Hasan açıklıyorum ıyı dınle Senın arabadan 900 Tl aldım500 Eroine verdim 1 litre Chivas aldık çikolata kondom felan derken en son cepte nakt 30 lıra kalmıs onuda taksıcıye verdım karıyı eve bıraktı
Hasan senın gonlun acık zengın adamsın yaa atarlanıyon ya hanı
Paranın amk ben koydum aylık Askerıyedeyımya 4.350 tl para alıyorum yazılım su bu bu arada bende yenı cıhaz aldım yazılım atıyoruz paranın amk koyuyorum
Senın Parayı nasıl yedım lan
Beynin çürümüş Hasan Allah Yardımcın Olsun![]()
TURBO GARAGE...
Kuyruk acisi istee neyse basina bi is gelirse bilki bu munafikligindandir milletin yalakasi oldugundandir bana laf sokusturup durma kimin beyninin curudugu belli
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Sen duzgun yapsaydin dukkan dukkan gezmezdik benim ne yapacagim seni neden bukadar geriyoki neyin pesindesin nerde yasiyosun ?
Oglum kımın saxsocu oldugu bellıbanada yaptın aynısı ordan ıyı bılıyorum
evet Allah yukarda en dogrusunu o bılır o arabayı bir yürüt lan
biz gazla söyle yalandan bır vıdeo cek bıde yazı yaz sende ıyı klavye delıkanlılıgı var
Reelde topu ınsata kaçmıs ergenler gibisin
![]()
TURBO GARAGE...
keske bana getirseydin yap diye arabanı zirvelerde gezdirirdim =)
Sende iyisin o islerde bende biliyorum herturlu 3 kagit var bi dakkada yaninda is yaptigin avanta istedigin adamlari karaladin kimin topunun insaata kactigi belli garaja gitmiyorum dedigin yazi bende sabahta seni orda gorenler olmus hemde canli kanli sait yazik sana sadece bu kadar
..............
TURBO GARAGE...
Terbiyeni bozma bence forumdan atila bilirsin istedigini yapabilirsin kralda sensin padisahta ama iste rb lerin suparalrin da havada ucusa bilir o hikmeti sana sormali niye olmadiysa herkezede oyle yapiyosundur bizde referanslisin diye guvendik hani nerde bundan sonra bana sorana cevabim belli . Kadir abi bile referansli iyi ustadir dedi guvendik bosa cikarttin ali usta hersey ortada yeter daha fazla kasma mesajini sonra odul felan vermezler burda uckagitta islemez
Hasan o bu degılde sen ıyı kastın la yarın gazetelere cıkacaksınaracının contanısı patlatan Hasan Konyada solugu aldı
burdan madolyon vermezler lan hasan sana alıexpressten ebaydan aldıgın chına mallarını orjı dıye burdan satarsın anca senın gıbı ne dumencıler var burda rahat ol sen Kalbın bol sıkssn ama hep mutlu olursun
![]()
TURBO GARAGE...
En basta yanlisi o yapti neyini aricakki hatasinimi kabul edecek sizin gibi yaverleri varsa o adam asla sirti yere gelmez
31 yaziyo yasinida bilmiyorumda bosa yasamisin sen araba hediyesi isteyen benmiydim arabayi yaptim dedin allah razi olsun varsa hatam soyle hatam bu konuyu acmaksa bu hata degil senin ikici yuzunu cikarrti ortaya benim icin cok iyi oldu oyle araba olmadi diyince ben garaja gitmiyorum demeye benzemedi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)