESS cıhazını teslım etmıs China cıhazla ayarlardı serdarın ısı varmıs gıttı ixne 1 saate gelıyom dedı gelmedı saolsun alıcan geldı yazdı bende aldım 500 tl ye cıhaz bende yazacam dedın mı demedınmı lafı dolandırma Hasan senın ne yone yandıgın bellı degıl Ankara gelıyon Kankam Ankara Gonyaya Gıdıyon Gardasım Gonya Adanaya salladın yanımda lan unuttunmu bır atmosferık yaptık arabayı satmadan kırdım alar acale toplayıp yenıden sattım demedın mı Hasan o arabaya enjektorde bagla Nosta Bas Standelon beyınde gir yine yürütemen bizim yaptıgımız gibi Alicanda benım arabadan gaz alarak basladı oda dıktı bize ama yürümedi sana verdi senınde kalbın sktgı ıcın sende yürütemedın yürütürsen ara bak ben sattım arabayı bugün ama yeni sahibi Kontagına denerım diyo bide sen kolpalıklarınka yurut bakalım Haberlerını beklıyorum Hasan
    benım senle bu saaten sonra ısım olacagınımı sanıyosun yalanla bu dumen yurumez o aldıgın payda bogazında kalır cıkmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler